2009 Ekim Anneleri

Kıslar iyi akşamlar herkese ...opuyorumnanaktan

Allah bize de nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla inşallah.:Saruboceq:
Biz de dün dr.daydık bana sezeryan gözükebilirmiş kafası büyükmüş 2 hafta sonra randevum var çatıma bakacak ve karar verecek. Ben bayılmak istemediğimden ve bebeğimin doğuşunu görmek istediğimden normal istiyorum dün moralim çok bozuldu panik hastalığı var bende bayılmaktan korkuyorum. E.sezeryan önerdi dr.um ondan da korkuyorum naapcam ben ya

oyy canım ya gelcekmi meleğin artık... sağlıkla gelsin inşallah

çatı muayenesinden sonra kanama mı oluyo?
valla bilmiorum canm akıntıyla kan karışık değişik bişi..ya bana saten geçen hafta bakçaktı am amuayneden sonra bebeğin gelme riskde var salar kendni diolar.tetikteyz yanim:=)
cnm benm beveğimn durması gibi bi lüksü yok almk zorunda karnı ve plesentası kireçli ve mnik bir bebk minyon sancıları kaldramasmış bize bayadr ilişkide yasak saten ben buzamana geldiğime şkür ediorum.düselmeseydi hiç bebek önceden alcaktı 3 hafta önce felan ama baktık bras ilerlio bizde onla ilerlios:=)haftada 3 kere nst bana heran olablr ama buhafta içi kesn dedi.ya salı yada salı gün vercek..durması ii değil anlıyacğn riskli bras.
aşk buya ee salı günü sende meleğine sağlıkla kavuşacakmısın tatlım inş.
ay gizemcm inş cnm ya ya salı yada salıdan sonraya gün vercek sanırsam..bukadr güsel çatım oldğu halde norml apamıcam die üsülüorum açıkcası:=)
canım allah yardımcınız olsun.inşallah herşey gönlünüzce olur
amin canm darısı sizlern başına
aşk buya canım gözün aydın desene bebişine kavuşmana az kaldı.. şunun şurasında salıya ne kaldı ki....
dimi.ay heycan bastı yavv..

gözdecim canım az kalmış ay güzel haberlerini bekliyoruz
inş.canm ALLAH sağ salım kucağma almayı nasp etsin..yemkten sonra oynıcak yarm saat oynamassa direk beklemion öle bi lüksün yok dedi..
canmmmm ay bilmemki nişan olablr aynı nişan gibi tarf edilene göre sanırsa nişan:=))musyasn bebişi nerdeki bende görcem bende görcemmmmm...çatlarm şimcik..

ben de 53üm bebişim ama dünki kpntrol de nil biraz küçük çıktı sanki.... ona taktım kafayı

canmmmm ay bilmemki nişan olablr aynı nişan gibi tarf edilene göre sanırsa nişan:=))musyasn bebişi nerdeki bende görcem bende görcemmmmm...çatlarm şimcik..
hadi hayırlısı canım......bir yerde okumuştum nişandan 2 gün sonra doğum gerçekleşio diye tabi ne kadar doğru bilmiom....dr.görüşş bence sor biiiiopuyorumnanaktan
ben de 53üm bebişim ama dünki kpntrol de nil biraz küçük çıktı sanki.... ona taktım kafayı

canım daha büyür nil sıkma canını 1-2 hafta önde veya geride olması normalmiş..canını sıkıp nilide üzmee.....:1hug:
geçmişte musyasın bebişinin olduğu bir link vardı ordan gördüm ama sayfa no.yu hatırlayamıommmfisfisfis

gözdecim o zaman en ksıa zamanda sağlıklla allah kucağına almayı nasip etsin...

amin hayatm inş hepimizinkini sağlıkla almayı nasp etsnnn...nst çok komk kıslar acayp hızlı kalbi var resmen at gibi düşünün dıgıdıkdıgıdıkdıgıdıkdıgıdık die ses gelio:=)))oynaynca nstdeki çizgiler yükselio:=)))

baharcım senin kilonla ilgili değil nilin kilosu sakın öle düşünüp canını sıkma.....20-30 kiloda alsan 3000-4000 kilo doğuyor....5 -10 kiloda alsan 3000 -4000 kilo doğuyor...hatta benim arkadaşım 35 kilo almıştı 2800 doğmuştu kısı...bende kısımda 6 kilo almıştım 3100 dü kısımmmyerimseniben

inşallah canım.. gerçi ben az almadım zaten 11 kilo aldım... 1 ay önceki kontrolde 1 hafta önde gidiyodu şimdi 1 hafta geriden gözüküyo olıunca acaba gelişme pronlemi falanmı var dedim. bide doktor değişikliğim söz konusuya bu doktor ilk defa gördü nili. aman ne bileyim ya son ay sendromu herhalde. umarım sağlıklıdır nilim

musyasn beişinn linkni bilen yokmu kıslarrr??
bir önceki sayfaya bahar eklemiş linkiiii yerimseniben

canım sağlıklıdır allahın :Saruboceq:izniyle takıp kendinide nilide üzmeee:1hug:

gizemcm saol cnm valla karar veremedm hala bi o gösterdiğim var yarn ya onu alcas inş yada bunu sence hangisi.bunu alsak hem diorumki ben hastenden çkarkende kullanırım byere gderkende kullanırım diorum fikrlernzii bekliorumm..bu arada musyasn bebeğine maşallh çok ama çok güsel kuzucuk yaaa..allah analı babalı büyütür inş.

ay kızlar şimdi eşim aradı. kiracımız bu ay sonu çıkacakmış... ve biz de kredi çekip yeni ev almıştık... tabş dolayısıyla da o kiraya biraz da güvenmiştik. ama şimdi çıkacaklarını duyunca kocamında benimde acayip moralimiz bozuldu... geldimi herşey üst üste geliyo sanki((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…