canım bizi bu hale yaptırdığımız testler ve usg kontrolleri getirdi bence.....taşrada insanlar ne dr. gidio ne usg ye girio nur topu gibi çocukları çatır çatır normal doğuruyorlar....
bizde 9 aylık dönemdeee...yok ikili üçlü ayrıntılı v.s tabi bu testler bizi olumsuz etkilio ........resmen 9 aylık süreç korkuyla endişeyle geçiooookafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 delümm..nası gaza geldiysem dün dr sancın yok..bebek aşşaya inmemiş açılman yok diyince şaşırdım:))) halbuki ben bekliyodum oo zuzuu bu behek 1 hafta enfazla 10 güne gelir hazırlan filan dice:))))oh allah muhabbetinizi arttırsın
yok canım 4. bebiş gelmedi zuzuumm daha doğurmadı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zuzuuu pembe senı dogurtacak bugun kaydirigubbakcemile3
llallimmmmmmmmm masallah kiz 37 haftaya girdin ne guzel zuzu ile burcuda hemen arkandalar yaseminle ben kaldik :))))))))))
öyleyse sorun yok benimde herşeyim hazır sadece geceliğim yok sonunda kalıcam geceliksiz kaydirigubbakcemile3 hastane önlüğü giydirecekler bana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda guzel fıkır kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 delümm..nası gaza geldiysem dün dr sancın yok..bebek aşşaya inmemiş açılman yok diyince şaşırdım:))) halbuki ben bekliyodum oo zuzuu bu behek 1 hafta enfazla 10 güne gelir hazırlan filan dice:))))
amazon gelmişş..kuzum warmı yeni çıkırtanlarr...artık sana hergelişinde bunu sorcas:))))
selam kızlar a.s.
dün gece xdreamflowerx arkadaşımızdan mesaj geldi bana.
dün gece yüksek tansiyondan hastaneye yatırmışlar, bebek iyiymiş, dualarımızı bekliyor.
arkadaşımıza ve bebeğine acil şifalar diliyorum..
selam kızlar a.s.
dün gece yüksek tansiyondan hastaneye yatırmışlar, bebek iyiymiş, dualarımızı bekliyor.
selam kızlar a.s.
selam kızlar a.s.
kaydirigubbakcemile3 aaaa ben bile şaşırdım doğrusu dün dr gittin demek niye söylemiyorsun e nededi dr nasılmış fıstığımız kaç kilo olmuş . anlat anlatt
heheheheheh yok anam yooookk ama her an herşey olabülüüü
selam kızlar a.s.
bi açıyo bi kapıyo hawa canımm..cidden acaip..ben de sıkıldım kocim kalksada biyerlere gitsekkacaip canım sıkılıoo ....alışverişemi gitsemki biraz stres atarım.....:1rolleyes:
havada bi acaip zatennn...........of ya
zuzu kooooo o kadar ağrı ne ağrısıymış peki yafrum? ben 4. sen olursun diye bekliyodum azimle gidiyodun :sinifsinif:
anamm..hakkaten warmış yeni haberler:)) geçen gün nisannur muydu kimdi rüyamda gördüm özlem kimin adı dourcak demişti..dreamin adı özlemmiş..anamm malummu olmuş yoksam ay geliomu yeni bebişş...
söledik dünn..burdamıydınn :mymeka: ayy bidakka belime fena bi ağrı girdi bi anda....
neyse geçmicek herhal bak ne şartlarda yazıyorum görew aşkına bak:)))
yawruşum 2950 gr olmuşş..opuyorumnanaktan bi problem yokmuş şükür suyum muyum yerinde..sıpa aşşaya da inmemiş..e dedim ben kaç gündür neler çekiyorum inme çabasımı acaba olabilir dedi..çarşamba bidaa nstye gircem bayramın ertesi günü kontrolüm war...ama çrş nstde bişiy çıkarsa bayramda gel filan dedi...
kaydirigubbakcemile3
masallah zuzummmminigin kocaman olmus annesi , her hafta gidiyormusun doktora ?
bu arada 38 mi giriyorsunuz , o zamanda bende 37 giriyorum :))))))))) ama doguma 4 hafta var kafam karisti benim
söledik dünn..burdamıydınn :mymeka: ayy bidakka belime fena bi ağrı girdi bi anda....
neyse geçmicek herhal bak ne şartlarda yazıyorum görew aşkına bak:)))
yawruşum 2950 gr olmuşş..opuyorumnanaktan bi problem yokmuş şükür suyum muyum yerinde..sıpa aşşaya da inmemiş..e dedim ben kaç gündür neler çekiyorum inme çabasımı acaba olabilir dedi..çarşamba bidaa nstye gircem bayramın ertesi günü kontrolüm war...ama çrş nstde bişiy çıkarsa bayramda gel filan dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?