2009 Ekim Anneleri

aybikem vallahi al benden de o kadar... evlenmem derdim evlendim,çocuk hayal bile edemezdim ne kadar sevsemde meleğim içimde (Allah'ıma şükür) kilo almam derdim ki istesem de alamazdım oldum koca bi dobik kaydirigubbakcemile3 hayat işte...

anıl kaybettiği kuzularına bi mektuplar yazmış anlatamam kıslarr içim fena oldu bu kkda problem var gene galiba mafoldumben

canım ya kıyamam ona... Allah kimseciklere yaşatmasın... Yusuf Bora'yı sağlıkla kucağına alır inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Slm kıslar.bızz dra gttık bugÜn ıÇın belkı alırım bebĞı demŞtı..ama salıya kadr daha dursun dedı..Çatı muaynesı yaptı.bras acıddı ben Çatmn dar oldĞunu dÜŞÜnÜodum kadn harıka kemk yapın var Çok gÜsel normla doĞum yaparsn dedı...fakat malum plesenta kıreÇlı oldĞu ıÇın sanırım bÜyÜk ıhtmal alcak..keŞke sancın baŞlasa erkenden dıo.hernese eve geldm Şuan kanlı akıntım var nıŞan gıbı ama sanırım kadn alttan baktıĞı ıÇın olsa gerek.

oyy canım ya gelcekmi meleğin artık... sağlıkla gelsin inşallah

çatı muayenesinden sonra kanama mı oluyo?

gözdecim bebişin ne kadar beklerse o kadar iyi... inşallah sancıların hayırlısyla başlarda normal doğum yaparsın... yapamzsan da önemli olan bebişini sağlıkla kucağına alman... bu arada bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabında 9. ay için ilişki sonrasında vs. kan gelmesi normal diyodu. fakat parlak kırmızı rengindeyse farklı bi durum olabilir diyodu...

Son düzenleme:
aşkbuya yazını okuyana kadar göbiğim çatladı bi büyük bi küçük :S
sanırım virüs var sitede bazı ayzılar bi tuhaf gerçekten
çiçem rabbim neylese güzel eylio valla asla evlenmem dediğim biriyle evliyim üstelik :)şimdi bakıyorumda benim için en uygun insan oymuş

aşk buya ee salı günü sende meleğine sağlıkla kavuşacakmısın tatlım inş.

canım allah yardımcınız olsun.inşallah herşey gönlünüzce olur

canım bebişini kucaklamana çok az kalmışşş...sizin yazılarınızı okudukca ve bugün musyasın güzel prensesini:asigim: gördükden sonra bende biran önce oğluşumu kucaklamak istiorum.....:asigim:
inşallah gönlüne göre olur ve normal doğum yaparsın.....:Saruboceq:canım belkide nişanın gelmiştir...istersen dr.la bir görüş bitanemm...ay nasıl heyecan yaptım bende bebekimi istiom yaaa...:asigim:

kıslarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

lalimm bende ğlumu istiyorum yaaa sağlıkla gelsinler zamanında ama bende onu doya doya koklayıp öpmek istiyorumm

Son düzenleme:
kıslarrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

lalimm bende ğlumu istiyorum yaaa sağlıkla gelsinler zamanında ama bende onu doya doya koklayıp öpmek istiyorumm
canım opuyorumnanaktanbende ya bende tamam sağlıklı sıhhatli ve zamanında gelsin ama şu zaman çabuk geçsin ve oğluşumu biran önce kucaklıyayımmmmmmm:asigim:
lalim hoşgeldin canım... nabe nasılsın? kilo almadınmı sen hala?:))))))
hoşbulduk bebekimmmopuyorumnanaktancanım 50 kilo dayımm şuannnkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…