2009 Ekim Anneleri

bend ebebekler anne karnında durabıldığınce dursun kızlar ole demeyın 37 38 gelsın demeyın melekler her sözumuze amın derlermiş ağzımızdan çıkanı duyalım lütfen...anne karnında bebeğin 1 haftası doğduktan sonra 1 aya bedelmiş yanı 1 haftada buyumesı anne karnında dışarıda 1 aya anca buyurmuş ona göre hanımlar bırakın 9 ay 10n gun dursun..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay kız şeyma güldürdün beni
tamam ayol senimi kırcaz beklriz 9 ay 10 gün çıkarsa kafasını geri iteriz :roflol::roflol:

en sonunda zaten saglıklaa demiştim.. basta hayırlısı ise diyorum dileceksem tabiki bebegimin saglıgı herseyden onemli ne dedigimin farkındayım

ya yanlış anlamyın bunu hepimiz dıoruzzz kımseyı kırmak değil nıyetım bebeklerımız için en ıyısı ısterız tabıkı kımseye ıtafen yazmadım...opuyorumnanaktan

bugun benim kontrolum vardi...ayrica birde dogumla ilgili bilgilerin verildigi 2.bi gorusmem vardi..
dedimki bebegin 37/38.haftada dogmasi gibi bir durumum varmi?
ebede gorunurde yok dedi neden sordun dedi?
bende dogmasini cok istiyorum cok sabirsizlandim dedim
oda: zaten 37.haftanin bitiminde bebek heran gelebilir gelisimini tamamlamistir artik dedi..
bana oyle deme durabildigi kadar dursun demedi yani:)

dursun tabi boşuna 40 hafta değil gebelik haftası
sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallahhhhhh:Saruboceq:

hayırlı ıftarlar

yok hayatım ben sana katılıyorum nezaman gelişim tamamlanırsa ozaman gelsınler çok doğru söylüyosun ama ozamanı allah bılır ben sezaryen olmama rağmen 39 doldurmayı duşunuyorum tabı önce allah sonra doktorum izin verırse yada sancıyı bekleyım dıyorum.

inşşş zamanında gelırler...bende eğer erken gelmeye kalkarsa dr de gerek görürse serumla iğneyle durdurturum... opuyorumnanaktan

inşşş zamanında gelırler...bende eğer erken gelmeye kalkarsa dr de gerek görürse serumla iğneyle durdurturum... opuyorumnanaktan

canımm inşallah gere kalmaz bu guzel gecenın hatırına allahım butun beklıyen ve ıstıyen annelerı zamanında sağlıklı bebişlr nesıp eder.buara bencıllık belkı ama en özel dua ıstıyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…