2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar
musyastan haber getirdim. mesajı aynen yazıyorum:
09.09.09 saat 11 de zeynep ada doğdu. 2700 gr. ben baygınken 2 saat emzirdim. solunumu iyi değildi,küvöze kondu. ama şu an çok iyi , gidip baktım.
bebeğimize maşallah ay çok duygulandım

bu rahatlik biraz ya$ ilede alakasi var bende mesela kizimda daha 22yasindaydim tabiri caizse at gibiydim bu oglumda 32 yasindayim ne gibiyim demiyim :))

ayy bi yandan göz yaslarımı toplamaya calışıodum yazıonı görünce gülmeye basladım
kociş dicek bizim hatun sıyırdı sonunda o da oldukaydirigubbakcemile3

Musyasi cok tebrik ediyorum. Allah anali babali büyütsün insallah. Ne güzel ikinci ekim bebekte geldi.

Benimde ilk hamilelik cok rahat gecti bu daha zor geciyor benim icin.
Ben kizimi yanimda götürcem, benimde sezeryan olucak. Ben zaten doguma giderken ögle aglamadim sadece esimde ayrilirken biraz. Ben istiyorum kizimda yanimda olsun, kardesini dogduktan sonra görsün alsin kucagina. Bence kötü etkilencek bir ortam yok o an cocuk etkilensin.

ayy bi yandan göz yaslarımı toplamaya calışıodum yazıonı görünce gülmeye basladım
kociş dicek bizim hatun sıyırdı sonunda o da oldukaydirigubbakcemile3

ay gülün iste ben havamda olsam burayi kirar gecerim ama halim yok performansim baya düstü bu son zamandir :)) ama cidden öyle :1hug:

oyy maşallah zeynebe..
ayy ağla ağla helak oldum yaa kanal d ye bakarken ...
kendi doğumumda ne halt edicem acaba..

ben daha doktor en başında oyuncak bebeği kucaklamayı öğretirken başladım ağlamaya:))))

benımkı normal olacağı için götürmem doğru olmaz kardeşine düşman olmasın anneme acı çektiriyor dıye..

günaydın kıslarr

maşallah zeynep bebeğe sağlıkla annemiz ve bebğimiz evlerine giderlerrçok tatlı yaa senağlama

sabah 9 da ablamı aramıştım duymadı açmadı..2 tane çıkırttın sezerciknen nası olduunu mrk ediyosan aç izle diye..soora annemi aradım ona söledim izliyo..neyse annem ablamın ewi aramış ablam yatıyomuş yetişememiş..soora ablam geri annemin ewi aramış çalmış çalımış telesekreter girmiş dewreye soora bi bakmış benden de cwpsız war telde..anamm demişş bu kız galiba doğurdu annem de anka gelio beni yoldan aradı :roflol: soora annemi cepten arayıncak bişy olmadıını öğrenmiş aradı fırça atıyo dourdun sandım daha erken elim ayağım boşandı diye:))) anam bu ara kimi erken arasam dourdum sanıyo:))))

canım günaydınopuyorumnanaktan
maşallah zeynep adayamusyasımızada geçmiş olsun allah anneli babalı büyütsünnnn......hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah zeynep ada:Saruboceq:

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…