2009 Ekim Anneleri

cok kuduruosam aclıktan hele ki gece vardiyasındaysa gündüz uyuyo oluo kacta kalkacagı belli degil oturup yıorum valla :kedi:

maşallah zilline zuzucum
hadi inşallah girer kanala kuzucuuun ..

maşallah kuzuna canıım
şu doktorlar var ya sezaryen olmasa ne halt edeceklermiş acaba. gebelik süresi 42 haftaya kadar uzayabilen bir süre. her anne 38-39. haftada illaki doğum yapacak diye birşey yok yani. 38. i doldurdu mu bebişler hemen sezaryen düşünüyolar , işlerine gelmiyo tabi normal doğumu bekleyip uğraşmak .. hayret bişey yaa.

kalk yap arzucum kokusu gitsin burnuna da kalksın :)))

valla canımm öle vardiyalı çalışan kociş beklemek zor demi benimki sabah yedide gidiyo akşam en geç 7 buçuk evde öleyken bilem bazen çok acıkıyom abur cuburda yemiyom ben kilo yapcek diye baya vahim durum anlıyacağınnn

aybikecim hoşgeldin tatlummm napıyor güzeller güzeli kızımızz

amazoncum sende hoşgeldin şeker güzeller güzeli kızımız nasıllar

saol teyzesi opuyorumnanaktan

bende ondan sinir oldum bakalım cözeriz pazartesi olayı

iyiyiz gizoşum napalım işte.. kızım da iyi çok şükür sen de iyisin maşallah
ay kocakarılar gibi konuştum he hehehehee

hoşbuldum kızlar düne nazaran daha uslu bizim hatun :)
bende daha iyi hissediorum kendimi sizler nasılsınız bakalım?

masallah canım ikinizide

sinirden söleöeyi unuttum bende milli oldum bugun nst ye aldı dr ve benim minigim hiiiç durmadı rahatsız oldu herhalde kaydirigubbakcemile3 ama ben cok sewdim ne yalan söliim 20dk boyunca o minicik kalbi dinlemek cok güzeldi

ben 36.haftamdayım die aldı sonunda kuzum oynuo ben dügmeye basıorum arada cok oynuo sancı 65lere cıkıo kalp atısı hızlanıo

bide odada kimse yokken konuştum kızımla oynuodu o arada ve kalpğ atışları 170lerdeydi ben konuşup onu cok sevdigi falan söledim oksadım üstten üstten 140lara indi cok acayip bi duygu cok sewdim ben bu aleti hehehkaydirigubbakcemile3

iyiyiz gizoşum napalım işte.. kızım da iyi çok şükür sen de iyisin maşallah
ay kocakarılar gibi konuştum he hehehehee

hehehhhhhhhh iyiyiz allaha şükür sadece açız babamız gelmedi yiyelim o kadar başka bi problem yok bunun dışında şeker

aybikeci henüz daha bende hiç bağlanmadım nstye ne hikmetse belki bu haftaki randevuda bakalımm kaydirigubbakcemile5

yuppi babamız geldi hadi kıslar biz yemeğe kaçıyoruzz sonra göçrüşrüük kendinize ve kuzularımıza ii bakın öpüldünüz kocaman kocaman opuyorumnanaktan

slm kısslar nbrben geldim sükür???
dünden beridir önemli bi hbr ver mı musyasadn ncinardan diğer ananemizden?????baska doguran var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…