2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar kızlar.. Benim bu 3 gündür kahverengi lekeleme gibi kanamam oluyor; gerçi doktoru aradım merak edecek bişey yok bebek büyüdüğünden baskı yapıyor ve kıcal damara denk geldiği içinde kanama oluyor diyor. bebeğin hareketlerinde ve bende hiç bir ağrı yok ama merak ediyorum benim gibi olan varmı aranızda........

canım benim sadece geçen hafta 1 gün geldi... sonra devamı gelmedi... doktor ya doğumun ilk belirtilerinden yada kılcal damarlardaki tahrişten dedi...

Canım merak etme doktorunda öyle dedi ise sorun yoktur.Benim değil ama bir arkadaşımın da öyle oluyodu bazı insanların kılcal damarları daha hassas diye biliyorum ben ama sen özellikle bikaç gün kendini yoracak bişey yapma çok da ayakta kalma iyi akşamlar ve iyi bayramlar kuzunla opuyorumnanaktan

bugun kontrolümüz vardı kızlar nst ye bağlandık yine sancı çıkmadı
benim oğlan içerde rahat anlaşılan :)))
doktorum bayramda fırt fırt gezme dinlen dedi :)))

arkadaşlar benımkıde bı3300 görsem 38 haftada doğum var ne mutlu olacam sankı hiç kılo almıyomuş gıbı gelıyo bana.

ıyı aksamlar herkese..
gıremedım dün.sonunda bebişimin esyalaırnı odasına yerlestırdıma zbırsey kaldı. hastane cantamızda daha hazır değil. herkes nasıl dün ve bugun doguran oldumu? herkese ıyı bayramlar

iyi akşamlar canım doğuran yok galiba benede geçmişe bakamadım pençitayı merak ettim

sağol şekerimopuyorumnanaktan

yok kız keyfi yerinde çıkmaya niyeti yok paşamın

annesı maşallaha bebişe akıllı işte dunyanın en guzel yerı annasının karnı, bak bunu bılıyo deyerlendırıyo işte:ecrin_bebek: benım oğluşumda öyleydı zor çıkardık artık şimdı 5 yaşinda konu olduğunda soyluyo annemın karnı guzeldı dıye!!!!!!

sağol canım opuyorumnanaktan
uyanık velet olcak anlaşılan
oy maşllahh akıllı bıdığa bak sen yerim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…