2009 Ekim Anneleri

ben tıckerımı deĞıŞtırcem bana yapabılcek bı gÜsel varmı mınıkım dogdu 7gÜnlÜk oldu kulagımı Çınlattınz geldık

oooyy musyasnan meleği gelmiişş...biz susalım sen annat musyasımmmm

musyasımm bebişin arabaya bindi nihayet hı:)) hangi siteden yapmıştın öncekini..?

heh bak gelmiş
zemuszemus
selam gÜzellerİm nasılsınız bİz geldİk melegİmle Özledİk Çok yaaaaaa sİzlerİ

ben tİckerİmİ deĞİŞtİrcem bana yapabİlcek bİ gÜsel varmı mİnİkİm dogdu 7gÜnlÜk oldu kulagımı Çınlattınz geldİk

canım hoşgeldinnn
nasılsın canımmm doğum hikayeni ve meleğini çok merak ediyoruzzz
kız tesadüf gördüm seni onlinee kızlara bi sorayım dedim vee sen geldin kaydirigubbakcemile

ay kızlar bi yandan yemek yaptığım için çok kalamıyom girip çıkıyom... iyiyim çok şükür... kardeşim doğuma kadar kalırmı bilmiyorum doğumun ne zaman olacağına bağlı bayramdan sonra annem gelecekmiş o gelince ben giderim diyo... öpüyorum hepinizi

merhaba canlarım 7gÜnlÜk olduk kızımla ben 3.gÜnden ıtıbaren dÜzeldım dıkıŞlerım yapıŞtırma laser estetık oldugundan Çabuk ıyıleŞtım ve tek ız yok desem yer ıkaynadı ıÇerdende ŞÜkÜr 75.5doguma gırdım Şuan 67yım yanı 8kusur kılo verdım ogÜnden bugÜne karnım Çok saz var korse takmaya baŞladık doktor ıznıylke sorcagınız baŞka bıŞı varmı

kızlar varya süper kokusu var bebeklerin ya doyamıyomoklamaya bide hanfendiyi öperek uyandırıyoz sadece bir sorunumuz var
3gündür salya sümük aglıyom hastanelerde yiz bütün gün sarılıgımızı yüksek derecede 16da sınırda emmesi lazım minik oldugundan kızım uyuyo agır geçiriyo uyandırmka için yapmadıgımız kalmıyo inş dualarla ve zorla kaşıkla süt vererek düzelcek minigim dualarınıza ihtiyacım varr

anamm süpermişş..okadar kiloyu ne çabuk werdinn..hemen resim çekinip koy göbükünü mrk ediyorum dar bişiy giy de görelim moral olsunn:) kuzun çok güsel maşallahhhhh

oyy kıyamamm..ağlıcam musyas kıss...

Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk toparlar... dualarımız seninle opuyorumnanaktan

Yasemincim fırsat bulunca doğum hikayeni de yaz canım çok merak ediyosss opuyorumnanaktan

neler hissettin doğuma girerken canın çok yandımı
birde en kısa zamanda meleğinin resmini bekliyoruz

canım ya...Allah yardımcınız olsun...dua ederiz tabi etmez miyiz hiç:Saruboceq:bol bol emzir canım..senin yapabileceğin tek şey bu..uykusundan uyandır sürekli..gerekirse cimcir(topuğunu filan),canını acıt..biliyorum kıyamazsın ama bana öyle tavsiye ettiler..

sütün geldi mi peki musyasım? göğsün çatladı mı?

oyy musyasımm sarılık ve uyanmama sorunu her bebekde oluyo sanırım herkesden duyoyorum inşallah çabucak iyileşir yavrun ve sütünü hemen emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…