kıslar kazadan kurtulan olmamış acıklandı allah sabır versin allah rahmet eylesin çok üzüldüm ya
gecmış olsun bu arada ya
gıııı nerdesin sen bakimmmmm hadi gözünaydın cnm benimm çok sevindimmmmslm kızlar ne var ne yok ben hala cok hastayım..gözümü acamıyorum grıpten ...test sonuclarımı aldım temiz dedi cok şükür...sizlerden ne haber..nasılsınız iisinizdir umarım:)))
COK SEVİNDİM canım benim.... hayırlısyla yava syavas hepimizden guzle soncular gelıyor..bakalım...kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor
tebrıkler canım ne guzel cok sevındım...ben geldimm ikili test sonuçlarımı aldımm ve mutluyum... risk 10000/1 ....dr çok güzel dedi.....:sm_cool:
gizemcimm çok sevindim canım..Şenizbende ikili testten tırsıodum ama bugün rahatladımmm....
birde hcg 28,5 ....yani bu sonuca göre oğlum olması gerekioo...50 nin üstü kız 50 altı erkek diolarya o bakımdan.......ama ben kız hissediommdelikafadulden
FATOŞ 6 nısanda cinsiyetını ögrenecekmısın? benım ikili testim 11 nisanda ozaman bend egörürüm ınsalalah..sen öğrenırsen...hehe sasiracaksin sormadim :)). baktim bebisim oynuyor kalbi herseyin yerinde cinsiyeti unuttum valla :))). 6 nisana ne kaldiki surda :))))))))))
GECMİŞ OLSUN CANIM ...slm kızlar ne var ne yok ben hala cok hastayım..gözümü acamıyorum grıpten ...test sonuclarımı aldım temiz dedi cok şükür...sizlerden ne haber..nasılsınız iisinizdir umarım:)))
selduscum gözünaydın canım freebeta degerin kaçmış canım:))
gıııı nerdesin sen bakimmmmm hadi gözünaydın cnm benimm çok sevindimmmm
canım ya freebata diye bişey yazmıyor sadece hcgb papp-a gibi degerler var ha bide nt degeri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?