2009 Ekim Anneleri

günaydınn hatunlar nasılsınız????

cnm gözünaydın benimde 1,8 çıkmıştı ense kalınlığı bide 2 güngeride ultrasonda olabiliyomuş böyle cnm dokotr fazla takılma demişti.zillii kızın geliyooo haaaa ya bende öğrenmek istiyorum cinsiyetinii

emelcim seninde gözün aydın cnm. maşallah bebşinideee bi paşamız daha geliyo haaa kızlar herhaldee paşalar daha fazla olucakk gibiii ne dersinizz???

kayaemelcim paşamı kız seninkideee hayırlı olsun çok sevindim bebişinin iyi olmasınaa
kızlarr seri üretim kız doğrumamız lazım paşalar çoğunlukda sanırım eşitleyeim beşik kertmesi yaparız hepsini kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın cannarıımmm...

papatyalımda görmüş bebesini ne güsell yaa
bir ay varr görmeme ay sonunu nasıl beklicemm bilmiyorum :1no2:

papatyalımda görmüş bebesini ne güsell yaa
bir ay varr görmeme ay sonunu nasıl beklicemm bilmiyorum :1no2:

bulcukum nerdesin ki sen..diğer yazmıomusunus şurayaa nerde olduunusu göremiorum deli oluyorum:))) başka bi doktora git haftaya filan senden öğren cicimmm:jeyyar:

günaydın güzellerrrrrrr

papatyalımmmm kayaemel gözünün aydın kıslarrr bi zilli bi paşa maşallahhhhhhh bebişlereeeee

kıslar ne düşündüm şimdi doktorum bana erkek dedi ama 14. haftadan sonra pipi gidebilirmi:)) anam içime kurt düştü sonra kız der die alışveriş felan yapmıcam bidahaki kontrole kadar beklicem 14.haftadan sonra degişebilirmi sizce ?

günaydın hamışler bizde bugüb babamızla kuzumuzu görmeye gitcez inşşş gösterir pipisini yada titisini :)))))))

günaydın kızlar
handancım aynı korku bendede var oğlusuma tulum aldım ama sarı ya pipi geri gıderse dıye tedbırlı davrandım
emelcim senınde gozun aydın 4.pasamız geldı desene 2 tanede prensesdı dımı arkadaslar yanlışım yok yanı 1 pasaya 2 prenses simdilik herkes öğrenınce bakarız kac taneler dıye

keremim hadı bakalım inş. gösterir kendini canım daha çok merakta bırakmaz sizi
nisannur canım senindemi oğlun olacak aa çok sevindim görmemişim canım :1hug: hadi hayırlısı

yaw benim aklıma su catlak kremleri takılıo hep Çok üzgünüm çoook

Her hamile kadın çatlak riski taşır ve kullanılan nemlendiriciler fayda vermez. Oysa yapılan testlerde, Phytolastil kullanan hamile kadınların %92 sinde hamilelik çatlaklarının oluşmadığı testlerle ispatlanmıştır. Bu ürün yalnızca hamilelerde değil, ağır egzersiz yapan veya dietteki kişiler için de önerilir.Lierac, Phytolastil''i geliştirene kadar, çatlak izlerinin iyileştirilemez olduğu düşünülüyordu. Klinik testlerle etkisi onaylanmış çatlak önleyici ve oluşmuş inatçı çatlak izlerinin azaltılmasında etkili bu jel, protein liflerini üreten fibroplast hücrelerini aktive ederek oluşan hasarı yokeder ve deriyi eski görüntüsüne kavuşturur.
Kullanım Şekli:Günde 1 kez çatlakların en çok oluşabileceği bölgelere (karın,göğüs,bacaklar)uygulanır. Çatlakların oluşmaya başladığı dönem olan hamileliğin 3. ayından itibaren kullanmaya başlamanız önerilir. Eğer hamileliğiniz 3.ayın üstünde ise ve çatlaklar oluşmuşsa öncelikle 6-8 hafta süresince phytolastil ampul kullanın,daha sonra yeni çatlakların oluşmasını engellemek için phytolastil gel kullanın. Bu uygulama şu anda hamile olan ve daha önceki hamileliği esnasında vücudunda çatlak izleri bululan kadınlara da önerilir.
Göğüslere uygulandığında yalnızca çatlak oluşumunu önlemekle kalmaz aynı zamanda sarkmayı da önler.
Karındaki büyüyen bebek için herhangi bir yan etkisinin olmadığı test edilmiştir.
Aynı şekilde göğüs bölgesindeki kullanımında da süt üretimine herhangi bir yan etkisi yoktur.

sizce bu ne derece dogru?

buketcim bence doktorunun önerdigi kremi kullan ben sormayı unuttum şimdilik bebe yagı sürüyorum her akşam göbişe gögüslerime kalçalarıma ama bidahaki gidişimde doktoruma sorucam

Geçmişi okuyamadım ama cinsiyetini öğrenen arkadaşlar oldu galiba????? bu kadar erken???

gözünüz aydın, saglıkla kucağınıza alırsınız inş.

ulen gacılarr gözüken pipi nereye gitcek kafayumu yedünüz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…