2009 Ekim Anneleri

anladım canım bisde bilioz onları dedin gibi thank youu very muchhhhhhhhhhh nası ama hahahah

kıs zuzu kazındıkça ye anam bişiler ben yogurt yiyiom mesela salatalık çok yiyiom kazındıkça

canım ne dıyeyım nasıl anlatayaım nereden başlayayım... bılmıyorumkı ben anlatamadım baska bır dınleyen anlatsın bari.. pek meraklısın sende... kısaca bebegın kesın cınsıyetı4.ayda belli olur.. falan dıyor yanimmm..yokmu benden baska izleyen anlatacak bır yiğit bu meraklı arkadasa

kazındıkca yıyın dıyorsunuzda yıyecek bulamıyorumki? yani canımın cektıgı bırsey benı bılıyorsunuz asırı mıde bulantılarım oluyor... form bızküviler zararlımdırkı ? pek severımde

kızlar öncelikle merhaba..
ben de dün doktora gittim bebeğin 11+4 günlük olduğunu söyledi. sonrasında da cinsiyeti söyledi... gerçi %80 ihtimal verdi.

kızlar öncelikle merhaba..
ben de dün doktora gittim bebeğin 11+4 günlük olduğunu söyledi. sonrasında da cinsiyeti söyledi... gerçi %80 ihtimal verdi.

merhaba hosgeldin tatlim hayirli olsun.. ama 11+4 cok ama cok erken degilmi? nasil bakti peki normal karnindanmi? neye dayanarak kesin konustu? cünkü kizlardada erkeklerdede cikinti olurmus? bebeginin cinsiyeti neymis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…