2009 Ekim Anneleri

kız annesini öpünce koptum bensenağlama
iyiki izliyoruz yaa stüdyodaki dr. un söledikleri benim çok işime yaradıkaydirigubbakcemile2

annem aradı izleme sakın sancılanır mancılanırsın başıma iş çıkarma..akşama 13 kişi misaifirim geliyo ocakta yemek war diyo kaydirigubbakcemile3 allam yaa:))))

:roflol::roflol: ay benim kojam geldi aklıma .....doğuma gidios benim koja haftasonu balığa gidicem doğurma tamammı ajkım dio...bende sölerim kısına bir hafta daha bekler dedimmmmmdelikafaduldenalem bunlar ya:roflol:

:roflol::roflol: ay benim kojam geldi aklıma .....doğuma gidios benim koja haftasonu balığa gidicem doğurma tamammı ajkım dio...bende sölerim kısına bir hafta daha bekler dedimmmmmdelikafaduldenalem bunlar ya:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla bende hem çok duygulaNDIM hemde stres oldum ben panik yaparım gibi geldi birden o anda

musyas a ve zeynep bebeğe maşallah Allah nazarlardan saklasın.darısı hepimizin başına olsun sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…