2009 Ekim Anneleri

aynen öyle , cok haklisin canim

oh allah muhabbetinizi arttırsın
yok canım 4. bebiş gelmedi zuzuumm daha doğurmadı
kaydirigubbakcemile3 delümm..nası gaza geldiysem dün dr sancın yok..bebek aşşaya inmemiş açılman yok diyince şaşırdım:))) halbuki ben bekliyodum oo zuzuu bu behek 1 hafta enfazla 10 güne gelir hazırlan filan dice:))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zuzuuu pembe senı dogurtacak bugun kaydirigubbakcemile3

eweettt diye diye 4. yapcak beni:)))

llallimmmmmmmmm masallah kiz 37 haftaya girdin ne guzel zuzu ile burcuda hemen arkandalar yaseminle ben kaldik :))))))))))

yawruş ufak bi düzeltme lalim 37ye girmio..37 bitio 38 e girioo kaydirigubbakcemile2 ben de 37nin içindeyim zati

amazon gelmişş..kuzum warmı yeni çıkırtanlarr...artık sana hergelişinde bunu sorcas:))))

selam kızlar a.s.
dün gece xdreamflowerx arkadaşımızdan mesaj geldi bana.
dün gece yüksek tansiyondan hastaneye yatırmışlar, bebek iyiymiş, dualarımızı bekliyor.
arkadaşımıza ve bebeğine acil şifalar diliyorum..

3 olamadım bari 4 .ben doğurayımm....delikafadulden
yarın 4.haberini alırsak hiç şaşırmıcamm......en son 3.olmak istiom dedim....ama olamadımmmm:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 aaaa ben bile şaşırdım doğrusu dün dr gittin demek niye söylemiyorsun e nededi dr nasılmış fıstığımız kaç kilo olmuş . anlat anlatt

amazoncum saol....opuyorumnanaktan
bebişede anneyede acil şifalar diliyorum......opuyorumnanaktanen kısa zamanda toparlanıp taburcu olurlar inşallahhhhh:Saruboceq:

ayyy gecmiş olsun allah yardımcısı olsun ikisininde :Saruboceq:

acaip canım sıkılıoo ....alışverişemi gitsemki biraz stres atarım.....:1rolleyes:
havada bi acaip zatennn...........of ya

zuzu kooooo o kadar ağrı ne ağrısıymış peki yafrum? ben 4. sen olursun diye bekliyodum azimle gidiyodun :sinifsinif:

allahım yardımcıları olsun inş.:Saruboceq: en kısa zamanda evlerine dönerler inş.

anamm..hakkaten warmış yeni haberler:)) geçen gün nisannur muydu kimdi rüyamda gördüm özlem kimin adı dourcak demişti..dreamin adı özlemmiş..anamm malummu olmuş yoksam ay geliomu yeni bebişş...

kaydirigubbakcemile3 aaaa ben bile şaşırdım doğrusu dün dr gittin demek niye söylemiyorsun e nededi dr nasılmış fıstığımız kaç kilo olmuş . anlat anlatt

söledik dünn..burdamıydınn :mymeka: ayy bidakka belime fena bi ağrı girdi bi anda....
neyse geçmicek herhal bak ne şartlarda yazıyorum görew aşkına bak:)))

yawruşum 2950 gr olmuşş..opuyorumnanaktan bi problem yokmuş şükür suyum muyum yerinde..sıpa aşşaya da inmemiş..e dedim ben kaç gündür neler çekiyorum inme çabasımı acaba olabilir dedi..çarşamba bidaa nstye gircem bayramın ertesi günü kontrolüm war...ama çrş nstde bişiy çıkarsa bayramda gel filan dedi...

heheheheheh yok anam yooookk ama her an herşey olabülüüü

kaydirigubbakcemile3

a,selam canim hosgeldin

arkadasimiza gecmis olsun ALLAH im kendini ve bebegini korusun , yüksek tansiyondan korkarim hep hamilelikte yükseliyor , benim normalde tansiyonum düsüktü hep simdi 14 -8 kadar cikiyor

acaip canım sıkılıoo ....alışverişemi gitsemki biraz stres atarım.....:1rolleyes:
havada bi acaip zatennn...........of ya
bi açıyo bi kapıyo hawa canımm..cidden acaip..ben de sıkıldım kocim kalksada biyerlere gitsekk
zuzu kooooo o kadar ağrı ne ağrısıymış peki yafrum? ben 4. sen olursun diye bekliyodum azimle gidiyodun :sinifsinif:

yaramı deşme kuuşş...hadi 4 diilse bile 5-6 filan olsam iidi..yok anam yok benim kızın o taraklarda bezi yok..keyif yapıomuş sıpa içerde:))) ağrılarda azaldı inat gibi:)))

masallah zuzummm minigin kocaman olmus annesi , her hafta gidiyormusun doktora ?

bu arada 38 mi giriyorsunuz , o zamanda bende 37 giriyorum :))))))))) ama doguma 4 hafta var kafam karisti benim

masallah zuzummm minigin kocaman olmus annesi , her hafta gidiyormusun doktora ?

bu arada 38 mi giriyorsunuz , o zamanda bende 37 giriyorum :))))))))) ama doguma 4 hafta var kafam karisti benim

ewet kocaman oldu canımm..herhafta gidiyoruz 2 haftadır..

şimcik sen ewet yarın 36yı bitirip 37ye gircen..benim war daha bikaç günümperşembe bitio 37im:))

dün giremedim eşim rahatsız yatıyor onunla ilgileniyorum şuan uyuyorda ondan girdim ,maşallah zuzumm 3 kilo olmuş iyi herşeyi güzelmiş bayramda gelmeyecek yani aman iyi iyi sende git yat biraz sırtın belin dinlensin :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…