- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
beyazcım ne yaparsak yapalım bi de yapı meselesi bu olacağı varsa bynumuz kıldan ince :gitme:
anıl kaybettiği kuzularına bi mektuplar yazmış anlatamam kıslarr içim fena oldu bu kkda problem var gene galiba mafoldumben
anıl kaybettiği kuzularına bi mektuplar yazmış anlatamam kıslarr içim fena oldu bu kkda problem var gene galiba mafoldumben
Slm kıslar.bİzz dra gttİk bugÜn İÇİn belkİ alırım bebĞİ demŞtİ..ama salıya kadr daha dursun dedİ..Çatı muaynesİ yaptı.bras acıddı ben Çatmn dar oldĞunu dÜŞÜnÜodum kadn harİka kemk yapın var Çok gÜsel normla doĞum yaparsn dedİ...fakat malum plesenta kİreÇlİ oldĞu İÇİn sanırım bÜyÜk İhtmal alcak..keŞke sancın baŞlasa erkenden dİo.hernese eve geldm Şuan kanlı akıntım var nİŞan gİbİ ama sanırım kadn alttan baktıĞı İÇİn olsa gerek.
Slm kıslar.bızz dra gttık bugÜn ıÇın belkı alırım bebĞı demŞtı..ama salıya kadr daha dursun dedı..Çatı muaynesı yaptı.bras acıddı ben Çatmn dar oldĞunu dÜŞÜnÜodum kadn harıka kemk yapın var Çok gÜsel normla doĞum yaparsn dedı...fakat malum plesenta kıreÇlı oldĞu ıÇın sanırım bÜyÜk ıhtmal alcak..keŞke sancın baŞlasa erkenden dıo.hernese eve geldm Şuan kanlı akıntım var nıŞan gıbı ama sanırım kadn alttan baktıĞı ıÇın olsa gerek.
oyy canım ya gelcekmi meleğin artık... sağlıkla gelsin inşallah
çatı muayenesinden sonra kanama mı oluyo?
Slm kıslar.bİzz dra gttİk bugÜn İÇİn belkİ alırım bebĞİ demŞtİ..ama salıya kadr daha dursun dedİ..Çatı muaynesİ yaptı.bras acıddı ben Çatmn dar oldĞunu dÜŞÜnÜodum kadn harİka kemk yapın var Çok gÜsel normla doĞum yaparsn dedİ...fakat malum plesenta kİreÇlİ oldĞu İÇİn sanırım bÜyÜk İhtmal alcak..keŞke sancın baŞlasa erkenden dİo.hernese eve geldm Şuan kanlı akıntım var nİŞan gİbİ ama sanırım kadn alttan baktıĞı İÇİn olsa gerek.
canım opuyorumnanaktanbende ya bende tamam sağlıklı sıhhatli ve zamanında gelsin ama şu zaman çabuk geçsin ve oğluşumu biran önce kucaklıyayımmmmmmm:asigim:kıslarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
lalimm bende ğlumu istiyorum yaaa sağlıkla gelsinler zamanında ama bende onu doya doya koklayıp öpmek istiyorumm
hoşbulduk bebekimmmopuyorumnanaktancanım 50 kilo dayımm şuannnkaydirigubbakcemile2lalim hoşgeldin canım... nabe nasılsın? kilo almadınmı sen hala?:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?