Selam kizlar, nihayet geldik hastaneden hihoyyyt.
Bebegimizi gördük Allaha sükürler olsun, ama annesi gibi üsengec galiba uyuyodu cok azcik cikolata yemistim midemden dolayi. Hemsire hanim boyle durmasi bizim icin iyi dedi cunku ölçüleri kolaylikla yapti sonra kipirdamasini istedim oda karnima biraz vurdu bebek zipliyo ama halen uyuyodu. kalbinin atisini görüyoduk. organlari falan hepsi güzel dedi burnunu çenesini kollarini bacaklarini midesini idrar torbasini omuriligini falan hepsini bir bir gördük. Daha sonra ölcümler bitince genel olarak saglikli bir bebek dedi. ense kalinligi 1.5 çikti. Sonra doktor geldi birde o bakti cok guzel dedi durdu birde turkce problem yok demeyi ogretmemi istedi falan. Genel olarak iyiydi. Haaa teyzeleri...doktor amcasi ensesini ölçecekken baya bi baski yapti karnima sonra bebegim kipirdamaya basladi uyandi ve o sirada bebegim elini agzina aldi parmagini emiyodu galiba kizdi dedi doktor :) ve o anida foto olarak verdi bize cok seker bisey oldu tam 4 tane fotosu var ama kamera çekimine izin verilmiyormus malesef.Haa merak ettiginiz cinsiyet konusuna gelince hemsire daha cok erken 20ci haftada belli olur dedi ben yinede sansimi denedim doktora sordum ve dediki hic kesin degil ama kiza daha cok benziyor gibi dedi. Iste böyle bebegimin teyzeleri.Birde ultrasona göre 11+4 cikti yani 1 hafta kadar gerideyiz ama normalmis. Allah hepimizin meleklerini korusun insallah. hepinizi öpüyorum. :1hug:
Kızlar herkese günaydın dün doktora gittik galiba bizimde paşamız geliyomuşşşşşşşşşşş,kesin değil tabi. 59mm boyu , ense kalınlığı 1,2mm artık sizler yorumlayın kızlar,kan verdim ikili test içinde hayırlısı herşeyin haa bide ben 11+5 dim dün ama bebiş 12+2 çıktı büyümüş yavrum benim maşallah, ya kontrolde önce uyuyordu sonra birden hıçkırdı ve sıpladı olduğu yerde uyandı sonrada sürekli kımıldıyo doktor amcası buy ölçecek durmadı yerinde çok komikti kızlar.darısı henüz görmeyenlerin başına inş.
Kızlar herkese günaydın dün doktora gittik galiba bizimde paşamız geliyomuşşşşşşşşşşş,kesin değil tabi. 59mm boyu , ense kalınlığı 1,2mm artık sizler yorumlayın kızlar,kan verdim ikili test içinde hayırlısı herşeyin haa bide ben 11+5 dim dün ama bebiş 12+2 çıktı büyümüş yavrum benim maşallah, ya kontrolde önce uyuyordu sonra birden hıçkırdı ve sıpladı olduğu yerde uyandı sonrada sürekli kımıldıyo doktor amcası buy ölçecek durmadı yerinde çok komikti kızlar.darısı henüz görmeyenlerin başına inş.
Selam kizlar, nihayet geldik hastaneden hihoyyyt. Bebegimizi gördük Allaha sükürler olsun, ama annesi gibi üsengec galiba uyuyodu cok azcik cikolata yemistim midemden dolayi. Hemsire hanim boyle durmasi bizim icin iyi dedi cunku ölçüleri kolaylikla yapti sonra kipirdamasini istedim oda karnima biraz vurdu bebek zipliyo ama halen uyuyodu. kalbinin atisini görüyoduk. organlari falan hepsi güzel dedi burnunu çenesini kollarini bacaklarini midesini idrar torbasini omuriligini falan hepsini bir bir gördük. Daha sonra ölcümler bitince genel olarak saglikli bir bebek dedi. ense kalinligi 1.5 çikti. Sonra doktor geldi birde o bakti cok guzel dedi durdu birde turkce problem yok demeyi ogretmemi istedi falan. Genel olarak iyiydi. Haaa teyzeleri...doktor amcasi ensesini ölçecekken baya bi baski yapti karnima sonra bebegim kipirdamaya basladi uyandi ve o sirada bebegim elini agzina aldi parmagini emiyodu galiba kizdi dedi doktor :) ve o anida foto olarak verdi bize cok seker bisey oldu tam 4 tane fotosu var ama kamera çekimine izin verilmiyormus malesef.Haa merak ettiginiz cinsiyet konusuna gelince hemsire daha cok erken 20ci haftada belli olur dedi ben yinede sansimi denedim doktora sordum ve dediki hic kesin degil ama kiza daha cok benziyor gibi dedi. Iste böyle bebegimin teyzeleri.Birde ultrasona göre 11+4 cikti yani 1 hafta kadar gerideyiz ama normalmis. Allah hepimizin meleklerini korusun insallah. hepinizi öpüyorum. :1hug:
papatyalımda görmüş bebesini ne güsell yaa
bir ay varr görmeme ay sonunu nasıl beklicemm bilmiyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?