hayırlı olsun canım , 2 li testi 20 martta yaptırdım dün sonuç belli olmuş aradılar hastaneden Allaha şükür normal çıkmış, sen yaptırdın mı
ahhh ahh pembecim o ismi bende çok seviyorumdayerimseniben eşim hevesimin içine etti, başına 2 harf koyarlarsa nolurmuş diyee:çok üzgünüm:
şu ara eymen çok moda, çocuklar büyüyünce eymen patlaması yaşanacak :)))
Ay inanamıyorum :sm_confused: valla bu isim koymak çok zor hem anlamı güzel olacak hemde çocuğa ileride zorluk çıkarmayacak isim olacak işimiz zor yani.
bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana
elalım süpersin ya besleme çocuklar gibiii:roflol:
laelaelaelaelae lülülülülülü
hhahahahhha ela ya töbe töbe ne güldüm eşin dogru dio aslında şimdi çocuklar çok uyanık
benlede dalga geçerlerdi handan oynasana yandan yandan handan geliyor yandan yandan bilmem ne hahah
umutsuzbahar papatya desenize ilk doğum sizden :ecrin_bebek:
neeee eşinn nasıl getirmiş onu aklınaa valla iki saat dusundum iki harf neeahhh ahh pembecim o ismi bende çok seviyorumdayerimseniben eşim hevesimin içine etti, başına 2 harf koyarlarsa nolurmuş diyee:çok üzgünüm:
evet canım öyle görünüyor . ilk ekim annesi biz olacağız gibi ama nasip tabiyki.:teytey:
kızlar bu arada evrim ismi nasıl sizce. ben çok beğeniyorum ve kız olursa düşünüyorum ama belli deil tabi daha . hatta unisex bir isim gibi değilmi. erkek olsa da konmazmı sizce :uhm:
evet canım öyle görünüyor . ilk ekim annesi biz olacağız gibi ama nasip tabiyki.:teytey:
kızlar bu arada evrim ismi nasıl sizce. ben çok beğeniyorum ve kız olursa düşünüyorum ama belli deil tabi daha . hatta unisex bir isim gibi değilmi. erkek olsa da konmazmı sizce :uhm:
neeee eşinn nasıl getirmiş onu aklınaa valla iki saat dusundum iki harf nee
aboo kızz yokk ole sey olurmu yazık valla zor bizim isim secmemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?