2009 Ekim Anneleri

şu anda sol kasığıma feci bi sancı girdi yaa
çok sık giriyo doktor normal doğum sancısı değil bu dedi
ama canım acıyo :sinifsinif:

şu anda sol kasığıma feci bi sancı girdi yaa
çok sık giriyo doktor normal doğum sancısı değil bu dedi
ama canım acıyo :sinifsinif:

kuzum aman dikkat et bide sen doğurma bugün 1 güne bi doğum yeter bünye kaldırmaz bu kadar heyecanııı delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar..............yerimseniben...
barby maşallah canım bebişine....

yavrumm testi sen daha yeni mi yaptırdın ben 20 li haftalarda yaptırdım ve şekerim ıktı arada kaçırıyom ama dikkat etmeye çalışıyom hiçte kolay olmuyor ama :bbo:

yaaaa. cokmu cikti sende. allah sabir versin
benim dengesiz doktor bana 33. haftalarda kendi bi yapti bu testi. sordum sonuc biraz yüksekti ama bana bisiy demedi normal olur okadardan bisiy olmaz filan dedi sonraki gittigimdede neden büyük seker yükleme testi hastanede yaptirmadin diye kabahatini üstüme atmaya calisti deli doktor. o yüzden bugün hastanede yine yaptirdim büyügünden. yarin sonuc cikicek bakalim.

Acken iyi cikti ama bakicez insallah bisiycikler yoktur. zaten kisitli yiyorum bebisime bisiy olmasin diye herseyi dikkatli dikkatli bide sekerli yiyemezsek nolur halimiz :1no2:

Bu arada herkesin Kadir gecesi mubarek olsun canlarim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

4 saatte bakıldı bana ilk iki değer normal son iki değer yüksek çıktıı diyetisyene gönderdi sonrada diyet verdi uymaya çalışıyorum işteeee insanın bu durumlarda da hep canı şekerli istermi ya kötü bi durum açıkcası inş. sende düşük çıkar az kalmış zaten senin dayan canımmm:teselli:

benimde 4 saat. hic sorma yaaaaa normalde sekerlilerle pek aram yoktur tatliydi cikolataydi filan ama sonuc suan belli degil yaaa öyle sekerli yiyesim varki ahhh böle saldirasim geliyo. belki bi kacamak yaparim :dance:

kızlar 5 saatlik hastane maratonundan snr eve döndüm nihayet merak edenler özelden mesaj bırakmış sağolun şuan iyiyim kasıklarımdaki ağrı hala duruyo muayene oldum açılma yok ama iki kere nst ye bağlandım sancı çıktı akıntım çoğalmıştı iltihap değil gebelik akıntısıymış eğer geçmezse yine gel dedi açılma olmadığı için alıştırma sancıları dedi bizden haberler böyle... askbuya doğum yaptımı???

benimde 4 saat. hic sorma yaaaaa normalde sekerlilerle pek aram yoktur tatliydi cikolataydi filan ama sonuc suan belli degil yaaa öyle sekerli yiyesim varki ahhh böle saldirasim geliyo. belki bi kacamak yaparim :dance:

izin verdim azccukk yapabilursunnn sırnaşık şeysırnaşık şey

şeymacım plasentasında kireçlenme vardı onun için aldılar

hımmmm ee bebiş nasılmış haber yokmuu...kaç kıloymuş..

iyi olmanıza sevındım vnmm..

offf şu yarım saatte geçsede eve gitsem daha doğrusu kayınvaldeye iftara ordan annemlere çaya gidicez yine yollarda geçicek akşamım çok ta uykum var offfff :sinifsinif:

amanin gozdenin bugun du dogumu Allah analı babalı buyutsun bebişini ne guzel kandilde dogdu bebişi
Allahım hayırlı sıhatlı guzel uzun omur yazsın bebişinee hepimizede inşallahhh

arkadaşlar büyük bir ihtimalle sıradaki benim gebelikte kolestoz nedeniyle genelde 38. haftadan öteye geçmiyormuş genelde bakalım sağlıklı olsunda :Saruboceq:

siyah inci hakkında hayırlısı olsun seymanın dedigi gibi 38de iyi yani haftası ogrendigimiz kadarı ile
Hatta normal dogum olursa ben cok beklemek istemiyrm boyle 37+.. 38+.. da gelsin bebişim bir an once kollarıma alimm ama saglıkla tabi bastaa

mehayyy diye okuyunca kocaman birr neeeeeee dedim :)))))) kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşlar büyük bir ihtimalle sıradaki benim gebelikte kolestoz nedeniyle genelde 38. haftadan öteye geçmiyormuş genelde bakalım sağlıklı olsunda :Saruboceq:
amanın ben 2 hafta sonra doğurcam mı yaniii bu gidişle işte doğurcam zatiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
ohhh ne guzel yasemın keşeke bende evden çıkabılsemmm..

kuşum ben halla çalışıyommmm naniknanik

kıslar ben çıkıyom mesai bitti kendinize ve meleklerinize ii bakın doğuremmmm demeyin heeee :CüvCüvpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…