Ssouthernssun tebrik ediyorum sizi maşallah kuzun tosuncuk olmuş
mehaycım yok bıçak saplanır gibi değil. ince ince ağrı
beyazcım sence bunun için yinde bir işaret beklenmeli mi doktora gitmek için? yani ne derece korkmalıyım?
olmuş valla artık dogasada sorun yok dedi dr ama gelmezmiş baq görürsün 6ekimde dogurcan sen dedi kahinmisin diorum hiç yanılmadım deddelikafaduldeni yaaa
Canım tabiki hemen dr.olmz o ağrıyla ama eğer aşağa doğru çok baskı yada belden giren sancı gibi bişe varsa ara dr.sor olmazsa CADIARZU
henüz başka bişey hissetmiyorum. zaten olsada büyük ihtimalle hissetmeyeceğim yine...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... çok teşekkür ediyorum beyazcım
a.s.
süpper bi haber :)
bizimde muhtemel tarihimiz 6 ekim ama bakalım bebeğimiz bize bir sürpriz yapmazsa. Doktora kalsa 30 eylülde sezeryan yapacak hiç nedensiz. Ben müsade etmeyeceğim sorunlu giden birşey olmadığı müddetçe. siz nasıl düşünüyorsunuz
olmuş valla artık dogasada sorun yok dedi dr ama gelmezmiş baq görürsün 6ekimde dogurcan sen dedi kahinmisin diorum hiç yanılmadım deddelikafaduldeni yaaa
ayyyy çok yoruldum... kardeşimle bi başladık temizliğe ancak oturdum... ama baya yorulmuşum... bide acıkmışım::) şimdi bişeyler yiyecez...
ayyyy çok yoruldum... kardeşimle bi başladık temizliğe ancak oturdum... ama baya yorulmuşum... bide acıkmışım::) şimdi bişeyler yiyecez...
Bu arada afiyet olsun da diicektim unutmuşum cokacimcoook
arkadaşlar doktordan geliyorum.bebiş 3223 gr olmuş.bir hafta sonra tekrar çağırdı.2.bebeğim.ilki normaldi.belki kilodan dolayı sezaryan olabilirmiş.bir hafta sonra kesinleşecek.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
arkadaşlar doktordan geliyorum.bebiş 3223 gr olmuş.bir hafta sonra tekrar çağırdı.2.bebeğim.ilki normaldi.belki kilodan dolayı sezaryan olabilirmiş.bir hafta sonra kesinleşecek.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
neler yiyceksiniz bakem??-tatlicadiarzu-
bende 1 haftadir ne bulursam yiyorum karnim davul gibi...:kedi:
ohhhh canım maaşallaha bebişine iri olacak anlaşılan. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hakkıında hayırlısı neyse o olsun... seninde bayramın kutlu olsun...arkadaşlar doktordan geliyorum.bebiş 3223 gr olmuş.bir hafta sonra tekrar çağırdı.2.bebeğim.ilki normaldi.belki kilodan dolayı sezaryan olabilirmiş.bir hafta sonra kesinleşecek.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR CANLARopuyorumnanaktanBAYRAMDA BELKİ GİREMEM ŞİMDİDEN KUTLAYAYIM..AMA HERALDE VAR MI YENİ BAYRAM ŞEKERİ BEBİŞ DİYE MERAK EDER AKŞAMLARI BAKARIM..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?