2009 Ekim Anneleri

sıradaki ben olayım artık ya nüffen
görmemiş olsamd daha önce çok özledim beybimi..
dünden beri o minicik çamaşırlarını etrafta gördükçe içim bi hoş oluyo alıp okşayıp kokluyorum
arabasını kurduk evin içinde arabayla volta atıyorum..

valla lalim bende bi vitrinimi boşalttım makineye yıkanıyo bi vitrini sildimm bende nasıl yorulmuşumm e tabi zayenn yorgunluk var minnoş kızın napıyo canımm oğluşununda keyfş yerinde inş.
canım cadolozum iyi...oğluşumda iyi..ama cadım bugün beni çok yordu....bi çocuğun hiçmi isteği bitmezzzzzzkafamçokkarıştı
dikkat et gizoşum kendine artık çok çabuk yoruluyoruzzzzyerimseniben

kıss korkutma insanı, o kadar kuvvetli bişiy mi bu muayene. Ben yavaşcak bakcaklar sanıyom akannehir

:roflol::roflol: oyy oyyy....muayenenin kuvvetinden değilde tırnaklarının uzunluğundan delinebilir eldivenlerrrrdelikafadulden

ayy koptum çatlak yaaa :roflol: arabayla volta olayınaa
bende çok özledm odaısnda oturuom opuyorumnanaktan
ama vaktinde gelsinler yaa sağlıklaa:Saruboceq:
zaman geçsin hemen

aybikecim ajkım lütfen sıranı bekle...:1rolleyes::asigim:

:roflol::roflol: kıss ona da mı baktınn. yaw ne dicem eldiven filan giyiyolardır heralde dimi, direk dalmıyolar yanii :kedi:

tebi ayhh..
iidir bebekiiiimm..çok yorulmuşum uzanıyorummmmopuyorumnanaktan

iim canımmm.....gözdenin oğluşu oldu bitanemmmmyerimseniben

tırnaklarını doğumdan önce kesmesini söylersin zuzummmmsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3
canım eldiveni deler geçer o tırnaklar o sıradaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

amin iremcim hepimize iişallahh...

öle lalimm çok çabuk yoruluyoruzz yarın kadın gelcek ama içime sinmiyoki durmuyomm yerimde hiçççşaka gibi yani

ayyyyy acıyo dedim oda sakin sakin kasmayın dedi:kedi:
bende bilmiyom benimki nasıl çıkcek:kedi:

opuyorumnanaktan

güle güle cücüümm haber güwercünümm

ay yok kalmasın tebii...:))

ayy nası yani yaa akannehir akannehir

ölee işte zuzumm ordan daldırıyolar, bakıyolar açılman varmı diyezemuszemus

:roflol::roflol: kıss ona da mı baktınn. yaw ne dicem eldiven filan giyiyolardır heralde dimi, direk dalmıyolar yanii :kedi:

eldiven giyiyolar iki parmana jel bilem sürdü-tatlicadiarzu-

amin cnm hepimize inşallah:Saruboceq:
iyi istirahatler sanaopuyorumnanaktan

elam benim doktorum normal kontrolde usgden bakıp sölüo açılma warmı yokmu die ya..alla alla..acaba sancın çok çıktı da ondan emin olmak için mi parmakladı:))

meraba kızlar... nasılsınız. şimdi pazardan geldim çok sıcak gene buralar.... bi yandan da yemek yapıyorum dünki vukaaatımdan sonra kardeşim geldi istanbuldan onunla takılıyoruz...

öle lalimm çok çabuk yoruluyoruzz yarın kadın gelcek ama içime sinmiyoki durmuyomm yerimde hiçççşaka gibi yani

herkes senin gibi temizleyemez canım...
benimde içime sinmiyeceği için hiç almadım kadın şuana kadar.....sağolsun annişim geliyor büyük temizliklerde beraber yapıyoruzz....:asigim:

elam benim doktorum normal kontrolde usgden bakıp sölüo açılma warmı yokmu die ya..alla alla..acaba sancın çok çıktı da ondan emin olmak için mi parmakladı:))

cnm usg den bakıldığında yanılma payı olabiliyomuş aynı şey plesantanın durumuna bakılırkende geçerliymiş...
ben kasığımdaki sancı için gittiğimde gene alttan bakmışlardı:kedi:

Canlarım hepinize teşekkür ediyorum oğluşumda bende artık çok yorulduk dinlenmemiz gerek
gizemcim hastaneye her kontrol için gideceğimde mecburen işyerime sevk için uğrayacağım mutlaka fırsatını bulur uğrarım buraya ayrıca neti bulduğum heryerde merak etmeyin bende hepinizi çok merak edicem çünkü
aybike güldürdün kıs beni arabayla volta atıyon demek alıştırma yapıyon kaydirigubbakcemile3

canım normal doğumdada 10-15 dak..bir gelip vajinal muane ediyorlar...açılma kaç cm.die...kafamçokkarıştı

meraba kızlar... nasılsınız. şimdi pazardan geldim çok sıcak gene buralar.... bi yandan da yemek yapıyorum dünki vukaaatımdan sonra kardeşim geldi istanbuldan onunla takılıyoruz...

mrb canımopuyorumnanaktanoo süper kardeşinde gelmiş ne güzel..özendim inankiiiii

ii bari yalnız diilsin artık..kalcakmı doğuma kadar filan..

cnm usg den bakıldığında yanılma payı olabiliyomuş aynı şey plesantanın durumuna bakılırkende geçerliymiş...
ben kasığımdaki sancı için gittiğimde gene alttan bakmışlardı:kedi:

amaann sen alışmışın yafrim bu ilk diilmiş yani naniknanik naniknanik

Ayy herkesler gezdi geldi biz de kıskandıkk. Ben de gidiyim de daha emzirme sütyeni almadım onu alıp geleyim... ii sohbetlerr..

kızlar ben biraz uzanıcammirmirmirmir
görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Hepinizin kandili mübarek olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…