2009 Ekim Anneleri

fatoşum sabah yazmıştım ya kıs ben:) babasının adını koymak istiom ali bide rüyamda emir koy dediler ismini bana:)) o yüzden ali emir koyucaz allah izin verirse:)

canım seni sıktıysam kusura bakma 'neyi dinleyen varmı' onuda anlamadım.4 aylıkken öğrenildiğini bende biliyorum.ben sadece siz cinsiyetlerini erken öğrenmişsiniz diye şaşırdım.sevincinizi paylaşmak istedim.

cerencim yanlış anlaşılma olmasın tatlım şimdi bu fatoş bi video koydu uzmantv den bebek cinsiyetiyle ilgili bendede ses kartı yok isleyemedim nisancım islemiş bana anlatırmısın ne dio adam dedi onu anlatıodu bana canım sana bişi demio yani:)

Bahaİr ayy kıs ne gÜsel erkenden ne dedİİİİİİİİİİİİ hayırlı olsunnnnnnnnnn

öncelikle hepimizinki hayırlı olsun. ilk gebeliğimde düşük yaşadığım için bizim için en öncelikli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi -ki hiç bir anne adayının farklı düşüneceğini sanmıyorum...
doktor cinsiyeti erkek dedii. ilk başta söylemek istemedi. fakat kendi de şaşıracak kadar net görünce dayanamayıp söyledi....ama her ihtimale karşılık 1 ay sonra netleştirelim dedi... genel de erkek çocuklarında 12-13. hafta göründüğünü duymuştum zaten:)))))))

aynı zamanda siteyi sizin gibi çok takip edemiyorum (iş yerinde olduğum için) saçma sorularım olursa kusura bakmayın.

hayırlı olsun bahaircimmm hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşallahhhhhhh topicikin 3.paşasıda belli olduuu:))))))

2009 ekim için amma topik açmışsınız
onara bakıyodum bende
göbükler cicilerr ne güsel maşallahh

öylemi canım benim sorumun üzerine öyle bi denk gelmişki ben bana söylenyo sandım.çok özür dilerim utandım vallabeni affedin:teselli:valla dayanamıycam kırıcam kafamıklava:

aynı zamanda siteyi sizin gibi çok takip edemiyorum (iş yerinde olduğum için) saçma sorularım olursa kusura bakmayın.

kizzz sana bisi yazilmadii oy ben video koydumda, handanda merakindan catladi ses yokmus onda o soruyordu nisana, nisanda handana cevap verdi. yani seninle uzaktan yakindan bi alaksi yoktu üzerine niye aliniyon sen

merhaba hosgeldin tatlim hayirli olsun.. ama 11+4 cok ama cok erken degilmi? nasil bakti peki normal karnindanmi? neye dayanarak kesin konustu? cünkü kizlardada erkeklerdede cikinti olurmus? bebeginin cinsiyeti neymis ?

12. hafta cinsiyetin bazen belirlenebildiği bi hafta aslında ama genelde 16. hafta da cinsiyet belli olur. normal karnımdan baktı. nerden baktığından ziyade bebeğin o esnada ki yatış pozisyonu kullanılan ultrasonografinin özelliğiymiş asıl önemli olan... dediğim gibi tekrar söylüyorum kesinden ziyade %80 lik bi oranla konuştu:)))))))))

kızlaarr benim dünden beri habire midem kazınıyo..anam acıkmıyoduk kaç aydır şimcik de doymak bilmices mi nee...

heh bu konuya barnak bastığın iyi oldu zuzucum, ben de doymak bilmiyorum, tokluk hissi nedir unuttum ya. eskiden azcık fazla kaçırsam çokr ahatsız olurdum şimdi ye allah ye bi numara yok. sofradan kalkıyorum 45 dk sona yine acıkıyorum yaw. varmı kızlar böyle olancokacimcoookcokacimcoook

kıs fatoşşş ne öle şaban oglu şaban döferim heeeeeklava: en sevdigim 2 erkekde ali olsun istedim bi kerem hıhhhhhh

canım hayırlı olsunnn....maşallahhh bebişine
ya kızlar bii uyuum dedim ne çok şey yazmışsınızzz..oku okuuuuu bitmediii:bbo:

tişkür ederim he şöle yola gel canımı ye ayy senden ne çıkcak acaba kısss ben sende kız anası potansiyeli görüom hadi hayırlısı zuzununda hep kız hissetmiştim ama sölememiştimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…