hahahahah abaza diince kızmak yok ama artık sen dedin valla bak hahahahahah
hoşgeldin ayşecim nası gidio hamişlik
hoşgeldin canım :)) ilk defa benim bebişimden kucuk bebiş gordum sitede :))
kzıalr ben geldim geçmişi okumadım
taze haber varmı cinsiyet öğrenen varmıı
biz daha kücücügüz teyzesi kaksin basi annesiyim ben ama sizin topigi daha cok seviyorum o yüzden burdayimnaniknanik
ay kızlar bizim hepimiz birnie yakın tarihler son günlerde kim doğurdu takip edemicez vallaa delikafadulden
evett ya hersey normal giderse ben sonlardayımmm :)))) sanki herkes aynı zamanda hamile kalmıss ben cok gerideyim :))ay kızlar bizim hepimiz birnie yakın tarihler son günlerde kim doğurdu takip edemicez vallaa delikafadulden
ayşecim geçecek tatlım benimde çok başagrım oldu ve uykum işyerinde ölüodum sanki ama geçti şimdi bomba gibiyim seninde geçer tatlım, teşekkür ederim darısı başına canım 14.haftada ögrendim ben beklicen 1 kadar olsun saglıklı olsunlarda
hoşgeldin canım cinsiyet ogrenen yoktu sanırım :))
bende eylul sonu canım 29 felan belki kasımda olur belki eylulde benimde Şeniz sen hep gel buraya :))))
ayy kıslar kardeşim bebekime pijama takımı almış sarı renk önünde tavşan resmi varmış boyuda 1,5 karış diyo :) haftaya gelirken getircek merak ettim
beklicez bakalim.. böyle olmama ragmen güzel bi hamislik geciriyorum cok sükür insallah böyle kolay gecer.. canim kizlar yatirir erkekler kaldirir diyorlar acaba dogrumu.. topicte arastirma yapalim biraz.. icime hep kiz doguyor benim.. herkeste öyle diyor.. hayirlisi bakalim.. su bi ay gecsede bende ögrensem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?