2009 Ekim Anneleri

beyaz bir model buldum. ama siteden resim alınamıyor gostericektim yoksa size :)) cok seker

benim bi tane komsum bunun tam aksini sölemişti, yanlış biliyomuş demekki...
yoksa bebeme sarıları giydirip duracaktım, aman kızlar sakın kulaktan dolma şeylere inanmalayım...

canım bencede kulakdan dolma şeylere inanmamak lazımm...birde artık net elimizin altında merak ettiğimiz herşeyi bulabiliyoruzzyerimseniben

kızlar ben carsıya gıdıyorum öpt hepınızı buğün hıc yurumedım bırazda yuruyeyım ya kızlar ben sarı tulum almıştım nolcak degıştıreyımmı şimdi ya cok da güzl

canım bencede kulakdan dolma şeylere inanmamak lazımm...birde artık net elimizin altında merak ettiğimiz herşeyi bulabiliyoruzzyerimseniben

ayyy evet yaaa bide kendisinin 2 bebesi var, bilmişlik taslamaları yokmu fitil ediyo insanı, en iyi he hee diyip kendi bildini okucan:lepi:

kızlar ben carsıya gıdıyorum öpt hepınızı buğün hıc yurumedım bırazda yuruyeyım ya kızlar ben sarı tulum almıştım nolcak degıştıreyımmı şimdi ya cok da güzl

cnm olurmu öle şey değiştirme sakın illa her bebek olcak diye bişey yok sarılığı, sen bebeğin iyi olduğunda giydirirsin kırma hevesiniyerimseniben

:bbo:kızlar merhaba sohbetler ne guzel..dün kendıme nazar degdım dün gecedne bu buz amnakadar midem dısarda.. dolanıyorum..moralım bozuk gergınım..ne zaman bıtecek... senağlama ben bebeişimi tek çöp bıle alamadım bu bulnatılardan:1no2:

gecmiş olsun canım benimde oyle sabahları ve geceleri bulantım devam ediyor (((((

nisasumcum üzülme tatlım herkeste mide bulantısının geçme süreci aynı olmayabiliyo, biraz daha sık dişini, bebeğini düşünüp atlatmamaya çalış...
bişey alamadım diyede üzülme henüz bişey almayan çok kişi var, bende hevesim geçsin diye ufak 2-3 parça bişey aldım o kadar, üzme kendini...

ay ne güzel yaa akşam olmuş 1 saat 15 dk kaldı çıkmama evet gitmek istiyorum ya kıslar benim bugün ağzım çok fena acı acı sizinde böylemi çok kötü yaaa

gecmiş olsun canım benimde oyle sabahları ve geceleri bulantım devam ediyor (((((
tesekkur ederim canım..ben dısarıda cıkamıyorum baş dönmem var..bulantı hapı alıyorum ama banamısın demıyor

canım insallahh gecer...

ay ne güzel yaa akşam olmuş 1 saat 15 dk kaldı çıkmama evet gitmek istiyorum ya kıslar benim bugün ağzım çok fena acı acı sizinde böylemi çok kötü yaaa

benım agzımın aılıgı aaldı bıraz ama kusunca zaten yıne acı oluyo rkibenneyaptımki

ben cıkyıorum evde otur otur sıkıldımm kıslar hadi kocaman opuyorum sizi ve bebişlerinizi az yurucemm Şeniz byby

yürü canım benim sana iyi yürüyüşler umarım bend eyürüyüs yapmaya baslarım artıkım

birde hanımlar ilk aylar günde kaç dk yürümek lazım ya çalışanlar için 2 saatte bir 10 dk yürüyün diyolar ama ofisin içişnde nerde yürücez :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…