2009 Ekim Anneleri

kizlar varyaa masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yoktur sanirim baska bir ayin annelerinde bu kadar ceneeee siziii cenelerrrr siziiii uyyyy pes ettum daha okumam valla. konu nerdeyse tam ortasindan sak diye giriyorum ve merhaba diyorum sırnaşık şey
nabersiniz kizlar? benim lavobo ithiyacim gittikce artiyor.. rahim büyüdükce sidik torbasina bastiriyormus bi ayagim lavoboda kaldi.. sizde ne var ne yok? bi ara isimden acilmis konu ben irkek olursa UMUT yada MERT koyacagim RABBIM Nasip ederse.. kiz olursa DAMLA ismi cok hosuma gidiyor.. ama sadece aklima gelen. umut ismini ben kücüklügümden beri cok severim. ya derdim kocamin adi yada cocugumun adi umut olacak :)). o hazirda kiza ariyoruz cok isim var isim bulmak cok zor gercekten

canım biz aksaraya yakın ilçede oturduğumuz için aksarayda özel maya hastanesine gidiyorum nur hilal hanım doktorum senin doktorun kim pazartesi sonuç alamazsam belki ankaraya gelebilirim doktor için inşallah bir sorun çıkmazda buna gerek kalmaz

dr.ebru saraç......çok memnunum ben....

umut çok güzel cnmkaydirigubbakcemile5

bence kıza evrim, erkeğe devrim güzel ...

nazcım derinde kız ismi duydum ben hep...

benimde doğum tarihim 1 ekim:)))))))))))))))))

ne güzel canım ya. ama belli de olmayabilr. böyle söylerken eylül annesi olabiliriz her an . kaydirigubbakcemile5 delikafadulden bişey itiraf edeyimmi size . bugün bebeğime ilk kez bir şeyler aldım.
1 adet uzun kollu alttan çıtçıt lı badi birde güzel bir önlük aldım. bunlar ilk ama kendimi zor tutuyorum bir şey almamak için . tabi 2 tane de bebe yünü aldım ama onları saymıyorum

bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana

vajinal bakıyorlar canım
albume usg goruntusunu ekledim istersen bakabilirsin

bencede hep umut dolu olsun yavrum. yada hep mert olsun. mert umut da olabilir iki isim hehe. kizlarda cok isim var cok güzeller.. insan isimlerin icinde boguluyor.. böyle hem güzel hem kuranda gecen hem anlami güzel olan hem ismini söylerken kulaga hos gelecek hem ismi güzel olacak.. hem kizima yakisacak ufff cok zor

kizlar ilkay geldimi hic bugün hic göremedim onu?
hoşgeldin canım
ilkay yazmadı bugun bende gormedim merakla bekliyorum ama onu :)))) banada yazı tura yapsın sanki gercekmiş gibi geldi içime inanmam bende boyle seylere ama ole hissettim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…