kaleminiti green teşekkür edeim kızalr allah razı olsun çok güzel bi duygu ya sürekli gözümün önünden gitmiyor o hareketleri yine görmek istiom keşke göbişimiz saydam olsada içini görebilsek demi:)) sende göreceksin kaleminiti az kaldı canımmm
greencim ense kalınlıgı 2mm dedi kan verdim sonuçlar cumartesi çıkacak senin sonuç temizdi demi canım
hııı inşallah sonuclar guzel cıkar aminn kıss ben ense kalınlıgını 2 felan soyledin diye okumustum sanırım hızlı okuyunca boyle karısıyor :)))) sayfalar oku oku bitmiyor hala bitiremedim hızlı okuyuncada boyle oluyor sanırım Allah soyletti diyelim :)))hahahha yok burdaıym anacım okadarda degil bismillahhhh:))
kaleminiti sonuç cumartesi çıkıcak canım ya daha belli degil inş güsel çıkar aminn
greencim yok tahmin yapmadı uyusssss doktor bekle erken dediklava:
hııı inşallah sonuclar guzel cıkar aminn kıss ben ense kalınlıgını 2 felan soyledin diye okumustum sanırım hızlı okuyunca boyle karısıyor :)))) sayfalar oku oku bitmiyor hala bitiremedim hızlı okuyuncada boyle oluyor sanırım Allah soyletti diyelim :)))
Allah ım sorunsuz bir hamilelik gecirmemizi nasip etsinn
elalım güle güle kullan çok güzel olmuş......
kizlar konuyu toplam kisi okuyor varya orda isimler yaziyorya? meselam suan green olive + yada elali+ yaziyor neden + isareti var
arkadaş listenize eklediğiniz için yanında + işareti vardır büyük ihtimalleyerimseniben
arkadaş listenize eklediğiniz için yanında + işareti vardır büyük ihtimalleyerimseniben
Elalı avatarın çok güzelmiş :ecrin_bebek:
Sanırım doğru söylüyorsun lalcim... Bu arada biz senle aynı günde hamile kalmıışısızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?