kac haftalikti seninki canim???
sorma canim yaa bende birsuru sey soracaktim heyecandan hepsini unuttum....:1no2:
elali birak bu masum ayaklarini icindeki sehveti saliver gitsin ortaya hehehehehehehe
hadi nannnn
:mymeka: :mymeka: naniknanik
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elali birak bu masum ayaklarini icindeki sehveti saliver gitsin ortaya hehehehehehehe
benim de acilen yeni birşeyler almam lazım, şu an mevcut pantolonumla çatlamak üzereyim, acaip sıkıyo bugün.
şu 20 tl ye 2 pantolon collezione'da mıydı?
:roflol::roflol:
ahhh yavrumm:teselli::teselli:
:1shok: :1shok: anam yakında kapatırlar he bu topici... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok: anam yakında kapatırlar he bu topici... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede yada sadece gece 24 ten sonra acarlar:roflol::roflol:
bugün 14+4 üz
salmaya bile korkuyo kendisi ahahahhahahahahahahahahahaha
hahahahahahhahahahahahahahahahah ondanda bi elalim olur yavrum malum biz o saatlerde :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hahahahahahhahahahahahahahahahah ondanda bi elalim olur yavrum malum biz o saatlerde :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hahahayyttttttttttt çatlıcam şimdikk, nann salarsamm heçç eyi şeyler olmıcakk:roflol::roflol::roflol:
anaaa kim dedii kıss ben bilmiyodum, hamiş pantolanumu bu fiyataymışCADIARZU
gerçi dandiktir kesin...
ben haftasonu LCW dan 35tl ye beli lastikli kot aldım, çok şık ve çok rahatyerimseniben
:sm_confused::sm_confused:
hahahayyttttttttttt çatlıcam şimdikk, nann salarsamm heçç eyi şeyler olmıcakk:roflol::roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyy uyyyyyyyyyyyyyyyyyy oohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ölecemm şimdii
bulcak +18 iyi fikir :))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?