2009 Ekim Anneleri

ilk doktora gittiğimizde bize doğum tarihini 5ekim vermişlerdi...
bebeğim 1 hafta önden gidiyor, bende eylül sonu doğurabilirim :)))

bende bulantı falan çekmedim toplasan 6-7 kere çıkarmışımdır onda da yarısı zaten hastaydım ondan yani ama uyku ve halsizlik çoktu

cok sükür canim.. az önce ceylana haber ucurdum pasanin olcagini.. cok sevindikaydirigubbakcemile3

yaaa bilmiomuymuş kıs görmemiş demekki gittim onlarlada paylaştım çünkü:) ceylanda ordaydı ama görmemiş demekki darısı başlarına inş:))

nann bayram nezamankii:1shok:
yoksa ben bayramdamı doğurcamm, anam bu sefer adını bayram koymak zorunda kalırım:roflol:

eylülün 21 gibi bayram galiba tam bilmiyorum da bayram telaşesi bitcek biz kendimizi toparlamadan doğum telaşesi başlıcak 1 ahfata öne geriye oynayabiliyo nede olsa doğum tarihleri sezeryan olcaklar kesin bayrama denk gelir ama :)

yaaa bilmiomuymuş kıs görmemiş demekki gittim onlarlada paylaştım çünkü:) ceylanda ordaydı ama görmemiş demekki darısı başlarına inş:))

ay bu yaz herkes hamis olsun insallah ben hergün herkes icin dua ediyorum.. tayyipde diyor zaten 3 cocuk diye.. bu sene patlama olsa bari:roflol:

eylul 30 daymış Ramazan bay. ilk gunu

anam bende bedevi şansı vardır, kesin erken doğururum oda bayrama gelir-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…