2009 Ekim Anneleri

handaaann fatoş cinsiyeti sormadıysa bile doktorcuumm 6 nisanda kesin doğuruyorum demii diye sormuştur...kaydirigubbakcemile3 naniknanik laelaelaelaelae

canımm annene de büyük geçmiş olsun..ne diycemi de bilmiyorum inan..sabır diyorum sadece..bebişin iyi olsun ki ona amcasını anlatabilesin büyüdüğünde canım...Allah yardımcınız olsunn

hahahah ayy zuzu valla olabilir 6 nisanda dogurcaktı demi bi ara ahahhahah

kıs llallcim inşalah kısa zamanda kilo alırsın tatlım bende 45 kiloydum sonra vitamin içtim 48 oldum hayatımda ilk defa 50 kilonun üstüne çıktım biliomusun bu yaşıma kadar hem 45-47 arasında gittim geldim ama o kiloyla hamiş kalamam kilo almaya zorladım kendimi vitamin al canım iştahını aç biraz

anam biz kilo almıyalım diye her sabah kilometrelerce yürüyelim bu zillilerde sıskalıktan şikayet etsin:))))

canım çok geçmiş olsun.anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahhh:çok üzgünüm:

canım kızımda bile 50 kilo olmadım 49 la doğumagittim...buda öle olacak sanırımm..bu arada kızım 3,100 doğmuştu..yaşamım boyunca 50 yi hiç görmedim...
handancım kan iğnelerimi vitaminlermiii ne kullandıysam olmadı...şuanda vitamin ve demir ilacı kullanıyorumm...ama yokkk...hatta bu yüzden dr. bile gittim...dr.metebolizmamdan kaynaklandığını söledi..çok da güzel yiyorumm ama boş...:1rolleyes:

kıs zuzum öle deme resmimi görmedinmi profilde degnek gibiyim hahahahahh şimdi biraz etlendim eşim çok memmun hep böle kal diodelikafadulden

olsun bebişin maşallah nurtopu gibi dogmuş boşver kilom alıpta napacan kıssss benim bagışıklıgım zayıftı zayıflıktan habire hasta oluodum o yüzden mecbur aldım sen saglıklıysan ne gerek var taltım keyfine bak:))

ya canım ben takmıyorumda millet gıjık edio..zayıf olsan bi dert kilolu olsan bi dert meselesi yanii..yoksa maşallah sağlıklıyım,mutluyummm...

helikopterle aybikenin ne isi var ayy anlamadım

buketcim 2 gün önce düşen helikopter olayı..yazıcıoğlu aybikenin amcası..öz amcası kadar yakın manewi amcası..ailecek görüşüyolar yani..we hepsi perişan enkaza ulaşılamadığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…