2009 Ekim Anneleri

selamlar kısslar a.s.

aalara canını sıkma canım içini ferah tut :1hug:

baharcım şansına bak canım yaaa ne biçim doktormuş o da öyle pis herif :mymeka: inşallah iyi bir doktor bulursun hayatım en kısa zamanda...

canım doktor meselene üzüldüm doktor konusunu ii araştır ne demek seni konuşturmadı aklında hiç bir soru işareti kalmasın benim meleğimde 2230 gr doktor biraz zayıf ama sağlıklı sorun yok dedi sende endişe etme bence:teselli:

evet mehaycım nura doğurmuş bende biraz önce örendim bakalım 4.kim?
bahaircim sıkma canını gerçekten şu dr canımı sıkıyor bi tane düzgün olan yok hepsi mi yamuk yumuk yhaa..
alaracım bilgi sahibi değilim konunla ilgili üzgünüm inş kötü bişi yoktur sen hemen yorma yüreğini..

canim yaa cok ilgisiz ve kirrici davranmis gercekten..uzulme insallah gonlune gore bir doktor bulursun bu hafta....

sağolun kızlar umarım iyi bi hastane ve doktor bulurm da... budann sonra herşey çok gzüel ilerler

canim onun tarihi bellimiydi yoksa erkenmi dogum yapti??

birinin suyu gelmiş,birinin de çok sancıları vardı diye biliyorum ben yani mecburen erken geldi melekler...

anladım..
bahaircim sıkma canını hastane ve doktor konsusunda yanlız değilsin bunu unutma hepimiz de var aynı sıkıntılar..
bende özledim kızımı gelsin diycem diyemiorum pek cılız daha:sinifsinif:

arkadaşlar slm şimdı hastaneden geldım nst bağladılar bıraz sancım varmiş ilaç erdı kullanacam bekletmeyı çelişirız dedı.34 haftalık 2350 gr ama acayıp yanaklı bır bebiş ya babası bayıldı tıpını.

Son düzenleme:

maşallah canım meleğine sancıları sordun mu peki normalmiymiş :1shok: benim aramızda fazla yok seninle... benim dr nst felan istemedi ekim ilk haftası gideceğim bidaha :ecrin_bebek: ama bugün alttan çok sancım var bööle bıçak gibi giriyo çok tırsıyorum :bbo:

mehaycım erken geldi galiba biraz CADIARZU 36+6 görünüyor...
evet baya erken gelmis...
benim anlamadığım sezeryana bile erken tarih vermişlerdi nasıl olduda bu hatunlar ondan bile önce doğurdular neyse hayırlısı..

birinin suyu gelmiş,birinin de çok sancıları vardı diye biliyorum ben yani mecburen erken geldi melekler...

valla ekim anneleri hep erken doguruyor ama nedense en gec ben doguracakmisim gibi geliyor bana....

hayatım ben dungece nerdeyse doğruyordum ondan makıneyı bağlattı yoksa normalde gerek duymuyordu.eet çok endişelenecek bişey yoktu ben kendımı çok yordum galıba canım.

aalaraa üzme canını inşallah bişey yokturr
bahair doktorun ne cinsmiş öyle inşallah iyi bi doktora denk geirsin bu doktor işide kumar gibi valla benimkininde sağı solu beliolmuyo bazen
kuzularım maşallah meleğine

kızlar geçmişe bakamadım keremimden haber varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…