2009 Ekim Anneleri

bahaircim ne güzel kardeşinle berabersin canım ohhh

lalim bizde kayınvalidemle yapıyoduk bi çok işi ama kadınada yazık bi kaldı çünkü camlar kapılar fayanlarr ve koltuklar silincek onlarıda kadın yapcek artıkınnn şekercimmm kaç yasında kadın oda yoruluyo tansiyonu var zatenn

iremcimm kontrole geldiğinde banada gelebilirsin nede olsa hastane için benim evin önünden geçiliyo :)))

görüşürüz elalı

kıslar bi dışarı çıkdım geldimki 4. bebikimiz gelmiş alkisalkisalkis darıısı başımıza inşallah opuyorumnanaktan

Ayy herkesler gezdi geldi biz de kıskandıkk. Ben de gidiyim de daha emzirme sütyeni almadım onu alıp geleyim... ii sohbetlerr..

iyi alışverişler bebişşşşopuyorumnanaktan

kızlar ben biraz uzanıcammirmirmirmir
görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Hepinizin kandili mübarek olsun :Saruboceq:
iyi dinlenmeler canımmmmopuyorumnanaktan

canım maşallah kayınvalidene...
tekrar kolay gelsin canım sana yavaş yavaş temizle barii...dikkat et kendineeeopuyorumnanaktan

kızlar bende dinleniim birazzz...iyi bakın kendinize ve bebişlerinizeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

askbuya'nın olmuş canım 2009 ekim ilk melekleri topiğinde gördüm bende opuyorumnanaktan

canım yaa min. da altında yani sınırın altında çıktı sonuçlarım gittim dokotra gösteremedim sonuçlarımı..

git sev bakalım kocikini aybikecimm

lalimm gitdinlen kuzumm görüşürzzz

aşk buyanın beişi oldu topiğimizin ilk paşası geldi kıslatrrrrrrrrrrrrrrrr

ekim ayında çok az kişi kalacağa benziyoruz kaydirigubbakcemile3 ben kendi kendime yazmayayım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…