2009 Ekim Anneleri

slm kızlar ne var ne yok ben hala cok hastayım..gözümü acamıyorum grıpten ...test sonuclarımı aldım temiz dedi cok şükür...sizlerden ne haber..nasılsınız iisinizdir umarım:)))

cok sevındım selduscum darısı basıma bende bu aksam gıtcem doktora kızzzz aynı gün doğurcaz herhal :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gecmış olsun bu arada ya

tsk ederim canım yaaa.evet öle olacak sanırım bakalım hangimiz önce anne olacaz:))))ama benimki ultrasonda 5 gün önden gidiyor yani doktora göre cuan 12+4 ..dogum tarihi 7 önce 11 ekimdi şimdi 5 ekim dedi..yani deişiyor paso:))))

ben geldiiiim.....kayınvalidemle ulusu fethettik....bebek şekeri yapan yer bile bulduk.....3 milyona arkadaşımın yaptırdığı bebek şekerini 1,5 milyona yapıyorlar....

slm kızlar ne var ne yok ben hala cok hastayım..gözümü acamıyorum grıpten ...test sonuclarımı aldım temiz dedi cok şükür...sizlerden ne haber..nasılsınız iisinizdir umarım:)))
gıııı nerdesin sen bakimmmmm hadi gözünaydın cnm benimm çok sevindimmmm

kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor
COK SEVİNDİM canım benim.... hayırlısyla yava syavas hepimizden guzle soncular gelıyor..bakalım...

tebrıkler canım ne guzel cok sevındım...
hehe sasiracaksin sormadim :)). baktim bebisim oynuyor kalbi herseyin yerinde cinsiyeti unuttum valla :))). 6 nisana ne kaldiki surda :))))))))))
FATOŞ 6 nısanda cinsiyetını ögrenecekmısın? benım ikili testim 11 nisanda ozaman bend egörürüm ınsalalah..sen öğrenırsen...
GECMİŞ OLSUN CANIM ...

KIZLAR ben yatıyorum kalkıyorum fazla ekrana bakınca basım dönüyor ...cok sık katılamıyorum muhabbetlere.. elımden geldıgınce gecmısı okumaya çalısıyorum.sizden geri kalmayım dıye ama sonra sayfalar ucuyor maasallah..sengözlerimebaksanabşu günleri bır atlatsaydık.bulantısı hafifleyen varmı? arkadaslar? ben ılk defa bugun hafıf bırseyler yedım cok sevındım ama ...bırazını cıkardım..yoksa olmaz...çünkü:)

gıııı nerdesin sen bakimmmmm hadi gözünaydın cnm benimm çok sevindimmmm

buralardayım canım ama nete giremedim yaaa.kafamı kaldıramıyorum inan suan gözlerimden pıtırpıtır yas geliyor..benim nezlem zaten cok agır gecerdi şimdi ilac da alamıyorum mahvoldum valla.ama tabi halime cok sükür:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…