esma nie saglık ocana gidion canım hayırdır
elaaa anlat bakalım ne dedi doktor cinsiyet tacizi nası gitti
Selam kızlarrrra.s.a.s.
biz geldik, keyfimiz yerinde çok şükür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bebeğimin ense kalınlığı 1,60cmboyuda 6,70cm miş doktor herşey yolunda dedi:Saruboceq:
gözleri, kulakları, kolları, bacakları herşeyi oluşmuş, kollar fırıl fırıl nasıl hareketliydi maşallah, arada parmağını emiyor, dr. karnıma bastırınca çekiyor, dönüyor oynuyordu resmen...
renkli ultrasonda gördük bu sefer o kadar nettiki, bürsürüde resmini verdi dr.
cinsiyet konusunda erken dedi, ama benim kociş dönerken pipisini gördüm dedi:sm_cool:
benden kan almadılar, ense kalınlığı 2nin altında çıkanlarda kan almıyoruz sonuçların temiz çıkacağı için dediCADIARZU sonuçları pazartesi öleden sonra alabilirsiniz dediler, ama kan almadılar ne sonucu anlamadım doğrusuCADIARZU
20-25dk seyretttik yavrumu o kadar duygulandımki Allahım bugünümüze şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Rabbim bu güzelliği hepinizi yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Selam kızlarrrra.s.a.s.
bebeğimin ense kalınlığı 1,60cmboyuda 6,70cm miş doktor herşey yolunda dedi:Saruboceq:
gözleri, kulakları, kolları, bacakları herşeyi oluşmuş, kollar fırıl fırıl nasıl hareketliydi maşallah, arada parmağını emiyor, dr. karnıma bastırınca çekiyor, dönüyor oynuyordu resmen...
cinsiyet konusunda erken dedi, ama benim kociş dönerken pipisini gördüm dedi:sm_cool:
benden kan almadılar, ense kalınlığı 2nin altında çıkanlarda kan almıyoruz sonuçların temiz çıkacağı için dediCADIARZU sonuçları pazartesi öleden sonra alabilirsiniz dediler, ama kan almadılar ne sonucu anlamadım doğrusuCADIARZU
20-25dk seyretttik yavrumu o kadar duygulandımki Allahım bugünümüze şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Rabbim bu güzelliği hepinizi yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
oyyy canimmmm gözünüz aydiiin masalllahhh bebisineeeokurken gözlerim doldu cok duygusal oldum ben. inan cok sevindim darisi basimiza RABBIM saglik uzun ömürler versin canimmm. dogru kan almadiklarina göre ne sonucu acaba sorsaydinya kiz?
Selam kızlarrrra.s.a.s.
elalım cok sevındım cnm darısı benım basıma tam 5 saatım kaldı meleğimi görmeye cok özledım onu ayyyy yerim ben onu yerim çok heyecanlandım canım ya duygulandım
ay harika 20-25 dakika demek he ay heyecan basti, toplasam bugüne kadar gittigim randevülerde bebisimi 20 dak göremedim
canııımm gözün aydııınnnn..çok sewindiimm
elalım cok sevındım cnm darısı benım basıma tam 5 saatım kaldı meleğimi görmeye cok özledım onu ayyyy yerim ben onu yerim çok heyecanlandım canım ya duygulandım
Elalım gözünaydın canım bayağı hareketliymiş bebiş sevindirdin bizi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?