2009 Ekim Anneleri

nisasummm gebelikte heran herşeyle karşılaşabilirsin...bende göbüşümdeki tüylere gıjık oluom yaa..offf...nereden çıktı bunlar anlamıyorumm....(
benımd egöbüşümde tüy var.ben gebelıkten önce lazer yapmıstım ama bos agıttı verdıgım paracıklar ... agdata baslıyacagım..karınca yumurtası yagı zararlı olurmuki kızlar gebelıkte tüyleri azaltıyormus ya
kıs dogurmayasın töbe töbe:))))

kıslar 15 günde bi agdaya gidiom nerdeyse sonra normale döneriz demi yaa hep böle kalmayız demiiiiii ben çok tüysüz bi insandım yaaaaaaaaa bögüüüüüüü
canım normale dönmeyız heralde..baında boyleysek ılerdede daha cok cıkacak orman gıbı
maasalaah..hayırlısyla bende benımkının oyandıgını bır görsem..en fazla elsallıyor sonra tekrar popoyu dönuyor.. babayamı cektı ne?

benimde çin takvimi tuttu ablamında tuttu ilginç zuzununda tutmuş vay beeee

çin takvımı tutanların daha fazla kızlar..

pipi dıyor baska bırsey demıyor uzman görüşündeki doktor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zuzuuum handanim sayenizde dahada bi heycanlandim valla. 12. haftamin icindeymisim didi doktorum 2-3 hafta sonra belli olur elam gibi 20 sine isticem gene randevüyü

kızlaarr benim dünden beri habire midem kazınıyo..anam acıkmıyoduk kaç aydır şimcik de doymak bilmices mi nee...

ne anlatıo kıs nisan anlatsana bizedeeeeeeeeeeeeeee

ne dıyecek pipi dıyor ız ondna daha cok bılıyozdur.. tecrubesız doktor yanlsı bakarmıs. kesın4 aylıkken bellı olurmus..kordon gecermıs pipi gıbı gözükürmüş.coocugun bacagını acınca görürmüşüz ne oldugunu alttan bakarsak daha bellı olrmus.. oyle degısık bırsey dmeıyor yanı doktor anlatıyor kacıncı ayda gözükebıldıgını...gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…