2009 Ekim Anneleri

hayırlı olsun canım , 2 li testi 20 martta yaptırdım dün sonuç belli olmuş aradılar hastaneden Allaha şükür normal çıkmış, sen yaptırdın mı

papatya hayılı olsun canım temiz çıkmış .inşallah bizimkilerde temiz çıkar. benim sat tarihimde seninki ile aynı . muhtemel en 01-02 ekimde doğum delikafadulden

ahhh ahh pembecim o ismi bende çok seviyorumdayerimseniben eşim hevesimin içine etti, başına 2 harf koyarlarsa nolurmuş diyee:çok üzgünüm:

Ay inanamıyorum :sm_confused: valla bu isim koymak çok zor hem anlamı güzel olacak hemde çocuğa ileride zorluk çıkarmayacak isim olacak işimiz zor yani.

Ay inanamıyorum :sm_confused: valla bu isim koymak çok zor hem anlamı güzel olacak hemde çocuğa ileride zorluk çıkarmayacak isim olacak işimiz zor yani.

malesef cnm isim ismi hakkaten çok zor, o yüzden ben bi kez tam teşekküllü düşünmek için cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorumyerimseniben

inşallah temiz çıkar umutsuz benimkide 2 gün sonra rabbim saglık verisn bebişlerimize çok düşünmemye çalışıom stres yapmım die

yaa bu cocuklar en gusel isimleri koysanızda dalga gececeklerse yine geciyorlar
ismim Nalan dalga gecilecek yanı var mı :) erkek arkadaslar sagolsunlar kucukken nayır nolamaz Nalann
Allah ın hosnutlugunu da unutmayalım Cocukların bizim uzerimizdeki en buyuk haklarıdır isimleri

_ocean_06 kullanıcısından alıntı
bende çok üzgünüm kötü düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor inş. hayırlısıyla ikimizde görürüz bebeklerimizi karından bakıyorlar dimi sana

canım sen hangi dr gidiyordun?özel dr ise benimkini önerebilirim istersen...

elalım süpersin ya besleme çocuklar gibiii:roflol:

:roflol::roflol:

laelaelaelaelae lülülülülülü

sanadaa:mymeka:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hhahahahhha ela ya töbe töbe ne güldüm eşin dogru dio aslında şimdi çocuklar çok uyanık

banada haklı gibi geldi zaten:jeyyar:

benlede dalga geçerlerdi handan oynasana yandan yandan handan geliyor yandan yandan bilmem ne hahah

benimde adım derya banada tereyağ derlerdiikafamçokkarıştı

umutsuzbahar papatya desenize ilk doğum sizden :ecrin_bebek:

evet canım öyle görünüyor . ilk ekim annesi biz olacağız gibi ama nasip tabiyki.:teytey:
kızlar bu arada evrim ismi nasıl sizce. ben çok beğeniyorum ve kız olursa düşünüyorum ama belli deil tabi daha . hatta unisex bir isim gibi değilmi. erkek olsa da konmazmı sizce :uhm:

ahhh ahh pembecim o ismi bende çok seviyorumdayerimseniben eşim hevesimin içine etti, başına 2 harf koyarlarsa nolurmuş diyee:çok üzgünüm:
neeee eşinn nasıl getirmiş onu aklınaa valla iki saat dusundum iki harf nee
aboo kızz yokk ole sey olurmu yazık valla zor bizim isim secmemiz

benimde doğum tarihim 1 ekim:)))))))))))))))))

canım evrim genelde kızlara konuluyo bunun değişik bir versiyonu olan devrim erkeklerde kullanılıyooo gibiii

neeee eşinn nasıl getirmiş onu aklınaa valla iki saat dusundum iki harf nee
aboo kızz yokk ole sey olurmu yazık valla zor bizim isim secmemiz

:roflol::roflol: iki harf ne haaasırnaşık şey
walla cnm işimiz zor, zaten böle hinlikler genelde erkeklerin aklına geliyo:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…