2009 Ekim Anneleri

handancım benım hesabıma göre 12+5 gunlugum fakat doktor 13+6sın dıyo bılmıyorum cnm doktorun dedıgı dogrudur herhalde ya :????????

buketcim bence doktorunun önerdigi kremi kullan ben sormayı unuttum şimdilik bebe yagı sürüyorum her akşam göbişe gögüslerime kalçalarıma ama bidahaki gidişimde doktoruma sorucam

doktoruma kalsa 5.aya kadar bisey kullanma dio :mymeka:
lierac ın methini cok duymustum. karnımda buyudu iyice panik oldum sanırım delikafadulden
olmazsa bebe yagına baslım.doktoruma 25 nisanda gidicem daha
yarın gidicem ayrıntılı ultrason uzmanı bilirmi acep :1rolleyes:

DR % 100 dediyse cinsiyetine problem yok ama göbek kordonunu pipi zannedebiliyorlar çünkü şahsen ablamın öyle oldu göbek kordonunu pipi sanmış saf dr :mymeka: iyice bacaklarını açıp göstermesi gerekiyormuş bebeğin

kıs ayrıntılı ultrasıon uzmanı neymiş öle kafamıza göre bu aylarda ayrıntılı ultrason varmııı aaaa nası gidioz bende gitmek istiommmmmmmmm

elacımmm günaydın ama kızda daa erkek dede bi çıkıntı oluyor bız 2 kardesız ve kardesımle aramda yas farkım cok kardesım kız ama doktor 7 aya kadar erkek demıştı ve kardesım doğduğunda cıkıntısı vardı 3 aya kadar sonra o cıkıntı bebek buyudukce kendılığinden gitti bıdenem benım korkum onun için yaaa hihoyyyt

kıs ayrıntılı ultrasıon uzmanı neymiş öle kafamıza göre bu aylarda ayrıntılı ultrason varmııı aaaa nası gidioz bende gitmek istiommmmmmmmm

canım bebegin butun organlarını ayrı ayrı inceliolar.gidecegim doktor hacettepe unv.nukleer tıp mezunu.30 yıllık deneyimi var adamın.ayrıca down sendromu konusunda uzmanmıs sengözlerimebaksanab12.haftadan itibaren cinsiyeti soyluolar.benim doktorum gitmene gerek yok 18-22 haftalar arası bende yapıcam dedi ama ben yinede gidicem.hem baska bi doktorun gormesinide istiorum hemde daha doktoruma gitmeme cok var..ama biraz tuzlu :bbo:

ufff kızlar çok işim var geçmişe bakamıyorum kimlerin bebişlerinin cinsiyeti kaçıncı haftada belli oldu

ya bende çok merak ettim şimdi bi araştırım

sende ögrenceksin yarın deseneeeeeeeee ayyyyyyyyyy çok heyecanlıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…