2009 Ekim Anneleri

oyyyy oyyy süper yaaa.......:roflol::roflol:

kızlar sezeryanda tamamen soyuyorlar ameliyat önlüğünü bile çıkarıyorlar en kötüsünden biride o galiba seni keserken herşey meydanda olcak demekki ay

:roflol::roflol::roflol:
koptum aynı şey banada oldu annemi aradımmm panik halde geliom noldu diii :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öff sezaryen hiç de masum bişey değil ya ameliyat resmen çok telaşlı heyecanlı bişey tırstım ben valla.

annem aradı izleme sakın sancılanır mancılanırsın başıma iş çıkarma..akşama 13 kişi misaifirim geliyo ocakta yemek war diyo kaydirigubbakcemile3 allam yaa:))))

kızlar sezeryanda tamamen soyuyorlar ameliyat önlüğünü bile çıkarıyorlar en kötüsünden biride o galiba seni keserken herşey meydanda olcak demekki ay

tabi ya cibil cibilsin ama onlar senin orana burana bakmiyolar bebegini cikarmaya ugrasiyolar o yüzden icin rahat olsun :) hem hergün kac tane görüyolar o kutudan:)))

zuzuuu patlama emi kadincaza hayatinin shokunu yasattin nerdeyse yazik kadina:)) oyyy anne olmak beyle bise iste offf

ben sezeryan olmak istemiom ya..allahım ne olar normal doğum nasip et bana ve isteyen herkese......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…