neler yaşanıyor burda ..eşim babam ekipte evet
annemi hastaneye kaldırdılar sabah neye üzüleceğimi neyi bekleyeceğimi şaşırdım!
ne bebeği?inan ona sıra gelmiyor kanamam olmadığı müddetçe sorun yok diye umut ediyorum kafayı yemek üzreyeim
canımm annene de büyük geçmiş olsun..ne diycemi de bilmiyorum inan..sabır diyorum sadece..bebişin iyi olsun ki ona amcasını anlatabilesin büyüdüğünde canım...Allah yardımcınız olsunn
özellikle o bekliyordu bu bebeği..tanışacaklar inş.
kulağına ismini o okuyacak inş.
canım çok geçmiş olsun.anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahhh:çok üzgünüm:neler yaşanıyor burda ..eşim babam ekipte evet
annemi hastaneye kaldırdılar sabah neye üzüleceğimi neyi bekleyeceğimi şaşırdım!
ne bebeği?inan ona sıra gelmiyor kanamam olmadığı müddetçe sorun yok diye umut ediyorum kafayı yemek üzreyeim
hahahah ayy zuzu valla olabilir 6 nisanda dogurcaktı demi bi ara ahahhahah
kıs llallcim inşalah kısa zamanda kilo alırsın tatlım bende 45 kiloydum sonra vitamin içtim 48 oldum hayatımda ilk defa 50 kilonun üstüne çıktım biliomusun bu yaşıma kadar hem 45-47 arasında gittim geldim ama o kiloyla hamiş kalamam kilo almaya zorladım kendimi vitamin al canım iştahını aç biraz
olsun bebişin maşallah nurtopu gibi dogmuş boşver kilom alıpta napacan kıssss benim bagışıklıgım zayıftı zayıflıktan habire hasta oluodum o yüzden mecbur aldım sen saglıklıysan ne gerek var taltım keyfine bak:))
Amin canım inş. Annenede çok geçmiş olsun canım inş. güzel haberler alacağız.haber var..inş az kaldı güzel habelere..
handaaann fatoş cinsiyeti sormadıysa bile doktorcuumm 6 nisanda kesin doğuruyorum demii diye sormuştur...kaydirigubbakcemile3 naniknanik laelaelaelaelae
hahahaha sen dogurmadan dogurmicam ben kizuuuum naniknaniknaniknaniknaniknanik
helikopterle aybikenin ne isi var ayy anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?