2009 Ekim Anneleri

şeyda arkaşımızdan öğrendim şeymanın durumu sanırım gitmiş dr iyiymiş bebğin suyuda bişey yokmuş sadece kilo almamış galiba bebek gelince daha ayrıntılı bilgi verir yani doum yapmadı

şeyda arkaşımızdan öğrendim şeymanın durumu sanırım gitmiş dr iyiymiş bebğin suyuda bişey yokmuş sadece kilo almamış galiba bebek gelince daha ayrıntılı bilgi verir yani doum yapmadı

heh şükür bi haber alabildik sağol canım yoksa şeymayı merakdan biz doorcaktık kaydirigubbakcemile3
iyi olmalrına sevindimm opuyorumnanaktan

keremim iyi topige yazdim ama gormemissiniz..foruma gelince 5-10 sayfa geriye kadar okursaniz haberlerden haberiniz olur:)

syf 6503 de....

Son düzenleme:
evet sana sormuştum yasemıncım pardon isim belırtmeyı unutmuşum cnm masallah pasana annesı nıye üzülüyosun canı içinde olsun saglıklıca dogsunlarda tosuncuk yaparız bız onları allahın izniyle....

amin canım inş. şimdilik sorunsuz gidiyoruz ama dktor erken alıcak buna eminim:kedi:

ayyyyyyyyyyyy kimse yokkkkkkkkkk nerdesinizzzzzzzzzzz oooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffff gelin kizlarrrrrrrrrr doguracammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hehehehehe

Ayh nabalım canım bende yalnızım =((
Kociş çalışıyor..Yemek yedik oğlumla mutfağımızı topladık çay suyu koyduk oturduk bakalım diye opuyorumnanaktan
Bi yandan da tv izliyoruz işde.kimsecikler yok,herkes iftar yemeği yedi kocişiyle çay keyfi yapıyo kesin

selam millet a.s. dizi izliyodum bi uğrayayım dedim herkes aynı kanala kilitlendi herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…