2009 Ekim Anneleri

bak bak kıza nası laf atıo garip tabi baksaana yakalasak mucuk yapcan kısımm çoşkunn nuri alçooooooooooooo:roflol:

ya benim yazlık hiç bişiyim yok hamileyken giymeye hepsi kısacık daracık badiler hiç biri olmaz napcam yazın yaa birde geçen sene bir sürü yeni ciciler almıştım

kzıalr ben geldim geçmişi okumadım
taze haber varmı cinsiyet öğrenen varmıı

hoşgeldin ayşecim nası gidio hamişlik

cevaplarim biraz gecikti kusura bakmayin..telefon gelmisti.. handancim hamislik iyi gidiyorda sürekli basim agriyor ve sürekli uyuma istegi var.. bu hafta hizlimi büyüyor acaba bebis..niye böyle oldu anlamadim.. buarada senin pasa hayirli olsun.. cok sevindim zaten en bastan icime doguyordu erkek olcagi.. bide biz ögrenseydik.. amaa daha cok var:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım :)) ilk defa benim bebişimden kucuk bebiş gordum sitede :))

biz daha kücücügüz teyzesi kaksin basi annesiyim ben ama sizin topigi daha cok seviyorum o yüzden burdayimnaniknanik

ay kızlar bizim hepimiz birnie yakın tarihler son günlerde kim doğurdu takip edemicez vallaa delikafadulden

ayşecim geçecek tatlım benimde çok başagrım oldu ve uykum işyerinde ölüodum sanki ama geçti şimdi bomba gibiyim seninde geçer tatlım, teşekkür ederim darısı başına canım 14.haftada ögrendim ben beklicen 1 kadar olsun saglıklı olsunlarda

kzıalr ben geldim geçmişi okumadım
taze haber varmı cinsiyet öğrenen varmıı

hoşgeldin canım cinsiyet ogrenen yoktu sanırım :))

biz daha kücücügüz teyzesi kaksin basi annesiyim ben ama sizin topigi daha cok seviyorum o yüzden burdayimnaniknanik

bende eylul sonu canım 29 felan belki kasımda olur belki eylulde benimde Şeniz sen hep gel buraya :))))

ay kızlar bizim hepimiz birnie yakın tarihler son günlerde kim doğurdu takip edemicez vallaa delikafadulden
evett ya hersey normal giderse ben sonlardayımmm :)))) sanki herkes aynı zamanda hamile kalmıss ben cok gerideyim :))

beklicez bakalim.. böyle olmama ragmen güzel bi hamislik geciriyorum cok sükür insallah böyle kolay gecer.. canim kizlar yatirir erkekler kaldirir diyorlar acaba dogrumu.. topicte arastirma yapalim biraz.. icime hep kiz doguyor benim.. herkeste öyle diyor.. hayirlisi bakalim.. su bi ay gecsede bende ögrensem..

ayy kıslar kardeşim bebekime pijama takımı almış sarı renk önünde tavşan resmi varmış boyuda 1,5 karış diyo :) haftaya gelirken getircek merak ettim

hoşgeldin canım cinsiyet ogrenen yoktu sanırım :))

bende eylul sonu canım 29 felan belki kasımda olur belki eylulde benimde Şeniz sen hep gel buraya :))))

kiss eylül sonuysa nasil kasimda oluyor ekim olur olursa.. sasirdin herhaldekaydirigubbakcemile3merak etme gelirim ehep hepinizi burdan ben yollicam doguma..

valla ayşecim benimde çok kolay geçiyor allaha şükürler olsun hiç kusmadım bulantım olmadı hiçbişy olmadı sadece 2 hafta kadar başagrısı çektim bi de bi ara uyku şimdi hepsi geçti inş gönlünden geçen olur tatlımmmmm

ayy kıslar kardeşim bebekime pijama takımı almış sarı renk önünde tavşan resmi varmış boyuda 1,5 karış diyo :) haftaya gelirken getircek merak ettim

Canım ne güzel ya iyiki kardişler var benimde ablam 1 karış yelek ördüm diyor çok merak ediyorum kısmetse haftasonu göreceğim.

yaaa kızlar yatırır erkekler kaldırır ilk hamileligimde kafamı yastıktan kaldıramıyordum dış gebelikti o cinsiyetini bilmiyordum simdi uyanıyorum hep uykum delikli oldu :)) sabah ezanında gozlerim acılıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…