2009 Ekim Anneleri

cevap veriyorum: bilmeeemmfisfisfis
catliyor olmasin diyecektim ama cok kucuk gobusun...

cevap veriyorum: niye bilmiyon:mymeka:
o resimde gördünüz göbiş vardıya hani şuan ondan daha büyük oldukaydirigubbakcemile3

bizim türkcede lastik gibi haaaa delikafadulden

kızım senin aklın o tarafta olduğu için en masumane şeyide öle anlıyon sen:roflol:

ya kizlar bulantilariniz tamamen gectimi benim hala ayni hele sabahlari mahvoluyorum bu sabah yine isyerinde perisan oldum istifar etmekten...ac karinla hemde.. ((

benim geçti denecek kadar az, sabah demir hapını içerken boş öğürtü oluyor, bide eşim tost yapmışsa onun yayılan kokusundan midem bulanıyonaniknanik
sık dişini az kaldı geçecekyerimseniben

elacım çatlıo olabilirsinn :))) benim karnım kaşınmaya başlamadı henüz ama memişler delirtio beni

galiba ben her yönden çatlıyorummm:roflol::roflol:

evet aynen:roflol::roflol: anlamadilar ama hac bisedelikafadulden

nirden biliyon gıı anlamadımızı, anadıkda 2 cevap yazana birden diyince dorusunuda anadık sonradan:icecream:

ya kizlar bulantilariniz tamamen gectimi benim hala ayni hele sabahlari mahvoluyorum bu sabah yine isyerinde perisan oldum istifar etmekten...ac karinla hemde.. ((

malesef benim de geçmedi hala, daha hafif şiddette ama gün boyu devam ediyor. yalnız sabahları istifra etmiyorum artık pek (e bu da bişeydir di mi :))

kıslar bende bugun yeni cicilerimi giydim göbişimde iice ben burdayım dio artık size resim koymayı unutuom hep ya

demeee:1shok:benimki hala ayniiikafamçokkarıştı

evet oyle yapiyorum (sikiyorum disimi) canim baskada carem yok zaten....
hehehehe aslinda gercek anlamda yazmistim ama sonra yazdigimi okuyunca o anlamada geldigini gorunce bende guldum....:roflol:

evet canim bekliycez artik benim birdahaki randevum 5 aylikken olucak hemen hemen seninki ne zaman...

Onu hiç sorma canım okadar heyecanlanmışızki bebeği görünce ne zaman geleceğiz diye sormayı unutmuşuz ama perşembe günü 2 'li testin sonucunu götüreceğim o zaman sorarım bir dahaki randevuyu

melek gibi hatunuz da ondan..içimiz fesat mı bizim ,sizin gibiiinaniknanik naniknanik laelaelaelaelae

sizmiiiii....
siz varya sizz ne alttan yurutenlersiniz siz biz neysek oyuz icimizden geldigi gibi konusuyoruz sizin gibi sinsimiyiz dimi kiz fatossss??süprizzzzz

ya 11.haftada öğrenenler olmus cinsiyeti maasallah..ben en son 11+2 ken gitmiştim sölememişti doktor bi dahaki sefere demişti..zaten benim doktor bi uyuz da nessse:)))

malesef benim de geçmedi hala, daha hafif şiddette ama gün boyu devam ediyor. yalnız sabahları istifra etmiyorum artık pek (e bu da bişeydir di mi :))
kac haftalikti seninki canim???
Onu hiç sorma canım okadar heyecanlanmışızki bebeği görünce ne zaman geleceğiz diye sormayı unutmuşuz ama perşembe günü 2 'li testin sonucunu götüreceğim o zaman sorarım bir dahaki randevuyu

sorma canim yaa bende birsuru sey soracaktim heyecandan hepsini unuttum....:1no2:

sizmiiiii....
siz varya sizz ne alttan yurutenlersiniz siz biz neysek oyuz icimizden geldigi gibi konusuyoruz sizin gibi sinsimiyiz dimi kiz fatossss??süprizzzzz

mehay kıss alttan yürütmek nasıı bişey oluyoo cicimkaydirigubbakcemile3
bende çok masumum cnm hiçbişii bilmiyomnaniknanik

sizmiiiii....

hadi nannnn
:mymeka: :mymeka: naniknanik
mehay kıss alttan yürütmek nasıı bişey oluyoo cicimkaydirigubbakcemile3
bende çok masumum cnm hiçbişii bilmiyomnaniknanik

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…