2009 Ekim Anneleri

gecmisi okuma oku oku bitmez o bu gacilar cok konusuyor delikafadulden
ense kalinligi ne kadar cikti? bebegin nasildi büyümüs dimi annesi? cinsiyet icin bisii dedimi? sonuclari ne zaman alacaksin soru isareti :)

annatmassan annatma elalıımm...hıhhh hiç te merak etmiorussnaniknanik

Selam kızlarrrra.s.a.s.
biz geldik, keyfimiz yerinde çok şükür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bebeğimin ense kalınlığı 1,60cm boyuda 6,70cm miş doktor herşey yolunda dedi:Saruboceq:
gözleri, kulakları, kolları, bacakları herşeyi oluşmuş, kollar fırıl fırıl nasıl hareketliydi maşallah, arada parmağını emiyor, dr. karnıma bastırınca çekiyor, dönüyor oynuyordu resmen...
renkli ultrasonda gördük bu sefer o kadar nettiki, bürsürüde resmini verdi dr.
cinsiyet konusunda erken dedi, ama benim kociş dönerken pipisini gördüm dedi:sm_cool:
benden kan almadılar, ense kalınlığı 2nin altında çıkanlarda kan almıyoruz sonuçların temiz çıkacağı için dediCADIARZU sonuçları pazartesi öleden sonra alabilirsiniz dediler, ama kan almadılar ne sonucu anlamadım doğrusuCADIARZU
20-25dk seyretttik yavrumu o kadar duygulandımki Allahım bugünümüze şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Rabbim bu güzelliği hepinizi yaşatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

girer girmez yazmaya başladım beee, geçmişi okumadım bile neler demişsiniz öleee :)))) delülerr :))))

haaa bugünün ultrasonuna görede 13+1 görüyom dedi doktor :)))

oyyy canimmmm gözünüz aydiiin masalllahhh bebisineee okurken gözlerim doldu cok duygusal oldum ben. inan cok sevindim darisi basimiza RABBIM saglik uzun ömürler versin canimmm. dogru kan almadiklarina göre ne sonucu acaba sorsaydinya kiz?

canııımm gözün aydııınnnn..çok sewindiimm

elalım cok sevındım cnm darısı benım basıma tam 5 saatım kaldı meleğimi görmeye cok özledım onu ayyyy yerim ben onu yerim çok heyecanlandım canım ya duygulandım

kıss sevinçtenn aklımı kaçırcaktım, yolda geldi aklıma :))))
ama çok baktı bürsürü ölçümler aldı, heralde onların sonuçlarıdıryerimseniben
zaten çoğu doktorlar sadece 3lü test bile yaptıkları için çokda endişe etmiyorum aslındaa.s

kizlar ne diyecem bebeklerimizin ultrason resimlerini avatar yapalim arada yada hep en yenisini gösterelim birbirimize. ben gösteremiyorum ama p.tesiinternetim geliyo hehe. varmisiniz? 10 haftalikken aldim ben mesela gösterdim size 12. haftada yenisi gelince en yenisini gösteririz

elalım gözünaydın canım maşallah bebişineee
eniştemizde baya dikkatliymiş canımmm......:icecream:

eee baska ne dedi elalım kılosu ne kadarmış doktorun yasak falan verdimi cay kahve veya baska şeyler neler dedi merak ediyorum anlat hadi canım

ay harika 20-25 dakika demek he ay heyecan basti, toplasam bugüne kadar gittigim randevülerde bebisimi 20 dak göremedim

sende görcen bitanem dayan az kaldıyerimseniben

canııımm gözün aydııınnnn..çok sewindiimm

sağol cnm bizde çok sevindik:sm_cool:

elalım cok sevındım cnm darısı benım basıma tam 5 saatım kaldı meleğimi görmeye cok özledım onu ayyyy yerim ben onu yerim çok heyecanlandım canım ya duygulandım

nisancın Allahın izniyle sende hayırlı haberlerle gelecen tatlım:Saruboceq:

Elalım gözünaydın canım bayağı hareketliymiş bebiş sevindirdin bizi çok şükür

sağol tatlım, inşallah sizin haberlerinizlede ben sevincem:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…