- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
sağol canım iyi ya çok sevindim iyi olmalarına
iyi akşamlar kızlar.. Benim bu 3 gündür kahverengi lekeleme gibi kanamam oluyor; gerçi doktoru aradım merak edecek bişey yok bebek büyüdüğünden baskı yapıyor ve kıcal damara denk geldiği içinde kanama oluyor diyor. bebeğin hareketlerinde ve bende hiç bir ağrı yok ama merak ediyorum benim gibi olan varmı aranızda........
iyi akşamlar kızlar.. Benim bu 3 gündür kahverengi lekeleme gibi kanamam oluyor; gerçi doktoru aradım merak edecek bişey yok bebek büyüdüğünden baskı yapıyor ve kıcal damara denk geldiği içinde kanama oluyor diyor. bebeğin hareketlerinde ve bende hiç bir ağrı yok ama merak ediyorum benim gibi olan varmı aranızda........
dökülürler birazdan yemek telaşı sanırım..
bugun kontrolümüz vardı kızlar nst ye bağlandık yine sancı çıkmadı
benim oğlan içerde rahat anlaşılan :)))
doktorum bayramda fırt fırt gezme dinlen dedi :)))
eee ne kadar olmuş peki?????*
kilosu 3100 paşamın opuyorumnanaktan boyunu söylemiyo bizim doktor kafa gövde ayrı ayrı ölçüyo anlamıyorum bende fisfisfis
kilosu 3100 paşamın opuyorumnanaktan boyunu söylemiyo bizim doktor kafa gövde ayrı ayrı ölçüyo anlamıyorum bende fisfisfis
sağol şekerimopuyorumnanaktanohhh maaşallah
Maşallah maşallah paşana.Nerdeyse ben hazırım diyo artıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis
arkadaşlar benımkıde bı3300 görsem 38 haftada doğum var ne mutlu olacam sankı hiç kılo almıyomuş gıbı gelıyo bana.
ıyı aksamlar herkese..
gıremedım dün.sonunda bebişimin esyalaırnı odasına yerlestırdıma zbırsey kaldı. hastane cantamızda daha hazır değil. herkes nasıl dün ve bugun doguran oldumu? herkese ıyı bayramlar
sağol şekerimopuyorumnanaktan
yok kız keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok paşamın
annesı maşallaha bebişe akıllı işte dunyanın en guzel yerı annasının karnı, bak bunu bılıyo deyerlendırıyo işte:ecrin_bebek: benım oğluşumda öyleydı zor çıkardık artık şimdı 5 yaşinda konu olduğunda soyluyo annemın karnı guzeldı dıye!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?