afiyet olsun canim....mısır çorbası 1 tane z.yağlı biber dolma 1 kase yoğurt 1 dilim de çavdar ekmeği yedim
mehay doğuma 3 hafta var.mezurayla karnımıda ölçtü daha fazla çıktı.bilmiyorm 1 hafta sonra belli olacak.Allah hepimize yardım etsin canım.sağlıkla kurtulalım inşallah.
sağol canım.ilk oğlumda çok zorlanmıştım.Bu sefer kendimi ve bebişi riske atmak istemiyorum.umarım herşey kendiliğinden normal olur.
kiz bahar bakalim once hangimiz dogurucak??senle ayniyiz gune gun..ayni gun dogururmusuz bide :)))
sana sezeryan veya normal dogum dedimi??bebis kanala girmismi????
benimkinin basi asagida hala cok sukur ama kanala girmis falan demedi...sadece su an hersey normal dogum olacagini gosteriyor dedi..insallah oyle olur..normal ve kolay bir dogum olur insallah...
yok canım doktro bişey demedi sadece başının 32. haftadan beri aşşağıda olduğunu biliyorum o kadar... bide işte p.tesi günü çok a bi kanamam geldi. nst ye girdim sancım çıktı ama ben hissetmiyorum tabi.. bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öksürük şurubu verdi ve magnezyum verdi. sanırım magnezyumu sancıları azaltması ve doğumun erken olmaması için verdi... kanama içinde doğumun ilk işareti olabilir dei... bi daha kanamam falan gelmedi...ben sanki 7 ekimde doğuracakmışım gibi geliyo nedense...
arkadaşlar doktordan geliyorum.bebiş 3223 gr olmuş.bir hafta sonra tekrar çağırdı.2.bebeğim.ilki normaldi.belki kilodan dolayı sezaryan olabilirmiş.bir hafta sonra kesinleşecek.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
merhaba kızlar
biz geldik hemde iyi haberlerle..
3 gündür yorucu bi hastane trafiğinden bugün elh çıkabildik..
sabah dopplere ve nst ye girdik,doppler den sonra karar verilecekti sezeryana..
bebek doğum kanalına girmiş pozisyon almış bikaç gündür yaşanan sıkıntının sebebi buymuş hareketsizlik bundan kalp atışının düşmesi de buna bağlı dedi
suyu iyi,damarları canavar gibi maşallah dedi
rahat bi nefes aldık nst diğergünlere nazaran çok daha iç açıcı çıktı kalbide düzene girmiş kuşumunopuyorumnanaktan
ah annişkom ah nekadar üzdün bizi..
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
şu üç gündür yaşadıklarım gördüklerim bana yetti..
tam olarak kafamı toplayamıyorum yazarken kusra bakmayın arkadaşlar..
selametle..
dilmuh canım kimse yok galiba...
gözde en son yazmıştı kızı ve o iyiymiş ama ondan sonra yazdığını görmedim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?