çok bilmiş gördüm seni
kuzenim hamileyken eside hep erkek diyordu nasil bekliyordu erkek diyordur baska bisey demiyordu. Doktor kiz diyince sanki dünyasi basina yikildi adamin valla ahahahahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden erkekler niye böyle yaw. benim esimde israrla erkek demiyor kizida cok istiyor. ilk cocuk farketmez diyor hani ilki kiz olsa ikinciye erkek olsa keske dersin yada ilki erkek olsa ikinciye kiz dersin diyo.. ama ilki bu o yüzden farketmez diyorrr diyorr ama lafdaaa :)))))))))))) önce erkek olsun ondan sonra 5 kiz olsun diyoduuu bi aralar ahahahha erkek abilik yaparmis onlara bi yastan sonra daha peslerinde kosacak gücü olmazmis o yüzden abi olsun baslarinda felan diyo ahahahhaa
aaaa evet.....:CüvCüv:hiç dikkat etmemişimmm...yerimseniben
zeynepcim hoşgeldin nasılsın?
hoşgeldin zeynep biz bildiğin laklakcılar aynıyız...
bi ara isim geyiği çevirdik ilgilenirsen geri dön oku :)))
valla bıraktığım gibi budum sizi::))))))))))
bebek isimlerimi seçtiniz...bana en favorileri yaz bakıyım geri dönemem çok yorgunum:))))):roflol::roflol:
saol canım hoşbulduk bazen iyi bazen kötü yuvarlanıp duruyoruz işte...
sakına KEREM koymada ne koyarsan koy:roflol::roflol::roflol:
sakına KEREM koymada ne koyarsan koy:roflol::roflol::roflol:
kızlar benim ilk hamileliğimde eşim hep erkek istiyodu bende kız eşimin istediği oldu oğlum dünyaya geldi çok şükür...şimdi eşim kız istiyo hatta kızım diye seviyo ama ben erkekmiş gibi hissediyorum...hayırlısı allahtan tabi....
yakıştırmayı biz değilde müstakbel eşim yaptı...
ben kerem ismini çok severdim, koydurmam kerem dedi başına 2 harf koyarlar dalga geçerler dedide :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?