benimkinde erkek cikiyor cin takvimde yorumcudada erkek cikiyor ya kizlar bebgim cok tatli yaa bakip duruyorum masallah
benımd egöbüşümde tüy var.ben gebelıkten önce lazer yapmıstım ama bos agıttı verdıgım paracıklar ... agdata baslıyacagım..karınca yumurtası yagı zararlı olurmuki kızlar gebelıkte tüyleri azaltıyormus yanisasummm gebelikte heran herşeyle karşılaşabilirsin...bende göbüşümdeki tüylere gıjık oluom yaa..offf...nereden çıktı bunlar anlamıyorumm....(
canım normale dönmeyız heralde..baında boyleysek ılerdede daha cok cıkacak orman gıbıkıs dogurmayasın töbe töbe:))))
kıslar 15 günde bi agdaya gidiom nerdeyse sonra normale döneriz demi yaa hep böle kalmayız demiiiiii ben çok tüysüz bi insandım yaaaaaaaaa bögüüüüüüü
maasalaah..hayırlısyla bende benımkının oyandıgını bır görsem..en fazla elsallıyor sonra tekrar popoyu dönuyor.. babayamı cektı ne?kızlar yaa benim de minnoşum 12 cmmiş..cinsiyet telaşına daldık ama çok şükür ense kalınlığı da iyiymiş..incecik ensesi dedi doktor:)) zilli yaa nası hoplıyıp zıplıyo..bi durmadı..anasına çekmiş:)))çıkınca da bööle olursa işim zor..parmaklarını gördük kocamandı..soora diğer parmaklarını kıwırıp baş parmağını gösterdi bize..orda çok tuhaf oldum ağlıyodum..sanki ona baktığımızı onu seyrettiğimizi biliyo da oyun yapıyodu bize..ooyy kuzum benim yaaa
benimde çin takvimi tuttu ablamında tuttu ilginç zuzununda tutmuş vay beeee
benimde çin takvimi tuttu ablamında tuttu ilginç zuzununda tutmuş vay beeee
maasalaah..hayırlısyla bende benımkının oyandıgını bır görsem..en fazla elsallıyor sonra tekrar popoyu dönuyor.. babayamı cektı ne?
:1shok:sizin cinsiyetler belli oldumu?
ne anlatıo kıs nisan anlatsana bizedeeeeeeeeeeeeeee
kıs nisan bise anlat diom videoyuu alooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?