beklenmiyo yaa valla içimde dora bi ordan bi yerini çıkarıyo bi bu taraftan bi yerini çıkarıyo kalk hadi der gibi ama yazık akşamları sadece beraber yiyoruz yemek ee şimdi bekleme sen ye o arkadan yesinnn olmuyo hem kocişi istiyomm hemde acıktıkkk o nasıl olcek yaa
arzucum kaldır kıss kaldırr yiyinn yemeğinizi oğluşumuz seninde acıkmıştır belkimm :asigim:
kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...
bizde doktordan geldik teyzeleri 2750 olmuş kuzucum ama yan yatıomuş karnımda sezeryana alıcaz herhalde seni dedi ben sezeryandan korkuorum ama deyince bekleriz 39falan olunca da dogum pozisyonu almazsa alırız dedi moralim bozuldu yaaa:çok üzgünüm:
merhaba kangurulular
maşallah kuzuna canıım
şu doktorlar var ya sezaryen olmasa ne halt edeceklermiş acaba. gebelik süresi 42 haftaya kadar uzayabilen bir süre. her anne 38-39. haftada illaki doğum yapacak diye birşey yok yani. 38. i doldurdu mu bebişler hemen sezaryen düşünüyolar , işlerine gelmiyo tabi normal doğumu bekleyip uğraşmak .. hayret bişey yaa.
hoşbuldum kızlar düne nazaran daha uslu bizim hatun :)
bende daha iyi hissediorum kendimi sizler nasılsınız bakalım?
iyiyiz gizoşum napalım işte.. kızım da iyi çok şükür sen de iyisin maşallah
ay kocakarılar gibi konuştum he hehehehee
kocikleri almıyolarmı içeri:S
yuppi babamız geldi hadi kıslar biz yemeğe kaçıyoruzz sonra göçrüşrüük kendinize ve kuzularımıza ii bakın öpüldünüz kocaman kocaman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?