2009 Ekim Anneleri

nisasum 11. haftadan sonra azalıyor diyorlardı benneyaptımki demekki herkesin bir olmuyor inş.en kısa zamanda geçer canım.
Kalemiti gez dolaş birazcık için açılsın bebiş oksijen alsın

cnım azaldı ama yıen azdı dünden beri.. anlamadımkı? umudum bu hafta bıtmesı.son bır aydır yaglı sulu bırsey yemıyorum sürekli zeytınle gecınıyorum..

ya çok konuşuyorum biliyorum ama son bi soru daha :))) yarın dr giderken çikolata yesem mi bebeğim daha fazla hareket edermi öyle diyolarda

ben yemıitim canım..bende bir faydası olmadı ama bazı arkadaslarda olmuşş...yesen yınede ne olcakki

dün beni cerensesıl yanlış anlamıs kızlar. acıklamayı siz yapmısınız yenı okudum tesekkur ederim.. dün anıden baglantım koptuda

doktor bana ikili test için ıdrara sıkısık gel dedı su işe yarıyordur belki pançita

bende ultrasona girmeden önce tuvaletim vardı beklerken hemşireye sordum gidebilirmiyim diye o da dr sordu gitmesin dedi ama ikili test için değildi normal kontoldeydi öyle daha net görülüyo demek ki

Allah sizin cevizinizi kırmasın emii :roflol:
kız okurken koptumm valla süpersiniz

bende ultrasona girmeden önce tuvaletim vardı beklerken hemşireye sordum gidebilirmiyim diye o da dr sordu gitmesin dedi ama ikili test için değildi normal kontoldeydi öyle daha net görülüyo demek ki

bende ilk gittimde tuvaletimi yapmadım doktor utrasonda baya idrarın var dedi

konuşa konuşa yoruldunus galibaa...durulmuş ortalıkk..

aaa hafta sonu olmuş farkında degılım..1 haftam kaldı bebeişimi görmeye.. günler gecmek bılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…