canım ne dıyeyım nasıl anlatayaım nereden başlayayım... bılmıyorumkı ben anlatamadım baska bır dınleyen anlatsın bari.. pek meraklısın sende... kısaca bebegın kesın cınsıyetı4.ayda belli olur.. falan dıyor yanimmm..yokmu benden baska izleyen anlatacak bır yiğit bu meraklı arkadasa
fatoşum sabah yazmıştım ya kıs ben:) babasının adını koymak istiom ali bide rüyamda emir koy dediler ismini bana:)) o yüzden ali emir koyucaz allah izin verirse:)
Bahaİr ayy kıs ne gÜsel erkenden ne dedİİİİİİİİİİİİ hayırlı olsunnnnnnnnnn
cerencim yanlış anlaşılma olmasın tatlım şimdi bu fatoş bi video koydu uzmantv den bebek cinsiyetiyle ilgili bendede ses kartı yok isleyemedim nisancım islemiş bana anlatırmısın ne dio adam dedi onu anlatıodu bana canım sana bişi demio yani:)
aynı zamanda siteyi sizin gibi çok takip edemiyorum (iş yerinde olduğum için) saçma sorularım olursa kusura bakmayın.
merhaba hosgeldin tatlim hayirli olsun.. ama 11+4 cok ama cok erken degilmi? nasil bakti peki normal karnindanmi? neye dayanarak kesin konustu? cünkü kizlardada erkeklerdede cikinti olurmus? bebeginin cinsiyeti neymis ?
kızlaarr benim dünden beri habire midem kazınıyo..anam acıkmıyoduk kaç aydır şimcik de doymak bilmices mi nee...
öncelikle hepimizinki hayırlı olsun. ilk gebeliğimde düşük yaşadığım için bizim için en öncelikli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi -ki hiç bir anne adayının farklı düşüneceğini sanmıyorum...
doktor cinsiyeti erkek dedii. ilk başta söylemek istemedi. fakat kendi de şaşıracak kadar net görünce dayanamayıp söyledi....ama her ihtimale karşılık 1 ay sonra netleştirelim dedi... genel de erkek çocuklarında 12-13. hafta göründüğünü duymuştum zaten:)))))))
öylemi canım benim sorumun üzerine öyle bi denk gelmişki ben bana söylenyo sandım.çok özür dilerim utandım vallabeni affedin:teselli:valla dayanamıycam kırıcam kafamı klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?