- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
kızlar musyas online gözüküyor haber alanınız varmı
heh bak gelmişyooo CADIARZU
selam gÜzellerİm nasılsınız bİz geldİk melegİmle Özledİk Çok yaaaaaa sİzlerİ
ben tİckerİmİ deĞİŞtİrcem bana yapabİlcek bİ gÜsel varmı mİnİkİm dogdu 7gÜnlÜk oldu kulagımı Çınlattınz geldİk
merhaba canlarım 7gÜnlÜk olduk kızımla ben 3.gÜnden İtİbaren dÜzeldİm dİkİŞlerİm yapıŞtırma laser estetİk oldugundan Çabuk İyİleŞtİm ve tek İz yok desem yer İkaynadı İÇerdende ŞÜkÜr 75.5doguma gİrdİm Şuan 67yİm yanİ 8kusur kİlo verdİm ogÜnden bugÜne karnım Çok saz var korse takmaya baŞladık doktor İznİylke sorcagınız baŞka bİŞİ varmı
kızlar varya süper kokusu var bebeklerin ya doyamıyomoklamaya bide hanfendiyi öperek uyandırıyoz sadece bir sorunumuz var
3gündür salya sümük aglıyom hastanelerde yiz bütün gün sarılıgımızı yüksek derecede 16da sınırda emmesi lazım minik oldugundan kızım uyuyo agır geçiriyo uyandırmka için yapmadıgımız kalmıyo inş dualarla ve zorla kaşıkla süt vererek düzelcek minigim dualarınıza ihtiyacım varr
çok heyecanlı anlat anlatt
kızlar varya süper kokusu var bebeklerin ya doyamıyomoklamaya bide hanfendiyi öperek uyandırıyoz sadece bir sorunumuz var
3gündür salya sümük aglıyom hastanelerde yiz bütün gün sarılıgımızı yüksek derecede 16da sınırda emmesi lazım minik oldugundan kızım uyuyo agır geçiriyo uyandırmka için yapmadıgımız kalmıyo inş dualarla ve zorla kaşıkla süt vererek düzelcek minigim dualarınıza ihtiyacım varr
neler hissettin doğuma girerken canın çok yandımı
birde en kısa zamanda meleğinin resmini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?