2009 Ekim Anneleri

güle güle kıslar hepinize iyi haftasonları diliyorum çok gezipte kızçeleri kızancıkları çok yormayın :) bende çıkıcam yarım saat sonra hepinizi öptüm

herkesler gitmişşş......
giden arkadaşlar hepinizi öptüm..kendinize ii bakınnn...
bende kaçıım bariiyerimseniben...
öpüldünüz fıstıklarr...

kızlarr size haberim var benimde paşam geliyor...içine erkek doğanların hissi doğru çıktı...o an çok üzüldüm ama rabbim hayırlısı verdi duamda böyleydi zaten...ama üzüldümde diyebilrim kıza kendimi çok hazırlamıştım....

bende dr değiştirdim eskı dr gidiyorum ayyy kadın benı görünce sevinçten uçtu büyümüşsün dedı bana...2li istemedı direk 3 lü istedi ensesi normal herşeyi çok güzel dedi ona sonsuz güvenıyorum zaten yanılmaz inşş..6 cm boyumuz 12+3 üz 13 ekim doğumum...bende 4 kilo vermişim...kan testi ve bazı testler istedi beni çok rahatlattı aynı kerem gibi buda çok hareketli dedi...

rabbim hepimize hayırlısı versin....

Gozun aydin canim allah hayirlisini vermis dedigin gibi.Ama belli de olmaz bu aylar yaniltici da olabilir erkek dedikleri sonradan kizda olabiliyor.

%99 dedi cnm umarım o bi ihtimal kızdır :))))))))))))))))) çok sağol darısı başınızaaaa...

keremim şekrim hayırlısı olsun tatlım desene bi fırlama daha geliyo sana allah eli ayağı düzgünün nasip eder inş.

keremim hayırlı olsun canım :) paşalar listesine bir kişi daha katıldı demek
yaa benimde belli olur inşallah yarın

canım yarın kaçta gideceksin doktora tatlım hemen haber ver merak ederim ben dicem ama bende yarın sabahtan sınava gitcem kızlar bugün bana çok dua edin iki gün sınaım var sabahtan allah yardımcımız olsun bende başka girecek var mı acaba ki ayy ben acayip heyecan yaptım yaa

ya benim ticker çok geriden geliyo onu nasıl düzelte biliriz acaba kızlarr

saol cnm yarın 11:15 de randevum Allah şimdiden zihin açıklığı versin çok başarılı olursun inşallah nisasum da gircekti galiba sınava
gebelik takvimine gelincee yine sitesinden yeni tarihe göre düzeltebilirsin canım

hayırlı olsun, Allah sana birbirinden iyi gelinler versin de gör o zaman, bir değil iki kızım var dersin 20 küsür yıl sonra inşallah! Merak ettim de, ayrıntılı ultrasonda mı gördü cinsiyeti?

merhaba kızlar kac kişinin oglu olacak erkekler cogunlukta dememkki..üzülme keremım 3.sü kız olur :)))))))))

ben daha yeni geldim herkes kaçtııı...herkese merhaba benim SAT 14 ocak . rabbim herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..a.s.

selammm kimse var mıı a.s.

Gözun aydın canımm sonuclar temiz cıkmış.. Allah saglıklı sihatli kucagına da almayı nasip eder inşallahh.. Hayırlısı canımm cokkk hayırlı evlat yapsın Rabbim cocuklarınızı eşinle sana

ben buuuuuuuuu bebişi yerimmm ne şeker şey maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…