2009 Ekim Anneleri

Benim çin takviminde erkek çıkıyo yorumcu da kız çıkıyor bende kızzz hissediyorummm bakalım hangisi tutacak

nazyaz kiz 12. haftandasin ne bir ayi 2 haftra sonra gitsene ahahahah handanla ben coktan bayila bayila acile giderdik :)))))))))))))))))))))))

kızlar çin takvimine göre erkek çıkıyor bendede ama benim yakın arkadaşımın 20günlük oğluşu var çin takvimine göre kızdı oyüzden inanmıyorum bie benim kociş erkek isimlerine bakıyo hep buzamana kadar kız istiyodu çıldırıyodu hatta erkek olcak öle hissediyom diyo 1kaç gündür karışık oldu ama :)))

kuzenim hamileyken eside hep erkek diyordu nasil bekliyordu erkek diyordur baska bisey demiyordu. Doktor kiz diyince sanki dünyasi basina yikildi adamin valla ahahahahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden erkekler niye böyle yaw. benim esimde israrla erkek demiyor kizida cok istiyor. ilk cocuk farketmez diyor hani ilki kiz olsa ikinciye erkek olsa keske dersin yada ilki erkek olsa ikinciye kiz dersin diyo.. ama ilki bu o yüzden farketmez diyorrr diyorr ama lafdaaa :)))))))))))) önce erkek olsun ondan sonra 5 kiz olsun diyoduuu bi aralar ahahahha erkek abilik yaparmis onlara bi yastan sonra daha peslerinde kosacak gücü olmazmis o yüzden abi olsun baslarinda felan diyo ahahahhaa

cokkkk sevindim canım :))))) şimdi okudum yaaa masallahhh hehehe cok gusel anlatmıssın oyyy sevsin onu tezyesii neyse 1 - 2 hafta kalmıss :)))) az daha sabır annesi onemli olan saglıklı oldugunu duymandı .ben bunları kac hafta sonra gorcemm ((

Handancım gözün aydın :) ınan çok güldüm hikayenize... Sağlıklı olmanızada çok sevindim. ınsan çok duygulanıyor dimi o halde görünce .. en son gördüğümüzde nohut tanesi kadarlardı :) ınşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağ sağlim bebişin kucağına alırsın a.s.
Umarım test sonuçlarınızda iyi çıkar... Cinsiyet tahmini yaptımı doktorun

Son düzenleme:
lalcimmmm cnm çok teşekkür ederimm...
bunu yaptımm, ay dur diğerlerineden bakimm

bunu daha çok sevdim yanlız kızım olursa patikleri pembe yapmak zorunda kalcez :)))
diğerlerinide kaydettim, ilerleyen zamanlarda onlarıda kullanırım muccuk tatlım...

Son düzenleme:
kızlar okudum :))) ben handanın sonucları guzel cıkmıs cok onceki sayfalarda yazmışş kız handan huuu burdamısın :)))))

kaleminiti green teşekkür edeim kızalr allah razı olsun çok güzel bi duygu ya sürekli gözümün önünden gitmiyor o hareketleri yine görmek istiom keşke göbişimiz saydam olsada içini görebilsek demi:)) sende göreceksin kaleminiti az kaldı canımmm

greencim ense kalınlıgı 2mm dedi kan verdim sonuçlar cumartesi çıkacak senin sonuç temizdi demi canım

gittiginde elleri kollari herseyi belliydi dimi? yumuk yumuk degil dimi yine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…