kızlar çin takvimine göre erkek çıkıyor bendede ama benim yakın arkadaşımın 20günlük oğluşu var çin takvimine göre kızdı oyüzden inanmıyorum bie benim kociş erkek isimlerine bakıyo hep buzamana kadar kız istiyodu çıldırıyodu hatta erkek olcak öle hissediyom diyo 1kaç gündür karışık oldu ama :)))
inanırımmm ismi gibi kendide güzeldirrrr
ben bebişimin kız olduğunu düşünüyorumm..hem rüyamdada gördümm..kızdı ve çokkk güzeldiiii.....:asigim:
günaydın kıslarrrrr
çok maceralı geçti bizim muane anlatım size şimdi gittik sabah doktor baktı benim bebiş gene uyuyo ama kıslar parmagını emerek uyuyodu çok duygulandım kordonbagıda ensesinde tam haydaaa dedi doktorum ölçemem böyle ensesini o kordonun ordan çıkması lazım kanımı zıplatıo ben öksürüom bebişte tık yok :)) sonra dedi doktor sen en iisi git biraz yürü bi meyve suyu iç zıpla uyansın ki ben çikolata bile yedim yani:)) sonra çıktık dışarı zıplıom yürüom millet bana bakıo oynuom sanıolar tam komadiydi yaaa eşim nası gülüo sonra yine gittik doktora bizm bebiş bi hareketlenmiş aman allah takla atıo içerde kollar bacaklar dans edio rresmen şok oldum:))) sizmisiniz beni uayndıran der gibi zar zor ölçtü doktor durmuo ki neyse sonuçta atlattık cinsiyeti sölemediii( çok taciz ettim uyus erken erken 1-2 hafta daha bekle bakalım dediiiiiiiiiii deli etti beni yaaaa sonuçlarım cumartesi çıkacak kıslar inşallah tertemiz çıkar
ay ben herhalde dayanamayıp 2 hafta sonra gideceğim dr.
kaleminiti green teşekkür edeim kızalr allah razı olsun çok güzel bi duygu ya sürekli gözümün önünden gitmiyor o hareketleri yine görmek istiom keşke göbişimiz saydam olsada içini görebilsek demi:)) sende göreceksin kaleminiti az kaldı canımmm
greencim ense kalınlıgı 2mm dedi kan verdim sonuçlar cumartesi çıkacak senin sonuç temizdi demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?