kızlar iyi akşamlar, öptüm hepinizi..........
bi sibop ayarı filan yok mu..yawaş yawaş bırak..bi anda şeyetme mazallahh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cikardigi seslere baksaniza
Hamiş Adı Yaş Sat Tarihi Muhtemel Doğum Cinsiyeti Başlangıç Kilo Son Kilo Çin Takvimi f-HCG değ.
kızlar listeye bunları eklemeyi düşünüyorummm...nslllll?fikir verin birde listeye karşı olan şimdi sölesin:icecream:
...yada ömür boyu sussun
ulennn saat 6 olmuşş
çıkıyom benn, sapuk karularr
öptümmmmmmmm
offf cok pis güldüm valla ben cikiyom hadin görüsürükkk mesai bitti bi anda kocami özleyiverdim :)))))))))))))))))) öpüldünüzzz byeee kizlarr sevoooooooooorum sizlerii mucuxxx
selam kızlarrrr, evet liste iyi fikir lallcim iyi akıl etmişiniz süper olur..
bu arada freebeta deyince benim 56 freebeta. 11-12 haftalar arası yaptırmıştım tuttu bende cinsiyet olayı kız yani.
selam kızlarrrr, evet liste iyi fikir lallcim iyi akıl etmişiniz süper olur..
bu arada freebeta deyince benim 56 freebeta. 11-12 haftalar arası yaptırmıştım tuttu bende cinsiyet olayı kız yani.
genelde tutuyo sanırım ama bi pançitada tutmamışş
saol canımm...
isterseniz kızlar listeyi buraya ekler buradan devam ederiz sürekli güncellenir yada yeni bir topic açarız siz karar verinnnn:asigim:
lalcim burda arada kaybolur gider..aklımıza gelince bakabilceğimiz gibi olsun..bi topic açılsın ama genel muhabbete burdan dewam edelim bence..mesela topici sen mi açıyosun orda bu başlıklarla ilgili şeyleri bildiririz sana..ordan güncelelrsin..saol canımm...
isterseniz kızlar listeyi buraya ekler buradan devam ederiz sürekli güncellenir yada yeni bir topic açarız siz karar verinnnn:asigim:
tabii sonradan kulbu çıkarsa bilemicem hahahahaha. kulp olayı yüzünden daha bişey almayı düşünmüyom zuzucum ben şahsen. doktor kesin kızdır desin bi de şu 5 ayı bi devirelim hayırlısıyla. ondan sonra almayı düşünüyorum ben.az kaldı zatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?