2009 Ekim Anneleri

mehay doğuma 3 hafta var.mezurayla karnımıda ölçtü daha fazla çıktı.bilmiyorm 1 hafta sonra belli olacak.Allah hepimize yardım etsin canım.sağlıkla kurtulalım inşallah.

mısır çorbası 1 tane z.yağlı biber dolma 1 kase yoğurt 1 dilim de çavdar ekmeği yedim
afiyet olsun canim....
mehay doğuma 3 hafta var.mezurayla karnımıda ölçtü daha fazla çıktı.bilmiyorm 1 hafta sonra belli olacak.Allah hepimize yardım etsin canım.sağlıkla kurtulalım inşallah.

benim karnimi her ay olcuyor canim...6 aylikken aniden buyumustu benim karnim benim bebiste haftasina gore buyuk cikmisti o olcume gore..ama meger bebis normalmis suyum cokmus..endiselenme...

kiz bahar bakalim once hangimiz dogurucak??senle ayniyiz gune gun..ayni gun dogururmusuz bide :)))
sana sezeryan veya normal dogum dedimi??bebis kanala girmismi????
benimkinin basi asagida hala cok sukur ama kanala girmis falan demedi...sadece su an hersey normal dogum olacagini gosteriyor dedi..insallah oyle olur..normal ve kolay bir dogum olur insallah...

benim karnimi her ay olcuyor canim...6 aylikken aniden buyumustu benim karnim benim bebiste haftasina gore buyuk cikmisti o olcume gore..ama meger bebis normalmis suyum cokmus..endiselenme...[/QUOTE]

sağol canım.ilk oğlumda çok zorlanmıştım.Bu sefer kendimi ve bebişi riske atmak istemiyorum.umarım herşey kendiliğinden normal olur.

yok canım doktro bişey demedi sadece başının 32. haftadan beri aşşağıda olduğunu biliyorum o kadar... bide işte p.tesi günü çok a bi kanamam geldi. nst ye girdim sancım çıktı ama ben hissetmiyorum tabi.. bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öksürük şurubu verdi ve magnezyum verdi. sanırım magnezyumu sancıları azaltması ve doğumun erken olmaması için verdi... kanama içinde doğumun ilk işareti olabilir dei... bi daha kanamam falan gelmedi...ben sanki 7 ekimde doğuracakmışım gibi geliyo nedense...

aynen canim bende miyadindan once dogacakmis gibi hissediyorum hep...banada 6 ekim dogacakmis gibi geliyor hep..yada 5 ekim ekimin ilk haftasi kesin olur gibi bir his doguyor icime....

Maşallah kuzucuğuna sağlıklı gelsinde önemli olan o alkisalkisalkis

canım seninde meleğinin de iyi olmanıza inan çoook sevindim...

dilmuh canım kimse yok galiba...
gözde en son yazmıştı kızı ve o iyiymiş ama ondan sonra yazdığını görmedim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…