2009 Ekim Anneleri

kizlar göbegimin alti baya sisti belli olmaya basladi cok güzelll artik gören soruyor hamilemisin diye cok ama cok hosuma gidiyor

hahahha yok burdaıym anacım okadarda degil bismillahhhh:))

kaleminiti sonuç cumartesi çıkıcak canım ya daha belli degil inş güsel çıkar aminn

greencim yok tahmin yapmadı uyusssss doktor bekle erken dediklava:

Benimde risk oranı düşük çıktı çok şükür...

hadi hepinizi 2 kez öpüyorum...biri sizin için biri bebişler için.......kendinize ve ufaklıklara iyi bakın...iyi akşamlar ben gittim....

belliydi canım herşeyi gözlerini bile gösterdi doktor yakınlaştırdı korktum ama gözlerden ne yalan sölüm:) parmaklarını felan gösterdi ama ekran karanlık ya çok seçemedim ama herşeyi belli yani maşallah

benimde göbiş var artık top gibi anlaşılıo hamişlik

bide bebişler yukarı çıkmış artık dikkat ettim hep kasıktan bakıodu bu sefer göbek hizama baktı sag tarafımda göbekim sertleşti zaten b

hahahha yok burdaıym anacım okadarda degil bismillahhhh:))

kaleminiti sonuç cumartesi çıkıcak canım ya daha belli degil inş güsel çıkar aminn

greencim yok tahmin yapmadı uyusssss doktor bekle erken dediklava:
hııı inşallah sonuclar guzel cıkar aminn kıss ben ense kalınlıgını 2 felan soyledin diye okumustum sanırım hızlı okuyunca boyle karısıyor :)))) sayfalar oku oku bitmiyor hala bitiremedim hızlı okuyuncada boyle oluyor sanırım Allah soyletti diyelim :)))
Allah ım sorunsuz bir hamilelik gecirmemizi nasip etsinn

amiiiinnn

kıslar bana bişiler oluyor sanırım aksama dogru :))))))) kız zaten soylemiş 2 mm oldugunu kan sonucları cumartesi cıkar demiş amannn :)))))

elalım güle güle kullan çok güzel olmuş......

sayendeŞeniz bitanem

kizlar konuyu toplam kisi okuyor varya orda isimler yaziyorya? meselam suan green olive + yada elali+ yaziyor neden + isareti var

anaaa dimeee gıı bendede + yazıyomu ben hep gördüğümde bende yazmıyodu, ne yalan diyim alındıydım KK ya:roflol:

arkadaş listenize eklediğiniz için yanında + işareti vardır büyük ihtimalleyerimseniben

merhaba kızlar ne haberler bakalım ben yokken önemli bişey oldumu...öğlenden beri geziyorum anca kendimi eve attım...bi bakıyım dedim neler yapıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…