2009 Ekim Anneleri

ben yazıyı yazana kadar günaydınlaşan herkese bizden de günaydııınn a.s.

kızlar yavruların ama tipi,ama şekli,ama karakteri,ama huyu suyu sevmediğim tiplere benziycek diye ödüm kopuyor yaaaww,takıntı mı oldu bende ne:kedi:

:gitme:çok güzel çok duygulandım tşk paylaşım için llallcima.s.

gunaydın kızlar :CüvCüv:
3gundr kasılmalarım cogaldı ama ıkı gecedır yatarken ıkı defa farklı bı kasılmam oldu ve nefesım daraldı kımyam bozuldu sankı dun tansıyonmu olctum 16 ya 11 cıktı akannehir
az once dr aradım en ufak kasılmanda boyle tansıyonun yukselırse normal yapmam sezeryana alırım dedı kafamçokkarıştı
yanı sezeryandan kacısolmayacak herhalde
sezeryan olursam bayramın bıttıgı hafta dogumum olabılır :1ninca:
tansıyonunuzu takıp edın ne olur ne olmaz mirmirmirmir

yeni gelen kızlar toptan günaydınn..:))

ya ben 2 gündür çok sulugöz oldum..azönce mayıs bebeklerinin bayramlık cicilerine bakıyodum nası etkilendim..bizde görces demi iişallah o günleri..doğmuşlar büyümüşler de anneleri ne güzel bayramlıklar almışş...oyy bana yine bişiyler oluyo:))) son günlerde acaip enerji gelirmiş dimi doğuma yakın..sulugözlülük te geliomuki acep:)))

merhaba kizlar nasilsiniz ?

ben cok sikildim bunaldim , günde gecmiyor artik dogurasim geliyor , ama bugun hic kasilmam falanda yok ben istemeyince kasiliyor ben isteyince kasilmiyor , yarin ev islerine kendimde baslayacagim artik zaman gecsin degilmi , camlari silerim perdeleri yikarim dolaplari döker tekrar düzenlerim vakit gecer oglumda okula gidiyor nasil olsa , kendi kendime plan yapiyorum sali günüde bir gelsede randevuma gitsem ne dertliymisim ben ya :çok üzgünüm:

lall canım çok güzelmiş çok etkilendim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben yazıyı yazana kadar günaydınlaşan herkese bizden de günaydııınn a.s.
günaydın canımopuyorumnanaktan
kızlar yavruların ama tipi,ama şekli,ama karakteri,ama huyu suyu sevmediğim tiplere benziycek diye ödüm kopuyor yaaaww,takıntı mı oldu bende ne:kedi:
canım bendede bebişimin sağlığıyla ilgili bir problemi olursa v.s.birde tamam ultrasonda fiziğini görüyor dr.ve ona göre yorum yapıyor..ama duyabiliomu konuşabiliomu görebiliomu...bunlara dair bir garanti yok ...takıntı haline getirdim ve bunları düşünüom sadeceee:bbo:
:gitme:çok güzel çok duygulandım tşk paylaşım için llallcima.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım..dikkat et kendine..........:teselli:

zuzum doğum yaklaştıkca duygusallık üst sınırlarda...bende herşeye üzülür ve takar oldum songünlerdeeeeemafoldumbenama kendimi engelleyemiyorummmmm...........

amanınn az kalmış ozamann....

mrb canım.....canım kendini çok yorma....yerimseniben

bu eylül anneleride daha dogurmayi bitirmedi bakiyorum hergun artik hepsi dogursada sira bize gelse ...... ne kadar egoist oldum lmaz:

hıı sil cam sil..kız otur oturduğun yerde..
zuzum doğum yaklaştıkca duygusallık üst sınırlarda...bende herşeye üzülür ve takar oldum songünlerdeeeeemafoldumbenama kendimi engelleyemiyorummmmm...........
:teselli:

zaman geçsin diye yapacak başka birşey bulamadınmı :mymeka: otur oturduğun yere

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar

aksam kociki mesaiye cagırdılar apar topar gitti benide kayınvalideme bıraktı bizde bi dedikodu ben yatana kadar 4 oldu anca kalakıp ewe geldim

nasılsınız? 4.bebikimiz gelmedi dimi daha

bu eylül anneleride daha dogurmayi bitirmedi bakiyorum hergun artik hepsi dogursada sira bize gelse ...... ne kadar egoist oldum lmaz:

onnarın doğurmasını bekleme cicimm:))) sen buyur öndenn

hepimizde nasıl dertliymişizzzzzzzzzzzzmafoldumben

:CüvCüv:
evet zuzum yaw eger sezeryan olursam az kaldı akannehir
az kalmasından degılde sezeryandan tırsıyorum ben normal ıstıyodum yaw :sinifsinif:

haklısın cnm hiçbirimiz istemiyoruz sezeryan ama sağlık önemli..eğer keyfi diil mecburiyse yapcak bişiy yok..takma kafana sen yawrunu düşünn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 meraklanma sıra bızede gelecek hayırlısıyla 15 gune kalmaz bızde dokulucez :CüvCüv:

zaman geçsin diye yapacak başka birşey bulamadınmı :mymeka: otur oturduğun yere

vereliniortakvereliniortak pempeme katılıyorum otur oturdugun yerde Çok üzgünüm çoook

oh allah muhabbetinizi arttırsın
yok canım 4. bebiş gelmedi zuzuumm daha doğurmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…