2009 Ekim Anneleri

insallah.. kizlar ben bugün esimle alisverise gittim ev icin.. yürürken elim hep göbisimde sizdede oluyormu böyle

insallah.. kizlar ben bugün esimle alisverise gittim ev icin.. yürürken elim hep göbisimde sizdede oluyormu böyle

ay ewet aysecim..elimi karnıma götürüyorum hep..hatta kocim de ağrı girdi sanıp korkuyo bişi mi war diye..yoookk diyorum bebeğimi sewesim geldi..

handanim tickerde 4üncüye atlamissin.. bende ücüncü aya atladim dün cok mutlu oluyorum tickerimi görünce ama sizle aramda bir ay var sizleri okudukca dahada sabirsizlaniyorum.. insallah bugün güzel haberler alirsin.. ve cinsiyetini ögrenirsin yavrunun

bende gece yaklaştırmıyomuşum eşim öyle dedi psikolojikman benden mi koruyosun anlamıyorum diyo elinin karnında beni bile yaklaştırmıyosun diyo :))))

bende gece yaklaştırmıyomuşum eşim öyle dedi psikolojikman benden mi koruyosun anlamıyorum diyo elinin karnında beni bile yaklaştırmıyosun diyo :))))

tabi yaklaştırmıcam senin bu serüwendeki görewin bitti hadi naşş deseydinnhihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…