kızlar iznimi aldım çok mutluyummmm 4 de gidiorummmmmmmmmmmmdelikafadulden
:roflol: :roflol:geldimmmmmmm
aaaaaa handan ask olsun madem aklima dusurdun cekineyim hayatim :)))))))))) bak tumden soyunurum gözünü kapat
accık hızlı gitmişsin yawrukuş...yaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee
senin dr çok insaflıymış ben kaç kilo aldım duysanız :)))))) ama bu defa kesicek kesin dr beni
Evet bööle baş ağrısı da var aynen kalıyorum bööle...
Evet ben akşamları uyumuyorum direk bayılıyorum. Sabah ta 6da uyanmak zorundayım. Kalkıyorum sürünerek sonra açılıyor uykum bir de gece wcye kalkma sorunu başladı. Hem de hep aynı saatte:) Deliricem..-tatlicadiarzu-
kıslar bi satttir göbüşlerinizle bebişlerinizin cicilerine bakıyordum.maasallah hepsi cok ama cok güzel..göbüşler zaten süper..ben daha bebişime hiç birsey almadım..bir tane corap dahi almadım.ama annem almıs tlf.da sölüyor sunu aldım bunu aldım diye o benden heyecanlı.ben cinsiyetini öğrenmeden ve sööle 6 aylık olana kadar bişey alamk istemiyorum..sonra insallah ben de alacam bisürü cici bebişime:)))
ilkay banada bi yazı tura atarmısın lütfennn ben kaçırmışımmm o günü :1hug:
a,selam alara hosgeldin tatlim , ben iyiyim superim bugun sen nasilsin ? kac haftaliksin tickeerin gozukmuyor yarin guzel haberle gelirsin insallah hersey yolundadir canim
süperrr gösün aydın ciciii...saatler geçtikçe beni de heycan basıyooo..sabah ne kaldı şunun şurasındaa
:roflol: :roflol:
accık hızlı gitmişsin yawrukuş...
kaç kilo ayy..
kıslar bi satttir göbüşlerinizle bebişlerinizin cicilerine bakıyordum.maasallah hepsi cok ama cok güzel..göbüşler zaten süper..ben daha bebişime hiç birsey almadım..bir tane corap dahi almadım.ama annem almıs tlf.da sölüyor sunu aldım bunu aldım diye o benden heyecanlı.ben cinsiyetini öğrenmeden ve sööle 6 aylık olana kadar bişey alamk istemiyorum..sonra insallah ben de alacam bisürü cici bebişime:)))
merhaba canim hosgeldin nasilsin ?
elbette atarim ama bunlara inanma olurmu bende inanmiyorum :))))))))))
yazi tura ______yazi cikti yani kiz diyor bu para :)) hayirlisi olsun :sm_cool:
bir bana kız demedin ilkay alacağın olsun naniknanik
aalaraa o göbiş değildir gazdır canım sonradan o iner yerini göbiş alır bozma moralini :)
:))) ben 1 gr bile almadim henuz masallah papatya sen almissin , ama yinede doktorun tavsiyesine uymalisin sayet ilk 3 ay alinan kilo kendine gidiyor bebek zaten fazla bir besin ihtiyaci olmuyor , duzenli beslenmeye calis , fazla yagli ve ekmek hamur isi yeme bol meyva sebze hem bebegin icin saglikli olacak hem kendin fazla kilo almayacaksin , hamilelikle en cok 6 aydan sonra kilo almaya basliyor insan ondan once alinan kilolar kendimize kaliyor bir sekilde ama kafani takma henuz 2.5 kilo cok asiri da degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?