2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin zeynep biz bildiğin laklakcılar aynıyız...
bi ara isim geyiği çevirdik ilgilenirsen geri dön oku :)))

çok güldüm canım ya saglıklı olsun da kız erkek hiç farketmez ama erkeklerde hep bu erkekte erkek bizimki isim bile buldu efe yada doruk bende diyom canım sen böle düşünüyosun ama bi süpriz olmasın aman olsun bi hayal kuruyodum bi içimden gelmişti diyo bizim 2-3 daha öle bişey diyemiyo tedaviyle ya aman ne istersen o olsun diyo buarada yandın sen ne abilik falan 5kız kaydirigubbakcemile3 alem ya bunlar

Kızlar ben çıkıyorum. Yine çok yoğun bir gündü bu yüzden katılamıyorum size çok fazla. Ama takip ediyorum hepinizi.
Benim eşim seyahatte bu hafta. evde yanlız kalamadığım için kayınvalideme gidiyorum. Neyse yakında düzene girecek inşallah...
Hepinizi tek tek öpüyorum. Bebişlerinizide. ıyi akşamlar...

hoşgeldin zeynep biz bildiğin laklakcılar aynıyız...
bi ara isim geyiği çevirdik ilgilenirsen geri dön oku :)))

valla bıraktığım gibi budum sizi::))))))))))

bebek isimlerimi seçtiniz...bana en favorileri yaz bakıyım geri dönemem çok yorgunum:))))):roflol::roflol:

kızlar eltim akşam 8 de sezaryan olcakmış bebiş çok büyükmüş normal dogum olmazmış sezeryanla alacaklarmış bide böle durumlarda olaiblio demekki

valla bıraktığım gibi budum sizi::))))))))))

bebek isimlerimi seçtiniz...bana en favorileri yaz bakıyım geri dönemem çok yorgunum:))))):roflol::roflol:

sakına KEREM koymada ne koyarsan koy:roflol::roflol::roflol:

yakıştırmayı biz değilde müstakbel eşim yaptı...
ben kerem ismini çok severdim, koydurmam kerem dedi başına 2 harf koyarlar dalga geçerler dedide :)))

kızlar benim ilk hamileliğimde eşim hep erkek istiyodu bende kız eşimin istediği oldu oğlum dünyaya geldi çok şükür...şimdi eşim kız istiyo hatta kızım diye seviyo ama ben erkekmiş gibi hissediyorum...hayırlısı allahtan tabi....

Allah gonlunuze gore versin hayırlısını versin canım inş. saglıcakla kucagına alırsın :CüvCüv:

yakıştırmayı biz değilde müstakbel eşim yaptı...
ben kerem ismini çok severdim, koydurmam kerem dedi başına 2 harf koyarlar dalga geçerler dedide :)))

heee düşündüm hangi iki harf diye ama buldum evet kötü oluyomuş...ama her isime bir yakıştırma yapıyorlar zate...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…