canım benim ya üzme kendiniii.....herşey en kısa zamanda yoluna girecekkk inan buna.....nil bebiş kısmetiyle gelicek annesiiii:1hug:ay kızlar şimdi eşim aradı. kiracımız bu ay sonu çıkacakmış... ve biz de kredi çekip yeni ev almıştık... tabş dolayısıyla da o kiraya biraz da güvenmiştik. ama şimdi çıkacaklarını duyunca kocamında benimde acayip moralimiz bozuldu... geldimi herşey üst üste geliyo sanki((((((
canım benim ya üzme kendiniii.....herşey en kısa zamanda yoluna girecekkk inan buna.....nil bebiş kısmetiyle gelicek annesiiii:1hug:
canım benim hemen o zaman kiralık yazısı asın en azından onlar çıkana kadar yenisini aramış olursunz inş. hemen bulursunuz kiracıda sizinde hesaplar ters gitmez canım
baharcım herşeyde bir hayır vardır diyelim canım sıkma canını :1hug:
kızlar ben bi duş alayım.... stresimi atayım.... öpüyorum hepinizi kendinzie iyi bakın
kızlar ben bi duş alayım.... stresimi atayım.... öpüyorum hepinizi kendinzie iyi bakın
benim o tarif ettiğin hyerde geçen gün kocaman sivilce çıktı seldacımm berbat acıyo hemde sortların lastiği geliyo daha çok acıtıyo
selam kızlarrrr
misafirlerim vardı ve ben çok yoruldum uzanıp dinlenmek istiyorum ama uzandığımda ağrılarım çoğalıyor sanki çünkü rahat yatamıyorum mafoldumben ne yapacağım benn
kızlar benim de hem acıyo hem de deli gibi kaşınıyo... herhalde başı zorluyo anacım orayı akannehir
lalim iyi geceler... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?