2009 Ekim Anneleri

kıslar bi satttir göbüşlerinizle bebişlerinizin cicilerine bakıyordum.maasallah hepsi cok ama cok güzel..göbüşler zaten süper..ben daha bebişime hiç birsey almadım..bir tane corap dahi almadım.ama annem almıs tlf.da sölüyor sunu aldım bunu aldım diye o benden heyecanlı.ben cinsiyetini öğrenmeden ve sööle 6 aylık olana kadar bişey alamk istemiyorum..sonra insallah ben de alacam bisürü cici bebişime:)))

kızlar iznimi aldım çok mutluyummmm 4 de gidiorummmmmmmmmmmmdelikafadulden

süperrr gösün aydın ciciii...saatler geçtikçe beni de heycan basıyooo..sabah ne kaldı şunun şurasındaa
geldimmmmmmm

aaaaaa handan ask olsun madem aklima dusurdun cekineyim hayatim :)))))))))) bak tumden soyunurum gözünü kapat
:roflol: :roflol:

yaa kızlar bişi dicem ben 3 ayda 2.5 kilo aldım ve doktorum bana çok kzıdııı. beş ayda 2 kilo almam gerekiyomuş. öle dediiiiiiiii napcam şimdi, sizceeeeee
accık hızlı gitmişsin yawrukuş...
senin dr çok insaflıymış ben kaç kilo aldım duysanız :)))))) ama bu defa kesicek kesin dr beni

kaç kilo ayy..

ohoo ben gecede 3-4 kere kalkıyom bazen :) hepsi geçici canım biraz zamanı var 1-2 hafta kadar :)

Aynen seldus ben de almadım 6 ay olsun ondan sonra diyorum. Bizimkisi pesimist bir psikoloji sanırım fisfisfis

ilkay banada bi yazı tura atarmısın lütfennn ben kaçırmışımmm o günü :1hug:

merhaba canim hosgeldin nasilsin ?

elbette atarim ama bunlara inanma olurmu bende inanmiyorum :))))))))))

yazi tura ______yazi cikti yani kiz diyor bu para :)) hayirlisi olsun :sm_cool:

zuzucum gülazer diye boşa demiyom 4,5 kilo almıştım birden :) şimdi ne kadarım bilmiyom tartıya çıkmıyom cumartesi görcez :)))))))

a,selam alara hosgeldin tatlim , ben iyiyim superim bugun sen nasilsin ? kac haftaliksin tickeerin gozukmuyor yarin guzel haberle gelirsin insallah hersey yolundadir canim

slm canım bende ıyıyım ama bıraz tedırgınım:çok üzgünüm:yarın tam 10haftalık olucam ama gobiş şimdiden aldı basını gıdıyo:CüvCüv:
yaw ne yaptıysam tickerım gorumuyo annamadım valla:uhm:

Bende henuz hic birsey almadim , daha oncede demistim henuz ilk donemleri yasiyoruz yarin nasil oluruz bunun garantisi yok suan heyecan ve mutlulugun vermis oldugu etkiyle ister istemez bebek elbise ve esyalarinda gozumuz kaliyor cok hos bir duygu ama ilerki aylarda ALLAH korusun olusabilecek herhangi bir sorunda hayal kirikligi cok kotu olur ve ayrica o aldigimiz giyisiler vs.. daha bir dokunur dusuncesiyle ben agustostan once bir sey almamaya karar verdim :) insallah ALLAHim saglikli bir sekilde sorunsuz hamilelik yasamayi nasip eder bizlere

merhaba canim hosgeldin nasilsin ?

elbette atarim ama bunlara inanma olurmu bende inanmiyorum :))))))))))

yazi tura ______yazi cikti yani kiz diyor bu para :)) hayirlisi olsun :sm_cool:

saol canımm yaaa tutacakmı hep birlikte göreceğiz hayırlısı ile inşş sırnaşık şey :lepi: erkek olursa ismi bile belli kızı hiç düşünmedik walla kaydirigubbakcemile3

ilkayım dogru soyluyorsun boyle evde otur otur... ama ben evden bi cıktımmı evin yolunu unutuyorum:))))))
dun 4,30 gibi cıktık arkadasla yuruyuse sekizdi eve geldigimde ben girdim arkadan eşim geldii kahvaltı yaptık heheh

aalaraa o göbiş değildir gazdır canım sonradan o iner yerini göbiş alır bozma moralini :)

inşallah gaz göbişidir canım ya:CüvCüv:ama yedıklerımede dıkkat ettıgım pek söylenemez:dance:yarın doktora gıdınce gorcez bakalım kac kılo almısım:jeyyar:

yaaa ilkay yaa bak canım sıkıldı şimdi. hamur işi, ekmek, pilav falan yemiomm ama nerden aldım bilmiyom şu kiloları birde ben doğumdan önce 34 bedendimm şimdi 36 oldumm. off yaaaaaaaa:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…