2009 Ekim Anneleri

ben 12+5 ken gittm dr. ama ultason ölçümlerine göre 13+6 çıktı bebiş ama hain dr hiç cinsiyetinden bahsetmedi. Zavallı kızkardeşime de dr'u 20 haftada belli olur demiş.O benimkinden de manyak galiba. benim kontrolum haftaya cuma..Nasıl dayanacaaaaam bennnnn?????

20.haftamı :1shok: Yok daha neler doğuma kadar bekletseymiş.

aussie 20 haftalık çok ayy..13 haftadan sonra kesin olmamakla beraber söylüyo biçok doktor..ben de dün öğrendim 13+1im..büyük ihtimal kız dedi...handaan we diğer oğlan anaları noolur noolmaz siz bidahaki kontrole kadar cinsiyet söylemeyin eşe dosta..erkek tahminlerinde yanılma payı olabiliyo..kuzenim erkek doğurcak diye bekliyoduk kız çıktı..hatta ananem erkek torun delisidir doktora demişki doktor bunun kulbu içerde kaldı galiba,bi zahmet onu da çıkarıwer de yerine koyalımkaydirigubbakcemile3

ayyy zuzu ananen ne hoş kadın yaaa :)))) çok güzel demiş bu arada seninle aynı galiba gebelik haftamız dimi zuzu bugün 13+2 misin sende

hehehe biz herkese söledik valla artık degişirse degişti deriz hahaha ama doktorum çok emin söledi 11+5 gittidimde sölemem erken 2 hafta sonra sölücem demişti belki o zamanda gördü ne bilim yinede bidahakinde kesinleşir tabi olsun hiç farketmez zaten zilli paşahihoyyyt

Zuzuu :roflol: :roflol: ananen çok alemmiş :roflol:

merhaba arkadaşlarrr , nasılsınız ??
ben çok mutluyum bebişimi gördümm el salladı bana parmaklarını bile gördük :) maşallah meleğimee , ikli testim vardı bugün ayy ayrıntılı gösterdi uzman dr dedim cinsiyet belli mi güldü yok daha erken dedi söylemedi bişeyy haftaya çarşamba çıkacak sonuçlarr dr gidince bakalım o ne diyecek , bu arada ense kalınlığı 0,9mm çıktı iyidir di mi kızlarr yaa

canim doktorun hicbir aciklama yapmadimi sana...bence normal aksi bisey olsa soylerdi...

gözün aydın canım..gayet ii ense kalınlığı..maşallahh

canim doktorun hicbir aciklama yapmadimi sana...bence normal aksi bisey olsa soylerdi...

herşey normal dedi hatta 12+4 görünüyormuşum ama 0,9mm bana az gibi geldi ne bilim yaa uff neyse haftaya kendi drum net bi şekilde aydınlatır herhalde beklicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…