valla ayşecim benimde çok kolay geçiyor allaha şükürler olsun hiç kusmadım bulantım olmadı hiçbişy olmadı sadece 2 hafta kadar başagrısı çektim bi de bi ara uyku şimdi hepsi geçti inş gönlünden geçen olur tatlımmmmm
benimde 6-7 ekim doğum tarihi tam bayram ertesi gibi olcak kıslar :)
benimde 6-7 ekim doğum tarihi tam bayram ertesi gibi olcak kıslar :)
Canım ne güzel ya iyiki kardişler var benimde ablam 1 karış yelek ördüm diyor çok merak ediyorum kısmetse haftasonu göreceğim.
nann bayram nezamankii:1shok:
yoksa ben bayramdamı doğurcamm, anam bu sefer adını bayram koymak zorunda kalırım:roflol:
kiss eylül sonuysa nasil kasimda oluyor ekim olur olursa.. sasirdin herhaldekaydirigubbakcemile3merak etme gelirim ehep hepinizi burdan ben yollicam doguma..
yaaa bilmiomuymuş kıs görmemiş demekki gittim onlarlada paylaştım çünkü:) ceylanda ordaydı ama görmemiş demekki darısı başlarına inş:))
yoksa ben bayramdamı doğurcamm, anam bu sefer adını bayram koymak zorunda kalırım:roflol:
eylülün 21 gibi bayram galiba tam bilmiyorum da bayram telaşesi bitcek biz kendimizi toparlamadan doğum telaşesi başlıcak 1 ahfata öne geriye oynayabiliyo nede olsa doğum tarihleri sezeryan olcaklar kesin bayrama denk gelir ama :)
eylülün 21 gibi bayram galiba tam bilmiyorum da bayram telaşesi bitcek biz kendimizi toparlamadan doğum telaşesi başlıcak 1 ahfata öne geriye oynayabiliyo nede olsa doğum tarihleri sezeryan olcaklar kesin bayrama denk gelir ama :)
anam bende bedevi şansı vardır, kesin erken doğururum oda bayrama gelir-tatlicadiarzu-
Eylülün 20. bayram diye biliyorum hadi ucuz atlattın okadarda erken gelmez sanırım .
21nisanda yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?