2009 Ekim Anneleri

selduş konyada değil zaten 3 4 gun olmuş sanırım doğum yapalı daha bız dun msnden konuştuk...telaş yok yola devam inşşş

tikkatsiz eloşş.. :mymeka:bizimkisi seldus...onun nicki selduş..harf farkı bebeeemmm

kaç gündür yawruşum iicene uyuşuklaşmıştı..maşallah bugün eski kudurk günlerimize döndükk hayırdır iişalahh:)))) canımı yakıo sıpaa..ama çok seworumm

kaç gündür yawruşum iicene uyuşuklaşmıştı..maşallah bugün eski kudurk günlerimize döndükk hayırdır iişalahh:)))) canımı yakıo sıpaa..ama çok seworumm
kudursun kudursun canımızın yanmasını bile seviyoz opuyorumnanaktan

Arkadaşlar Kadir gecemiz mübarek olsun.Büyük
Allahım herkesi sağlıkla kurtarsın inşallah.

amiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

artık harekler azalıcakmış benımkı şuana kadar hiç kudurmadı ya sesız sakın bi çocuk olck inşşş yada sağlıksız bi çocuk olcakkk...ben anlam veremıorummm ...

kızlar ben kaçıyorum
hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsunn
sağlıkla kalın

Selam kizlar

Kadir geceniz mubarek olsun.

Ben de simdi doktordan geldim bu hafta artik yuruyemeyecek derecede agrilarim var oturamiyorum yururken adimlarimi atarken cok agrim oluyor doktor dogurana kadar boyle olacak dedi ama hamilelik kemerleri varmis onlardan alirsan azalir dedi birazdan gidip alacagim cunku dayanilacak gibi degil kemiklerim agriyor sanki dogurmusumda onun agrisi gibi.Onun disinda hersey yolunda.

Rabbim hepimizin bebişlerinin zamanında gelmesini nasip etsin.ben bu konuda çok korkuyorum dr. 28 eylüle kadar izinli ve 1 ekimde sezeryan olcam :)))

aamin canım :Saruboceq: ohh ne güzel canım seninde az kalmış sositososito

selammm kızlarrr duş alıcam evdede tekimmm eşim camidee bazen duşdayken zor duruyorumm düşüp kalırım diyee giremiyorum duşaa eşimi bekliyorummm sonra kuran okucam hepimiz için dua edicemm bu arada askbuyadan yenii haberlerr varmııı?????

evet az kaldı ama korkuyorum canım.doğumdan değil ama bebeğim erken gelirse diye.çünkü kendimi öyle alıştırdımki,o hastanede o dr ameliyat edecek beni diye.şimdide aniden dr izne ayrıldı 28 eylüle kadar yokum umarım bişey olmaz ama olursada mutlaka kadındoğum hastanesine gidin dedi.dr. özel hastanede,eğer erken olursa devlet hastanesine kalcam off, yada buraya yakın bişehirdeki başka bir özel hastaneye gidecem.burada tek özel hastane var maalesef.küçük yerin dezavantajı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.gerçi şimdilik iyiyim .36+3 olduk oğlumla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…