Ela,eda, hazal,yaren,duru
hoşgeldin canım
ilkay yazmadı bugun bende gormedim merakla bekliyorum ama onu :)))) banada yazı tura yapsın sanki gercekmiş gibi geldi içime inanmam bende boyle seylere ama ole hissettim kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım
ilkay yazmadı bugun bende gormedim merakla bekliyorum ama onu :)))) banada yazı tura yapsın sanki gercekmiş gibi geldi içime inanmam bende boyle seylere ama ole hissettim kaydirigubbakcemile2
kızlar derin ismi erkek ismi mi?
hesap numarası hee iyi fikir sırnaşık şeyhosbulduk dadluuumm. :))))))))))) bi dogru ciksin topicin müneccili etceez onu ahahahah konu olarakta hesap numarasini yazacak ahahahahahahhahaah her gelen "bacim banada bi baksana" der ahahaha hastane masrafi cikar :)))))))))))))))))))).
hesap numarası hee iyi fikir sırnaşık şey
eheheheh :))))) kız sevmiyormuş boyle seylerii ama aşerdik dersekk yapar herhalde :)))
ya kızlar nedir bu yazı tura muhabbeti . ben anlamadım da. kusura bakmayın. mümkünse bende öğrensem . çatlarım yoksa ben meraktan sositososito
papatya hayılı olsun canım temiz çıkmış .inşallah bizimkilerde temiz çıkar. benim sat tarihimde seninki ile aynı . muhtemel en 01-02 ekimde doğum delikafadulden
ş ay alemsiniz kızlar .
valla bende nedir bu diye kafa yoruyorum. ee madem benimkine de bi attırıversin mümkünse kaydirigubbakcemile3
hatta bi topic açalım oraya yazalım tahminlerini. hihoyyythihoyyythihoyyyt
ablamınkinin cinsiyeti belli oldu.onu sorucam bakalım tutacak mı:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?