ıykkk -tatlicadiarzu- varya hep sapuk hemde iğrençsinn:mymeka:
ay demin SIKIYORDUMYA kendimi gülmekten öyle bi SIKMISIMKI burnumda dolu yaa iyyyyy sümük akiverdi anam ayy lavoboya zor yetistim
benim bi tane komsum bunun tam aksini sölemişti, yanlış biliyomuş demekki...
yoksa bebeme sarıları giydirip duracaktım, aman kızlar sakın kulaktan dolma şeylere inanmalayım...
ay demin SIKIYORDUMYA kendimi gülmekten öyle bi SIKMISIMKI burnumda dolu yaa iyyyyy sümük akiverdi anam ayy lavoboya zor yetistim
canım bencede kulakdan dolma şeylere inanmamak lazımm...birde artık net elimizin altında merak ettiğimiz herşeyi bulabiliyoruzzyerimseniben
kızlar ben carsıya gıdıyorum öpt hepınızı buğün hıc yurumedım bırazda yuruyeyım ya kızlar ben sarı tulum almıştım nolcak degıştıreyımmı şimdi ya cok da güzl
tesekkur ederim canım..ben dısarıda cıkamıyorum baş dönmem var..bulantı hapı alıyorum ama banamısın demıyorgecmiş olsun canım benimde oyle sabahları ve geceleri bulantım devam ediyor(((((
canım insallahh gecer...nisasumcum üzülme tatlım herkeste mide bulantısının geçme süreci aynı olmayabiliyo, biraz daha sık dişini, bebeğini düşünüp atlatmamaya çalış...
bişey alamadım diyede üzülme henüz bişey almayan çok kişi var, bende hevesim geçsin diye ufak 2-3 parça bişey aldım o kadar, üzme kendini...
ay ne güzel yaa akşam olmuş 1 saat 15 dk kaldı çıkmama evet gitmek istiyorum ya kıslar benim bugün ağzım çok fena acı acı sizinde böylemi çok kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?