günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
aksam kociki mesaiye cagırdılar apar topar gitti benide kayınvalideme bıraktı bizde bi dedikodu ben yatana kadar 4 oldu anca kalakıp ewe geldim
nasılsınız? 4.bebikimiz gelmedi dimi daha
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
aksam kociki mesaiye cagırdılar apar topar gitti benide kayınvalideme bıraktı bizde bi dedikodu ben yatana kadar 4 oldu anca kalakıp ewe geldim
nasılsınız? 4.bebikimiz gelmedi dimi daha
onnarın doğurmasını bekleme cicimm:))) sen buyur öndenn
:CüvCüv:
haklısın cnm hiçbirimiz istemiyoruz sezeryan ama sağlık önemli..eğer keyfi diil mecburiyse yapcak bişiy yok..takma kafana sen yawrunu düşünn opuyorumnanaktan
oh allah muhabbetinizi arttırsın
yok canım 4. bebiş gelmedi zuzuumm daha doğurmadı
oh allah muhabbetinizi arttırsın
yok canım 4. bebiş gelmedi zuzuumm daha doğurmadı
günaydın canım.....daha gelmedi 4.nolu bebişimizzzz
vereliniortakvereliniortak pempeme katılıyorum otur oturdugun yerde Çok üzgünüm çoook
ben birseyin farkina vardim artik bizim nesil cok korkak endiseli ne bilim dogumdan cok tirsiyoruz ....... benim babannem benim baba mi tek basina yolda bir agacin altinda dogurmus , göbek bagini kesmis etegine sarmis eve getirmis , anlatirlar hep , birde bana bak sanki o kadinin torunu degilim üstelik daha önce normal dogum yaptim yine korkuyorum , yok yok cesaret falan kalmamis bizlerde hassas olmusuz korkak , aslinda is basa düsünce öyle yada böyle doguracaz , elimizdeki sansinda farkinda degiliz her imkana sahip oldugumuzdan sanirim böyleyiz mafoldumben
selam canlarım opuyorumnanaktan
selam canlarım opuyorumnanaktan
Şeniz
canım senin az kalmış öyleyse sezeryan olsun ne olacak yeterki bebişler sağlıkla gelsin önemli olan bu :1hug:
ben birseyin farkina vardim artik bizim nesil cok korkak endiseli ne bilim dogumdan cok tirsiyoruz ....... benim babannem benim baba mi tek basina yolda bir agacin altinda dogurmus , göbek bagini kesmis etegine sarmis eve getirmis , anlatirlar hep , birde bana bak sanki o kadinin torunu degilim üstelik daha önce normal dogum yaptim yine korkuyorum , yok yok cesaret falan kalmamis bizlerde hassas olmusuz korkak , aslinda is basa düsünce öyle yada böyle doguracaz , elimizdeki sansinda farkinda degiliz her imkana sahip oldugumuzdan sanirim böyleyiz mafoldumben
:sinifsinif::sinifsinif:
evet canım şaka falan az kaldı neyse bebısımın odası hazır evım temız hastahane valızımız hazır nezaman ıstıyosa başgoz ustune beklıyok ne edek :dance::asigim:
:sinifsinif::sinifsinif:
evet canım şaka falan az kaldı neyse bebısımın odası hazır evım temız hastahane valızımız hazır nezaman ıstıyosa başgoz ustune beklıyok ne edek :dance::asigim:
afiyet olsun burcum görüsüruz
oh valla ne güzel ben daha yaptırmadım temizlik bayramın ertesi günü gelcek kadın cok doluymuş o arada
o zamana kadar ben dogurursam ilk seni arıcam ben hastaneye giderken sen ewe gelip yapcan ama hazırlıklı ol baska ewdeysen de gel dedim gülüo tamam dedi bilmiom nolcak kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canımmmopuyorumnanaktanben cıkıyorum sıze ıyı konusmalar kızlar bıraccık mınık melegımle anasunu doyurayım Şeniz
llallimmmmmmmmm masallah kiz 37 haftaya girdin ne guzel zuzu ile burcuda hemen arkandalar yaseminle ben kaldik :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?