2009 Ekim Anneleri

canım benim hemen o zaman kiralık yazısı asın en azından onlar çıkana kadar yenisini aramış olursunz inş. hemen bulursunuz kiracıda sizinde hesaplar ters gitmez canım

canım benim ya üzme kendiniii.....herşey en kısa zamanda yoluna girecekkk inan buna.....nil bebiş kısmetiyle gelicek annesiiii:1hug:

canım benim ya üzme kendiniii.....herşey en kısa zamanda yoluna girecekkk inan buna.....nil bebiş kısmetiyle gelicek annesiiii:1hug:

allah hakkımızda hayırlısını versin canım. herşey allahtan tabiyki ama bazen insan dayanamayıp üzülüyoo... geçecek inşallah hepsi...

canım benim hemen o zaman kiralık yazısı asın en azından onlar çıkana kadar yenisini aramış olursunz inş. hemen bulursunuz kiracıda sizinde hesaplar ters gitmez canım

istanbudlakilere söyledik işte olmazsa bi emlakçıya verecez.. inşallah hayırlısıyla en ksıa zamanda buluruz....

vallahi başaldı hihoyyyt bakalım bebişler geldiğinde nassıl izleyeceğiz bu dizileri

kıslar öptüm hepiniiziii.....opuyorumnanaktan
ben uyumaya çalışayım biraz belki mide bulantımı unuturummmm:bbo:
zaten benim kocişde yok....offff yaa...iyiki kısım var :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lalimm hadi uzan bakalımmm ama oğluşunu unutma oğluşta varr

Son düzenleme:
slm kısslar ben geldim tekraaar bişey soracam noolur cvp verin benim şeyimin üstü yani göbeğimin alt tarafıı cok fena acıyor bugün yürüyemiyorum aynı seyi yasyan var mı???

benim o tarif ettiğin hyerde geçen gün kocaman sivilce çıktı seldacımm berbat acıyo hemde sortların lastiği geliyo daha çok acıtıyo

selam kızlarrrr
misafirlerim vardı ve ben çok yoruldum uzanıp dinlenmek istiyorum ama uzandığımda ağrılarım çoğalıyor sanki çünkü rahat yatamıyorum mafoldumben ne yapacağım benn

kızlar benim de hem acıyo hem de deli gibi kaşınıyo... herhalde başı zorluyo anacım orayı akannehir

lalim iyi geceler... opuyorumnanaktan

benim o tarif ettiğin hyerde geçen gün kocaman sivilce çıktı seldacımm berbat acıyo hemde sortların lastiği geliyo daha çok acıtıyo

ayyy odaha kötü kısss ama bende sivilce falan yok batıyor bişeyler acaba bebek kanala falan mı giriyor da acıtıyor anlamadım sanki bööle kocaman oldu orası şişmiş gibi..

selam kızlarrrr
misafirlerim vardı ve ben çok yoruldum uzanıp dinlenmek istiyorum ama uzandığımda ağrılarım çoğalıyor sanki çünkü rahat yatamıyorum mafoldumben ne yapacağım benn

slm canım sol tafına yatıp dinlenmeyi dene ben 1 saattir yattım biraz rahatladım:))))

kızlar benim de hem acıyo hem de deli gibi kaşınıyo... herhalde başı zorluyo anacım orayı akannehir

lalim iyi geceler... opuyorumnanaktan

olabilir belki de orası da catlıyordur :bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…