2009 Ekim Anneleri

yok şiddetli değil ama merak ettim ciddiye alınmalı mı diye. Şimdi dahada heyecanlandım teşekkür ederim kızlar... gideyim biraz daha örgü öreyim bari yoksa zaman geçmiyo

mehaycım yok bıçak saplanır gibi değil. ince ince ağrı
beyazcım sence bunun için yinde bir işaret beklenmeli mi doktora gitmek için? yani ne derece korkmalıyım?

Canım tabiki hemen dr.olmz o ağrıyla ama eğer aşağa doğru çok baskı yada belden giren sancı gibi bişe varsa ara dr.sor olmazsa CADIARZU

olmuş valla artık dogasada sorun yok dedi dr ama gelmezmiş baq görürsün 6ekimde dogurcan sen dedi kahinmisin diorum hiç yanılmadım deddelikafaduldeni yaaa

süpper bi haber :)
bizimde muhtemel tarihimiz 6 ekim ama bakalım bebeğimiz bize bir sürpriz yapmazsa. Doktora kalsa 30 eylülde sezeryan yapacak hiç nedensiz. Ben müsade etmeyeceğim sorunlu giden birşey olmadığı müddetçe. siz nasıl düşünüyorsunuz

Canım tabiki hemen dr.olmz o ağrıyla ama eğer aşağa doğru çok baskı yada belden giren sancı gibi bişe varsa ara dr.sor olmazsa CADIARZU

henüz başka bişey hissetmiyorum. zaten olsada büyük ihtimalle hissetmeyeceğim yine...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... çok teşekkür ediyorum beyazcım
a.s.

henüz başka bişey hissetmiyorum. zaten olsada büyük ihtimalle hissetmeyeceğim yine...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... çok teşekkür ediyorum beyazcım
a.s.

hissedersin hissedersinnnn =))
amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun..

Bende kaçıyorum artık dinlenim iyice bir..
Herkese hayırlı bayramlar şimdiden..Allaha emanetsiniz a.s.

ben normal dogum istiorum eger bi sorun olmazsa bi haftayı zor gecirdim zaten yan duruodu dönmese benimde 29unda sezeryan olcaktı ama dönmüş şimdi de 40ı doldurana kadar kanala girmesini beklicez yoksa sezeryan olcak inşallah normal olur

niye sezeryana alıosunuz die sormadın mı canım

ben kactım kızlar doktora git gel yorulduk herhalde uzanalım azıcık
aksama girebilirmiyim bilmiorum ama yarın kesin giremem şimdiden herkese iyi bayramlar opuyorumnanaktan

olmuş valla artık dogasada sorun yok dedi dr ama gelmezmiş baq görürsün 6ekimde dogurcan sen dedi kahinmisin diorum hiç yanılmadım deddelikafaduldeni yaaa

Olsun canım ya geç olsun da güç olmasın sağlıkla gelsin kuzucuk hem daha ii işte iice toparlar kendini dışarısı için daha hazırlıklı olur dimi :sm_cool:

ayyyy çok yoruldum... kardeşimle bi başladık temizliğe ancak oturdum... ama baya yorulmuşum... bide acıkmışım::) şimdi bişeyler yiyecez...

ayyyy çok yoruldum... kardeşimle bi başladık temizliğe ancak oturdum... ama baya yorulmuşum... bide acıkmışım::) şimdi bişeyler yiyecez...

Ne güzel ya bende sabahtan beri kendimde o gücü toparlamaya çalışıyorum kocacım sağolsun perdeleri camları falan halletti ama hala bi sürü iş var bi ilham gelsede başlasam ii olacak zaten en zoru da başlamak diil mi kafamçokkarıştı

arkadaşlar doktordan geliyorum.bebiş 3223 gr olmuş.bir hafta sonra tekrar çağırdı.2.bebeğim.ilki normaldi.belki kilodan dolayı sezaryan olabilirmiş.bir hafta sonra kesinleşecek.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

HEPıNıZE HAYIRLI BAYRAMLAR CANLARopuyorumnanaktanBAYRAMDA BELKı GıREMEM ŞıMDıDEN KUTLAYAYIM..AMA HERALDE VAR MI YENı BAYRAM ŞEKERı BEBıŞ DıYE MERAK EDER AKŞAMLARI BAKARIM..kaydirigubbakcemile3

amanin maşallah maşallah bi tosuncuk geliyokaydirigubbakcemile3

bebisinin kilosu cok degilki canim neden sezeryan olucak??senmi cok kilo aldin??

ohhhh canım maaşallaha bebişine iri olacak anlaşılan. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hakkıında hayırlısı neyse o olsun... seninde bayramın kutlu olsun...
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR CANLARopuyorumnanaktanBAYRAMDA BELKİ GİREMEM ŞİMDİDEN KUTLAYAYIM..AMA HERALDE VAR MI YENİ BAYRAM ŞEKERİ BEBİŞ DİYE MERAK EDER AKŞAMLARI BAKARIM..kaydirigubbakcemile3

zeynebcim seninde bayraöın kutlu olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…