2009 Ekim Anneleri

amin elacım maşallah bebişine tatlım çok sevindimmmmmmmm kan olayına yorum yapamıcam bilmiorum bi bildikleri vardır ama ... kıs o pipi sandıgı şey göbek kordonu olmasın pipi gibi duruo çünkü:)) hadi hayırlısı canım ya sendende cinsiyet işi çıkmadı yanarım yanarım hahaha

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol:handancım bilgisayar başında yine kahkaha atıom yaa....

amin kızlar inşallah ya güzel habeler duymak istıyorum aksama gercekten heyecan basıyo böyle bi duygu yokmuş süper bişey bu ya

elalım gözünaydın canım maşallah bebişineee
eniştemizde baya dikkatliymiş canımmm......:icecream:

sağol cnm, yaa senin ne oldu sölesene geçmişi okuyamadım...
walla kociş aynı bana benziyo, pipisini de gördüm diye idda ediyo:roflol:

eee baska ne dedi elalım kılosu ne kadarmış doktorun yasak falan verdimi cay kahve veya baska şeyler neler dedi merak ediyorum anlat hadi canım

cnm kilo milo sölemedi, herşey güzel dedi ultrason esnasında tanıttı bebeğimi şura şusu bura busu diye, boyunu, ense kalınlığını ben sordumda söyledi...
sanırım sonuçlar derken onları kastediyo, ve diğer ölçümlerini...

sağol cnm bizde çok sevinçliyiz:sm_cool:
valla bende kordon diye tahmin ediyorum ama bakalım görcezsırnaşık şey

Her iki cinsde de dış genital organlar gelişimini tamamlamamıştır ancak kızlarda büyük ve küçük dudaklar, erkeklerde ise penis ve torbalar dikkatli gözlem ile ayırt edilebilir.Ellerde ve ayaklarda tırnaklar uzamaya başlar. diyo 12. haftada

lalll zeynep siz ne yaptınız anlatın yaaa merak ediyorum......

:))) sen uçusa geçmişindir ondan görmemişindir fatoşşş:)) benim bebişin boynundaydı eşek sıpasını zıplattım ya pozisyon degiştirsin die :))

elam irkekmi istionuz tatlım:)

handancım öle bi ayrımımız yok aslında, herkes erkek olcak diyo sadece bende artık bu fikre alıştım gibi :)))
babanneside çaktırmıyor ama erkek olmasını çok istiyo bu 2. torunu olacak ilki kız da :))
ama eşim kızları dahada seviyor...

lalll aç bakim ağzını, dilin yerindemii?
nee cevap vermiyon kız dilinimi yuttun? senin sonuçlar ne olduuuuuuuuuuuu?

selam kizlar. bebislerini gorenler gozunuz aydin canlar. Darisi benim basima. Randevum haftaya persembe. Cuma gununude normal aile hekimimimden randevu aldim. Sag bilegimde ic tarafta sanki kucuk bi kemik cikmis gibi. neden oldu anlamadim. mouse'u cok kullanmaktanmi acaba? agrisi falan yok gibi ama yinede bi gostermek istiyorum. film cekemezler herhalde hamilelik oldugu icin.

lalll aç bakim ağzını, dilin yerindemii?
nee cevap vermiyon kız dilinimi yuttun? senin sonuçlar ne olduuuuuuuuuuuu?

canımm kızımla ilgileniom bir taraftanda.....risk 10000/1 dr. çok güzel dedi....:sm_cool:sorun yok herşey güzel.bir ay sonraya randevu verdi...büyük ihtimalle üçlü testte yapılır o zaman. öle işte canım.....:asigim:hmm birde hcg 28,5 ....yani ikili teste göre erkek ama..bu sonuçlarada güvenilmez.20 haftamı beklicem...dr. 20 haftadan önce sölemem cinsiyeti dedii....:bbo:
nisacım iyi haberlerle gelirsin inşlahhh.....:Saruboceq:

:))) sen uçusa geçmişindir ondan görmemişindir fatoşşş:)) benim bebişin boynundaydı eşek sıpasını zıplattım ya pozisyon degiştirsin die :))

elam irkekmi istionuz tatlım:)

seninkinin kordonu yokmuş yawrum..anam sen ye ben aşşadan ağzımı açar kaparım lokmaları dio seninküsü

habunlar icin :))) hem icimdende geldi sevdim sizi :). ya ama cidden görmedim niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…