amin elacım maşallah bebişine tatlım çok sevindimmmmmmmm kan olayına yorum yapamıcam bilmiorum bi bildikleri vardır ama ... kıs o pipi sandıgı şey göbek kordonu olmasın pipi gibi duruo çünkü:)) hadi hayırlısı canım ya sendende cinsiyet işi çıkmadı yanarım yanarım hahaha
amin elacım maşallah bebişine tatlım çok sevindimmmmmmmm kan olayına yorum yapamıcam bilmiorum bi bildikleri vardır ama ... kıs o pipi sandıgı şey göbek kordonu olmasın pipi gibi duruo çünkü:)) hadi hayırlısı canım ya sendende cinsiyet işi çıkmadı yanarım yanarım hahaha
elalım gözünaydın canım maşallah bebişineee
eniştemizde baya dikkatliymiş canımmm......:icecream:
eee baska ne dedi elalım kılosu ne kadarmış doktorun yasak falan verdimi cay kahve veya baska şeyler neler dedi merak ediyorum anlat hadi canım
ya ben ultrasonda kordon görmedim sadece bebegimi gördüm oynuyordu kipir kipir
lalll aç bakim ağzını, dilin yerindemii?
nee cevap vermiyon kız dilinimi yuttun? senin sonuçlar ne olduuuuuuuuuuuu?
:))) sen uçusa geçmişindir ondan görmemişindir fatoşşş:)) benim bebişin boynundaydı eşek sıpasını zıplattım ya pozisyon degiştirsin die :))
elam irkekmi istionuz tatlım:)
seninkinin kordonu yokmuş yawrum..anam sen ye ben aşşadan ağzımı açar kaparım lokmaları dio seninküsü
nie ayhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?