mehaycım gözünaydın canım bebişini görmüşsün canım bende dün gittim ama söylemedi cinsiyetini malesef cinsiyet öğrenmek için bekleyeceğiz
mehaycım gözünaydın canım bebişini görmüşsün canım bende dün gittim ama söylemedi cinsiyetini malesef cinsiyet öğrenmek için bekleyeceğiz
cevap veriyorum: bilmeeemmfisfisfis
catliyor olmasin diyecektim ama cok kucuk gobusun...
bizim türkcede lastik gibi haaaa delikafadulden
ya kizlar bulantilariniz tamamen gectimi benim hala ayni hele sabahlari mahvoluyorum bu sabah yine isyerinde perisan oldum istifar etmekten...ac karinla hemde..((
elacım çatlıo olabilirsinn :))) benim karnım kaşınmaya başlamadı henüz ama memişler delirtio beni
evet aynen:roflol::roflol: anlamadilar ama hac bisedelikafadulden
4 mayisa kadar ögrenmeseniz olmazmi senağlamasenağlamasenağlama
evet aynen:roflol::roflol: anlamadilar ama hec bisedelikafadulden
ya kizlar bulantilariniz tamamen gectimi benim hala ayni hele sabahlari mahvoluyorum bu sabah yine isyerinde perisan oldum istifar etmekten...ac karinla hemde..((
melek gibi hatunuz da ondan..içimiz fesat mı bizim ,sizin gibiiinaniknanik naniknanik laelaelaelaelae
melek gibi hatunuz da ondan..içimiz fesat mı bizim ,sizin gibiiinaniknanik naniknanik laelaelaelaelae
cevap veriyorum: niye bilmiyon:mymeka:
o resimde gördünüz göbiş vardıya hani şuan ondan daha büyük oldukaydirigubbakcemile3
kızım senin aklın o tarafta olduğu için en masumane şeyide öle anlıyon sen:roflol:
benim geçti denecek kadar az, sabah demir hapını içerken boş öğürtü oluyor, bide eşim tost yapmışsa onun yayılan kokusundan midem bulanıyonaniknanik
sık dişini az kaldı geçecekyerimseniben
galiba ben her yönden çatlıyorummm:roflol::roflol:
nirden biliyon gıı anlamadımızı, anadıkda 2 cevap yazana birden diyince dorusunuda anadık sonradan:icecream:
evet canim bekliycez artik benim birdahaki randevum 5 aylikken olucak hemen hemen seninki ne zaman...
kac haftalikti seninki canim???malesef benim de geçmedi hala, daha hafif şiddette ama gün boyu devam ediyor. yalnız sabahları istifra etmiyorum artık pek (e bu da bişeydir di mi :))
Onu hiç sorma canım okadar heyecanlanmışızki bebeği görünce ne zaman geleceğiz diye sormayı unutmuşuz ama perşembe günü 2 'li testin sonucunu götüreceğim o zaman sorarım bir dahaki randevuyu
kara melekler sizi
sizmiiiii....
siz varya sizz ne alttan yurutenlersiniz siz biz neysek oyuz icimizden geldigi gibi konusuyoruz sizin gibi sinsimiyiz dimi kiz fatossss??süprizzzzz
kıslar bende bugun yeni cicilerimi giydim göbişimde iice ben burdayım dio artık size resim koymayı unutuom hep ya
mehay kıss alttan yürütmek nasıı bişey oluyoo cicimkaydirigubbakcemile3
bende çok masumum cnm hiçbişii bilmiyomnaniknanik
sizmiiiii....
siz varya sizz ne alttan yurutenlersiniz siz biz neysek oyuz icimizden geldigi gibi konusuyoruz sizin gibi sinsimiyiz dimi kiz fatossss??süprizzzzz
sizmiiiii....
mehay kıss alttan yürütmek nasıı bişey oluyoo cicimkaydirigubbakcemile3
bende çok masumum cnm hiçbişii bilmiyomnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?