lalcim hiiç bunları düşünüp te konuşup ta canını sıkmaya değmez..bizim keyifli olmamıs gerenk hamişşlerr..iisimi konuyu değiştirip yine elaya saralımm...:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kuzular ben kaçıyorum..hepinisi de kojamann öpoorummm...görüşürüs cannarımmmŞeniz
yok canım gayet iim mutluummm güzel bi hamişimmm off bee:1rolleyes:lalcim hiiç bunları düşünüp te konuşup ta canını sıkmaya değmez..bizim keyifli olmamıs gerenk hamişşlerr..iisimi konuyu değiştirip yine elaya saralımm...:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
kuzular ben kaçıyorum..hepinisi de kojamann öpoorummm...görüşürüs cannarımmmŞeniz
ayyyy şöle yaz gelsede yesek yaaaaaaaaaa ne zaman çıkar k..... acabacokacimcoook
selam gacilar ben geldim.. nasilsiniz?
ayy kıslar şöle ince giymeye başlasakta hamiş oldugumuzu anlasalar yaa otobüse biniom kimse yer vermio sinir oluom
selam gacilar ben geldim.. nasilsiniz?
delüü kafaaa ben senin stres topunmuyum nann:mymeka:
neree gidiyonn kısss dahaaa k.......... kescektikk (canınız çekmesin dedim:roflol:=
ayyyy şöle yaz gelsede yesek yaaaaaaaaaa ne zaman çıkar k..... acabacokacimcoook
söyle soguk sulu sulu genee ufff kimse anlamamistir haa
zuzummmmmmmmmmm mucuxxxxxxxxx görüsürükkk dadlummmmmmmm
elacim :jeyyar:
dimii amaa :roflol:
nee diyon nannlülülülülülü
ayyy çekti amaa...bi komşum umreye gidio da bu gece..bişiler hazırladım hawaalanında filan çok bekliolar yolluk olarak yerler acıktıkça..hem güle güle diyim hem de pişirdiklerimi götürüym ..gelirim soona....öpücükk
kıs fatoş ne istion gariban eladan
zavalli eladanmi?
bide rakı açarız lallcım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?