canım cadolozum iyi...oğluşumda iyi..ama cadım bugün beni çok yordu....bi çocuğun hiçmi isteği bitmezzzzzzkafamçokkarıştıvalla lalim bende bi vitrinimi boşalttım makineye yıkanıyo bi vitrini sildimm bende nasıl yorulmuşumm e tabi zayenn yorgunluk var minnoş kızın napıyo canımm oğluşununda keyfş yerinde inş.
kıss korkutma insanı, o kadar kuvvetli bişiy mi bu muayene. Ben yavaşcak bakcaklar sanıyom akannehir
sıradaki ben olayım artık ya nüffen
görmemiş olsamd daha önce çok özledim beybimi..
dünden beri o minicik çamaşırlarını etrafta gördükçe içim bi hoş oluyo alıp okşayıp kokluyorum
arabasını kurduk evin içinde arabayla volta atıyorum..
sıradaki ben olayım artık ya nüffen
görmemiş olsamd daha önce çok özledim beybimi..
dünden beri o minicik çamaşırlarını etrafta gördükçe içim bi hoş oluyo alıp okşayıp kokluyorum
arabasını kurduk evin içinde arabayla volta atıyorum..
Lall canım şimdi farkettim sen emekliyemi ayrıldın, doum nedeniyle mii kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: kıss ona da mı baktınn. yaw ne dicem eldiven filan giyiyolardır heralde dimi, direk dalmıyolar yanii :kedi:
iidir bebekiiiimm..çok yorulmuşum uzanıyorummmmopuyorumnanaktan
iim canımmm.....gözdenin oğluşu oldu bitanemmmmyerimseniben
tırnaklarını doğumdan önce kesmesini söylersin zuzummmmsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3canım eldiveni deler geçer o tırnaklar o sıradaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
Nasılsınız kıslar bugün benim son çalışma günüm hayırlısıyla önce yıllık izin ardından doğum izni derken baya bi uzak kalıcam sizlere evde net yok şu mübarek günde Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize kolay doğum yapıp sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
İlahi ela güldürdün beni, ne dedin adama kaydirigubbakcemile3 Benim dr. kadın neyseki elleri de küçük umarım acımass. Ama oğlan nası çıkcak içerden orasını hiç bilemiyommm
Benim adet olacağım zaman o ağrılarla beraber mide bulantısı olurdu. Onun gibi bişiymi acaba doum sancılarında da mı oluyo :uhm:
opuyorumnanaktan
güle güle cücüümm haber güwercünümm
ay yok kalmasın tebii...:))
ayy nası yani yaa akannehir akannehir
:roflol::roflol: kıss ona da mı baktınn. yaw ne dicem eldiven filan giyiyolardır heralde dimi, direk dalmıyolar yanii :kedi:
Nasılsınız kıslar bugün benim son çalışma günüm hayırlısıyla önce yıllık izin ardından doğum izni derken baya bi uzak kalıcam sizlere evde net yok şu mübarek günde Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize kolay doğum yapıp sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
öle lalimm çok çabuk yoruluyoruzz yarın kadın gelcek ama içime sinmiyoki durmuyomm yerimde hiçççşaka gibi yani
elam benim doktorum normal kontrolde usgden bakıp sölüo açılma warmı yokmu die ya..alla alla..acaba sancın çok çıktı da ondan emin olmak için mi parmakladı:))
elam benim doktorum normal kontrolde usgden bakıp sölüo açılma warmı yokmu die ya..alla alla..acaba sancın çok çıktı da ondan emin olmak için mi parmakladı:))
meraba kızlar... nasılsınız. şimdi pazardan geldim çok sıcak gene buralar.... bi yandan da yemek yapıyorum dünki vukaaatımdan sonra kardeşim geldi istanbuldan onunla takılıyoruz...
ii bari yalnız diilsin artık..kalcakmı doğuma kadar filan..meraba kızlar... nasılsınız. şimdi pazardan geldim çok sıcak gene buralar.... bi yandan da yemek yapıyorum dünki vukaaatımdan sonra kardeşim geldi istanbuldan onunla takılıyoruz...
cnm usg den bakıldığında yanılma payı olabiliyomuş aynı şey plesantanın durumuna bakılırkende geçerliymiş...
ben kasığımdaki sancı için gittiğimde gene alttan bakmışlardı:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?