kimse yok mu??
kızlar meraba, az önce eve geldik bişeyler atıştırdım geçtim netin başına... öncelikle bu randevuma eski doktorum da gelecekti gelmedi vede aradık telefonunu açmadı...hem inanılmaz üzüldüm hem de güvenimi çok sarsrtı...neyse doktorun odasına girdik başksa bi doktora muayene olmak çok etkiledi beni neredeyse ağlayacaktım. oda eski doktorumuzun ilk odasıydı ve nilimin kalp atışlarını ilk kez o oda da duymuştum.. doktor ultrasonda olabildiğince herşeyini göstermeye çalıştı ki ben hiç bi zaman görüntüyü anlayamadım. cinsel organını da göstrerdi sağlıklı bi kız çocuğumuz var dedi. ben de evet cinsiyeti net zaten amnisentez yaptırdım dedim. oda evet de amniosentez de yanılma payı var yok annenin hücresi karışabiliyo erkek olan bebekler kız çıkabiliyo yada sağlıklı denildiği halde down sendromnu doğabiliyo dedi. orda zaten yerinde olmayan moralimi eksilerew indirdi şu anda bile sinirden ağlıyorum... 15 dk 2li test 3lü test amniosentez hakkında hiç istemediğim kadar konuştu... ve tüm muayene boyunca konuştu hiçbişey sormaya fırsatım bile olmadı.. hamileliğim daha az hafta çıktı nilim de 2.391 çıktı 1 ay önce 1 haftas ilerdeydi şimdi ise 1 hafta geride yani... nst ye girecektim doktorum size bilgi vermiş olmalı dedim hayır vermedi ama ben girmenizi gerektirecek bi durum görmüyorum dedi..nst yede almadı isterseniz göndereyim bakılsın dedi sen doktor olarak gerek görmüyasan ben ne girecem.. sonrada kullandığım vitaminden ve bi başka ilaç daha yazdı ne olduğunu b ilmiyorum eczaneye de gidip almadım... eski doktotrumun hastanesiyle ilgili gelişme de yok... p.tesi eşim izinli olursa antalya ya gidip dolaşacaz artık hastane ve doktorlarıı.. öyle yani... benim kontrolüm biraz can sıkıcı olduuu
canim yaa cok ilgisiz ve kirrici davranmis gercekten..uzulme insallah gonlune gore bir doktor bulursun bu hafta....
selamlar kısslar a.s.
aalara canını sıkma canım içini ferah tut :1hug:
baharcım şansına bak canım yaaa ne biçim doktormuş o da öyle pis herif :mymeka: inşallah iyi bir doktor bulursun hayatım en kısa zamanda...
canım doktor meselene üzüldüm doktor konusunu ii araştır ne demek seni konuşturmadı aklında hiç bir soru işareti kalmasın benim meleğimde 2230 gr doktor biraz zayıf ama sağlıklı sorun yok dedi sende endişe etme bence:teselli:
evet mehaycım nura doğurmuş bende biraz önce örendim bakalım 4.kim?
bahaircim sıkma canını gerçekten şu dr canımı sıkıyor bi tane düzgün olan yok hepsi mi yamuk yumuk yhaa..
alaracım bilgi sahibi değilim konunla ilgili üzgünüm inş kötü bişi yoktur sen hemen yorma yüreğini..
evet mehaycım nura doğurmuş bende biraz önce örendim bakalım 4.kim?
bahaircim sıkma canını gerçekten şu dr canımı sıkıyor bi tane düzgün olan yok hepsi mi yamuk yumuk yhaa..
alaracım bilgi sahibi değilim konunla ilgili üzgünüm inş kötü bişi yoktur sen hemen yorma yüreğini..
arkadaşlar slm şimdı hastaneden geldım nst bağladılar bıraz sancım varmiş ilaç erdı kullanacam bekletmeyı çelişirız dedı.34 haftalık 2350 gr ama acayıp yanaklı bır bebiş ya babası sayıldı tıpını.
evet baya erken gelmis...mehaycım erken geldi galiba biraz CADIARZU 36+6 görünüyor...
benim anlamadığım sezeryana bile erken tarih vermişlerdi nasıl olduda bu hatunlar ondan bile önce doğurdular neyse hayırlısı..
birinin suyu gelmiş,birinin de çok sancıları vardı diye biliyorum ben yani mecburen erken geldi melekler...
maşallah canım meleğinesancıları sordun mu peki normalmiymiş :1shok: benim aramızda fazla yok seninle... benim dr nst felan istemedi ekim ilk haftası gideceğim bidaha :ecrin_bebek: ama bugün alttan çok sancım var bööle bıçak gibi giriyo çok tırsıyorum :bbo:
benimde haftaya nst tarihi merak ediyorum ne olucak..
o alttan sancı bende de zaman zaman oluyo fırlıyorum olduğum yerden sanki şiş geçiriyolar çok keskin bi acı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?