2009 Ekim Anneleri

zuzucum gülazer diye boşa demiyom 4,5 kilo almıştım birden :) şimdi ne kadarım bilmiyom tartıya çıkmıyom cumartesi görcez :)))))))

hımm accık çok gibi gibi yawrum yaff..çünkü asıl bundan soora,hele de 5. aydan soora koşa koşa gitcek kilolar yukarı doğru...belki ben bi de baluk etlü başladığımdan hamişşliğe daha çok paniğim kilo konusunda..daha hiç almadım şükür..korkuyorum yusyuwarlak olmaktannn

men deldiiim telammm a.s. uff gene cok yedim :S bi güzel kahvalti yaptim öglen öglen :)) benim istahim hep acik valla. sabahda yiyorum öglendee aksamdaa :))) kilomu bilmiyom bilmekte istemiyorum hehehehe

cannarım çok demiyorum da dikkat etmek gerek diyorum,çünkü özellikle son haftalarda haftada 450 gr artarmış kilolar..bi de ne kadar doğru bilemiyorum ama zayıf oalnlar genelde sanırım daha çok kilo alıyolarmış..normaller orta halli şişmanlar az...bu istatistiki bişimiş..

amaaan bosverin tikinin :)) firsat bu firsat dogurduktan sonra verirsinizzzz diyenlere kanmayin kizlar :))))))))))))))))))))))))))))))))

ayy efettttttt iznimide aldım fatoşş çok mutluyumm kıslarrrr inş güzel haberlerle gelicem yarınnn çok heycanlıyımdelikafadulden

walla geçen sene ben 25kg aldım doğuma kadarr ve oğlum 7 aylıktı hiç rejim falan yapmadığım halde 17kg gitmişti tam form tutmaya başlıyacaktım kii hamiş kaldımm -tatlicadiarzu- dr dediki buda doğsun hepsini birden verisin dedi
korkmayın kızlar kilolardan allahın izniyle alınanlar verilir sağlık olsun gerisiii boşşş

ay kıslaar bi koptu baglantı bi daha da giremeimsürekli sayfada hata var deyip durdu sonunda girebildim tekrar..ya ben hiç bişey yiyemiyorum ya.doktor bana az az 6 öğünyededi ama ben 2ögün zor yiyorum..nolcak böle..???

battı balık yan gider :) ben hayatta kontrol edemem kilomu çikolata delisiyim hiç dikkat etmedim şimdiye kadar artık bundan sonrada doğumdan sonra veririm inş

Fatossssss bu zuzu benden intikam almis birsey desene kiz suna :)))))))))) zuzu alacagin olsun senin aklina uyanda suc :))))))) sapik zuzu zamani gelince bende alirim bunun karsiligini gorursun sen :)))))))))))))

zuzummm niye ugrasiyorsun ilkayimla :dilcikar::dilcikar::dilcikar: o benim gecim kaynagim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hahahahahaha hee ilkayim poz verdik resimleri yüklicem birazdan ama kapatin gözlerinizi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) baktim sen aciyon dedim bende acim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…