2009 Ekim Anneleri

günaydın canım.....daha gelmedi 4.nolu bebişimizzzz

hosgedınız canım ufukta sımdılık 4. melek yok mirmirmirmir

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
oyle yapaegım artıkın zuzum ne edek

ben birseyin farkina vardim artik bizim nesil cok korkak endiseli ne bilim dogumdan cok tirsiyoruz ....... benim babannem benim baba mi tek basina yolda bir agacin altinda dogurmus , göbek bagini kesmis etegine sarmis eve getirmis , anlatirlar hep , birde bana bak sanki o kadinin torunu degilim üstelik daha önce normal dogum yaptim yine korkuyorum , yok yok cesaret falan kalmamis bizlerde hassas olmusuz korkak , aslinda is basa düsünce öyle yada böyle doguracaz , elimizdeki sansinda farkinda degiliz her imkana sahip oldugumuzdan sanirim böyleyiz mafoldumben

haklısın canım aslında korkunun ecele faydası yok helekı olacak olan doguma hıc yok :kedi:
selam canlarım opuyorumnanaktan

gunaydın canım kaydirigubbakcemile5

Şeniz

canım senin az kalmış öyleyse sezeryan olsun ne olacak yeterki bebişler sağlıkla gelsin önemli olan bu :1hug:

:sinifsinif::sinifsinif:
evet canım şaka falan az kaldı neyse bebısımın odası hazır evım temız hastahane valızımız hazır nezaman ıstıyosa başgoz ustune beklıyok ne edek :dance::asigim:

ben cıkıyorum sıze ıyı konusmalar kızlar bıraccık mınık melegımle anasunu doyurayım Şeniz

canım bizi bu hale yaptırdığımız testler ve usg kontrolleri getirdi bence.....taşrada insanlar ne dr. gidio ne usg ye girio nur topu gibi çocukları çatır çatır normal doğuruyorlar....
bizde 9 aylık dönemdeee...yok ikili üçlü ayrıntılı v.s tabi bu testler bizi olumsuz etkilio ........resmen 9 aylık süreç korkuyla endişeyle geçiooookafamçokkarıştı

evet canım şaka falan az kaldı neyse bebısımın odası hazır evım temız hastahane valızımız hazır nezaman ıstıyosa başgoz ustune beklıyok ne edek :dance::asigim:

oh valla ne güzel ben daha yaptırmadım temizlik bayramın ertesi günü gelcek kadın cok doluymuş o arada

o zamana kadar ben dogurursam ilk seni arıcam ben hastaneye giderken sen ewe gelip yapcan ama hazırlıklı ol baska ewdeysen de gel dedim gülüo tamam dedi bilmiom nolcak kaydirigubbakcemile3

öyleyse sorun yok benimde herşeyim hazır sadece geceliğim yok sonunda kalıcam geceliksiz kaydirigubbakcemile3 hastane önlüğü giydirecekler bana

afiyet olsun burcum görüsüruz

Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oda guzel fıkır kaydirigubbakcemile3

ben cıkıyorum sıze ıyı konusmalar kızlar bıraccık mınık melegımle anasunu doyurayım Şeniz
afiyet olsun canımmmopuyorumnanaktan
llallimmmmmmmmm masallah kiz 37 haftaya girdin ne guzel zuzu ile burcuda hemen arkandalar yaseminle ben kaldik :))))))))))

evet canım 37 doluyor yarın...38 içine giriommmmmmmmmmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…