2009 Ekim Anneleri

kızlar canım yavrumu taburcu ettiler zemuszemus yanımda melegim dualarınız için Allah razı olsun bebekleriniz saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin benim yavrumuda korusun

çook sewindiimm...doya doya kokla meleğinii...hihoyyyt hihoyyyt

nisannur ben hacışakirde aldım roxyde... hacışakir sanki daha iyi gibi geldi bana... kendi geceliklerimi roxyle yıkadım ben de... ikisini de değerlendirmiş oldum zemuszemus

hoşgeldiniz kıslar

melankolia yok canım bugün kismecikler aman zamanında gelsinler

selduşum aynı bildiğin gibi herşey

kızlar canım yavrumu taburcu ettiler zemuszemus yanımda melegim dualarınız için Allah razı olsun bebekleriniz saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin benim yavrumuda korusun

Canım gözün aydın allah analı bablı büyütsün inan çok sevindim meleğinle mutluluklar allah yavrularımızı kucağımıza almayı bizlerede nasip etsin:Saruboceq:

hoşgeldiniz kıslar

melankolia yok canım bugün kismecikler aman zamanında gelsinler

selduşum aynı bildiğin gibi herşey

hoşbulduk cnm,nasılsıntabi cnm zamanında gelsinler sağlıcakla ama olur ya işte erken gelen olur belki diye sorayım dedim. bugün minik minik sancılar var bende, ablam rahimin hazırlık yaptığını söyledi, hayırlısı bakalım

a.slm hosgeldiniz :)

hoşbulduk cnm nasılsın?a.s.

ah ah canım o sancılar çok zor yaaa... artık çoğumuzda var zaten :1no2:

kıslar ben bu aksam rahatsızım biraz görüsürüz cıkıyorum öpüyorum hepinizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…