_ocean_06 kullanıcısından alıntı
bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana
canım sen hangi dr gidiyordun?özel dr ise benimkini önerebilirim istersen...
kızlar derin ismi erkek ismi mi?
canım biz aksaraya yakın ilçede oturduğumuz için aksarayda özel maya hastanesine gidiyorum nur hilal hanım doktorum senin doktorun kim pazartesi sonuç alamazsam belki ankaraya gelebilirim doktor için inşallah bir sorun çıkmazda buna gerek kalmaz
kizlar varyaa masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yoktur sanirim baska bir ayin annelerinde bu kadar ceneeee siziii cenelerrrr siziiii uyyyy pes ettum daha okumam valla. konu nerdeyse tam ortasindan sak diye giriyorum ve merhaba diyorum sırnaşık şey
nabersiniz kizlar? benim lavobo ithiyacim gittikce artiyor.. rahim büyüdükce sidik torbasina bastiriyormus bi ayagim lavoboda kaldi.. sizde ne var ne yok? bi ara isimden acilmis konu ben irkek olursa UMUT yada MERT koyacagim RABBIM Nasip ederse.. kiz olursa DAMLA ismi cok hosuma gidiyor.. ama sadece aklima gelen. umut ismini ben kücüklügümden beri cok severim. ya derdim kocamin adi yada cocugumun adi umut olacak :)). o hazirda kiza ariyoruz cok isim var isim bulmak cok zor gercekten
benimde doğum tarihim 1 ekim:)))))))))))))))))
bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana
:roflol::roflol: iki harf ne haaasırnaşık şey
walla cnm işimiz zor, zaten böle hinlikler genelde erkeklerin aklına geliyo:mymeka:
bence kıza evrim, erkeğe devrim güzel ...
nazcım derinde kız ismi duydum ben hep...
dr.ebru saraç......çok memnunum ben....
hoşgeldin canımkizlar ilkay geldimi hic bugün hic göremedim onu?
teşekkürler canım galiba çankaya da dimi bu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?