:)) noldu bulcuk giz ho$una gitti heral :)))))))
yaw banada anlatın ben işteyim izleyemiyorum normal doğummu sezeryanmı nedir?
bu rahatlik biraz ya$ ilede alakasi var bende mesela kizimda daha 22yasindaydim tabiri caizse at gibiydim bu oglumda 32 yasindayim ne gibiyim demiyim :))
ayy bi yandan göz yaslarımı toplamaya calışıodum yazıonı görünce gülmeye basladım
kociş dicek bizim hatun sıyırdı sonunda o da oldukaydirigubbakcemile3
ayy bi yandan göz yaslarımı toplamaya calışıodum yazıonı görünce gülmeye basladım
kociş dicek bizim hatun sıyırdı sonunda o da oldukaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
musyastan haber getirdim. mesajı aynen yazıyorum:
09.09.09 saat 11 de zeynep ada doğdu. 2700 gr. ben baygınken 2 saat emzirdim. solunumu iyi değildi,küvöze kondu. ama şu an çok iyi , gidip baktım.
bebeğimize maşallah ay çok duygulandım
ayy ağla ağla helak oldum yaa kanal d ye bakarken ...
kendi doğumumda ne halt edicem acaba..
günaydın kızlar
musyastan haber getirdim. mesajı aynen yazıyorum:
09.09.09 saat 11 de zeynep ada doğdu. 2700 gr. ben baygınken 2 saat emzirdim. solunumu iyi değildi,küvöze kondu. ama şu an çok iyi , gidip baktım.
bebeğimize maşallah ay çok duygulandım
sabah 9 da ablamı aramıştım duymadı açmadı..2 tane çıkırttın sezerciknen nası olduunu mrk ediyosan aç izle diye..soora annemi aradım ona söledim izliyo..neyse annem ablamın ewi aramış ablam yatıyomuş yetişememiş..soora ablam geri annemin ewi aramış çalmış çalımış telesekreter girmiş dewreye soora bi bakmış benden de cwpsız war telde..anamm demişş bu kız galiba doğurdu annem de anka gelio beni yoldan aradı :roflol: soora annemi cepten arayıncak bişy olmadıını öğrenmiş aradı fırça atıyo dourdun sandım daha erken elim ayağım boşandı diye:))) anam bu ara kimi erken arasam dourdum sanıyo:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?